IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
    http://www.dnes.bg/eu/2014/09/10/kri...l-na-ek.238445

След, такива новини БФБето трябва да е 10% ъп
    Що? Смяташ че като е еврокомисар по бюджет и човешки ресурси ще може да направи изгоден износ на ромове от страната ли? Или, че ще отпуснат допълнителен бюджет за справяне с ромовете???

Коментар

• http://www.dnes.bg/eu/2014/09/10/kri...l-na-ek.238445

След, такива новини БФБето трябва да е 10% ъп

Коментар

• 08 септември 2014 |

През настоящата седмица се очаква решение на Комисията по индексите към БФБ-София за евентуалните промени в състава на основните индикатори. Последните промени, влезли в сила от 24 март, извадиха от състава на BGBX40 следните компании: Енерго-Про мрежи, Българска роза-Севтополис, Фазерлес, Албена Инвест Холдинг, Булленд инвестмънтс АДСИЦ, Албена и Корпоративна търговска банка. В изчислението на индекса пък попаднаха Петрол АД, Билборд, Проучване и добив на нефт и газ АД, Спарки Елтос АД, Енерго-Про Продажби, Свилоза и Булстрад Виена иншурънс груп.

даже няма и сделки на наши хора по въпроса....а днес ,утре е последния срок....

Коментар

• е какво да унивам като до края на годината хима 2.94. сега просто хамериканските мошета искат да приберат малко хакциики хелоу ъмерика

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            А на мен пък ми е през ''гегата'' за твоите прогнози, бизнес, печалби и т. н.
            И на мен ми през сапа за твоите загуби и пропуски ама защо злобееш.Дръж се като мъжкар бре.То всъщност останаха ли такива ?

Коментар

• Хайде оптимисти ! - да не униваме, по живо го раздавайте! Не ме карайте сега да се правя на батката ! (Ако се опитате - все пак имайте предвид, че ще започна с култовото "Внимание - БАЛОН!" - да, то е казано от батката но в един друг етап на бфб - имайте го предвид!! )
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                Приятел мен въобще не ме интересува дали ще се съобразиш с моето мнение или не.Ама разбираш ли хич не ме е интересува.Факт е обаче че колкото пъти съм казал че ще пада пазара това е станало и аз съм се възползвал от това прекрасно а има хора дето се нервят на лошите ми прогнози и само гледат и нищо не правят.После злобеят.Дреми ми пък за това .Освен това живея и правя бизнес там където се печатат най много пари.Сам се сети къде.Изкарах 4 прекрасни месеца на морето в България и сега отново съм в най голямата печатница на пари да понагледам бизнеса и да изкарам на топло зимата.
                А на мен пък ми е през ''гегата'' за твоите прогнози, бизнес, печалби и т. н.
                Last edited by SOFIX; 09.09.2014, 17:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                  Може би и ХЕС. От около седмица имам същите съмнения, но това са само предположения които са трудни за доказване. По принцип когато един се появи другите го следват, но за сега ако са те е толкова плахо, че почти не си струва да се обсъжда. Трябва да изчакаме малко и ще разберем.
                  Дано ....той държи доста акции.....

на мен така ли ми се струва ,че на банките няма да е най щастливия им месец ....
                  Докато не се разплете възела кой , колко и на кого....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    дали пък не се появи един голям батко.....в НИКА ,преди това в Алкомет.... започващ с А и завършващ с ц.....
                    Може би и ХЕС. От около седмица имам същите съмнения, но това са само предположения които са трудни за доказване. По принцип когато един се появи другите го следват, но за сега ако са те е толкова плахо, че почти не си струва да се обсъжда. Трябва да изчакаме малко и ще разберем.

Коментар

• дали пък не се появи един голям батко.....в НИКА ,преди това в Алкомет.... започващ с А и завършващ с ц.....

Коментар

• Голяма "търговия" пада в момента...

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                          Монти

Но ако искам да ги избягам ,но цената не ми харесва .....тогава лъжа че събирам....

ВВ

Придаваш твърде голяма тежест на анкетите ми и отделно ако някой е решил да лъже как точно мога да го спра - анкетите мерят тенденции и настроения но не четат мисли

това е праволинейно мнение....
                          Ако на анкетата е даден по сериозен диапазон на анализи ...
                          по скоро в момента ме интересува новия Софикс ,как го виждаш ти....влизащи и излизащи....

Коментар

• Монти, Биг върши много полезна работа..Анкетите показват тенденцията, а не са огледало на истината според мен..Браво БИГ.

Коментар

• Монти

Но ако искам да ги избягам ,но цената не ми харесва .....тогава лъжа че събирам....

ВВ

Придаваш твърде голяма тежест на анкетите ми и отделно ако някой е решил да лъже как точно мога да го спра - анкетите мерят тенденции и настроения но не четат мисли
                              Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Голяма мечка,

Last edited by Монти; 09.09.2014, 10:32.

Коментар

Working...
                                X