IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=Dio;1059463227]
    Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение

Това не е ли 'печалба' от (-5 )
    Не това са закупени повече количества.

Коментар

• [QUOTE=dessi_georgieva;1059463179]
      Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
      Не ще да е от Хима, за който се беше изкушила вчера [/QUO
      Изкарах 10, вкарах 15.
      Това не е ли 'печалба' от (-5 )

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
        съвсем си се бъгнал ............................ на всички комунисти напрежението ви дойде в повече...

.................. а и тези жеги съвсем ви изпиха акъла

Кой притежава българския дълг, а кой притежава CDSи.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
          Какво им е високото на -ите?? Гледал ли си Какви са стойнстите на други сходни държави?
          сравнявам стойностите от последната година на българските CDS-ите и виждам, че като свалиха ББ и сега са с 30-40% нагоре...

нима мислиш, че е по-правилно да се сравняват портокали и домати?

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            Тази информация нищо не показва ... къде е сумата ? защото ако държат по 100 лв по сметка, много важно че са им 100%
            В тази ситуация някои вероятно ще намажат - противно на повечето очаквания....., особено ако се издигне лозунга "изберете българското "
            Приетите правила важат за фирмите с преобладаващо държавно участие, които разполагат с над 3 млн.лв.
            .

Между другото ако му се играе на някой из ТР да порови отчетите мисля, че може да излезнат сумите, съобразно процента.
            Екипа на Инвестора например.

Коментар

съвсем простичко е обяснението ......................... несигурност и недоверие в това правителство и в това НС

"И съм малко учуден как нещо положително (ново правителство) повлия зле" -> и какво му е положителното на това ново правителство което се държи от гласа на един Болен човек -> Долен Сидеров???

едно служебно правителство има повече привърженици и повече подкрепа от Олигарски и това съвсем ясно се видя при CDS-ите през февруари когато имаше протести, свалиха ББ и беше направен кабинета на Плевнелиев/Райкво - тогава стойностите бяха 124-127 (по спомен) след което за около месец паднаха на около 90 и на тези стойности Олигарски се качи на власт

онзи ден написах и сега пак ще повторя .................. докато това правителство не падне не очаквам ръст на БФБ и възстановяването на доверието към България ................... съответно CDS-ите няма да отидат на нормални нива, а при инат за оставката на Олигарски може да се отиде и към по-високи стойности...
              Какво им е високото на CDS-ите?? Гледал ли си Какви са стойнстите на други сходни държави?

Коментар

• [QUOTE=unsworth;1059463116]Не ще да е от Хима, за който се беше изкушила вчера [/QUO
                Изкарах 10, вкарах 15.

Коментар

Protokol, ти си уникален, бе, човек...

с гордост се нареждаш до най-великите съфорумци -> професор каро и мисирката монти
                  Викай ми Оникален
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Не знам дали ще има движение но в справката гледам че Индустриална зона Варна Запад ЕАД държи 100% от парите си в КТБ и още 100% в ЦКБ!
                    Дай боже да има повече такива държавни предприятия!
                    Тази информация нищо не показва ... къде е сумата ? защото ако държат по 100 лв по сметка, много важно че са им 100%
                    В тази ситуация някои вероятно ще намажат - противно на повечето очаквания....., особено ако се издигне лозунга "изберете българското "
                    Protokol, ти си уникален, бе, човек...

с гордост се нареждаш до най-великите съфорумци -> професор каро и мисирката монти

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Не мисля че CDS за България се движат от събития в България.
                      .................................................. ........
                      А съм убеден че лекото ръстче предходните седмици се дължи основно на Турция.
                      съвсем си се бъгнал ............................ на всички комунисти напрежението ви дойде в повече...

.................. а и тези жеги съвсем ви изпиха акъла

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                        Аз по-скоро исках да видя как определени политически събития у нас влияят на -ите. И съм малко учуден как нещо положително (ново правителство) повлия зле, а нещо отрицателно (протести и риск от падане на правителството) повлия добре. Ей сега ще наскочат тук политическите тролове да ме убеждават, защо точно така трябва да бъде .....
                        съвсем простичко е обяснението ......................... несигурност и недоверие в това правителство и в това НС

"И съм малко учуден как нещо положително (ново правителство) повлия зле" -> и какво му е положителното на това ново правителство което се държи от гласа на един Болен човек -> Долен Сидеров???

едно служебно правителство има повече привърженици и повече подкрепа от Олигарски и това съвсем ясно се видя при CDS-ите през февруари когато имаше протести, свалиха ББ и беше направен кабинета на Плевнелиев/Райкво - тогава стойностите бяха 124-127 (по спомен) след което за около месец паднаха на около 90 и на тези стойности Олигарски се качи на власт

онзи ден написах и сега пак ще повторя .................. докато това правителство не падне не очаквам ръст на БФБ и възстановяването на доверието към България ................... съответно CDS-ите няма да отидат на нормални нива, а при инат за оставката на Олигарски може да се отиде и към по-високи стойности...

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                          Не зная за Вас, но използвах ситуацията и направих някой лев.
                          Не ще да е от Хима, за който се беше изкушила вчера

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                            Да, да ..... Нека някоя баш лява партия да спечели обикновено мнозинство в парламента и тогаз да видиш какво ще се случи с CDS-ите Или пък утре Орешарски да клекне на Воленчо и да направи пенсиите 1000 лева ....
                            При нормални обстоятелства говоря. А реално нищо особено не се е случилло в България послените години, колкото и тук да си мислим че сме уникални.

Българските CDS са откровено спекулативна позиция. Никой няма да тръгне да ги купува че да се хеджира срещу експозиция в България. Просто облигациите ни са прекалено малко като обем. Купуват се с идеята, че ако някъде се скапят нещата някой да направи пари от това. Т.е. си е дуумсдей залог, а не хедж. За това и нашите се движат със силна корелация с тези на източна европа, а и на южна европа. А съм убеден че лекото ръстче предходните седмици се дължи основно на Турция.

Коментар

• Не зная за Вас, но използвах ситуацията и направих някой лев.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Не мисля че CDS за България се движат от събития в България.
                                Да, да ..... Нека някоя баш лява партия да спечели обикновено мнозинство в парламента и тогаз да видиш какво ще се случи с CDS-ите Или пък утре Орешарски да клекне на Воленчо и да направи пенсиите 1000 лева ....
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X