Първоначално изпратено от 1996
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
08 септември 2014 |
През настоящата седмица се очаква решение на Комисията по индексите към БФБ-София за евентуалните промени в състава на основните индикатори. Последните промени, влезли в сила от 24 март, извадиха от състава на BGBX40 следните компании: Енерго-Про мрежи, Българска роза-Севтополис, Фазерлес, Албена Инвест Холдинг, Булленд инвестмънтс АДСИЦ, Албена и Корпоративна търговска банка. В изчислението на индекса пък попаднаха Петрол АД, Билборд, Проучване и добив на нефт и газ АД, Спарки Елтос АД, Енерго-Про Продажби, Свилоза и Булстрад Виена иншурънс груп.
даже няма и сделки на наши хора по въпроса....а днес ,утре е последния срок....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеА на мен пък ми е през ''гегата'' за твоите прогнози, бизнес, печалби и т. н.?
Коментар
-
Хайде оптимисти ! - да не униваме, по живо го раздавайте! Не ме карайте сега да се правя на батката ! (Ако се опитате - все пак имайте предвид, че ще започна с култовото "Внимание - БАЛОН!" - да, то е казано от батката но в един друг етап на бфб - имайте го предвид!! )Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПриятел мен въобще не ме интересува дали ще се съобразиш с моето мнение или не.Ама разбираш ли хич не ме е интересува.Факт е обаче че колкото пъти съм казал че ще пада пазара това е станало и аз съм се възползвал от това прекрасно а има хора дето се нервят на лошите ми прогнози и само гледат и нищо не правят.После злобеят.Дреми ми пък за това.Освен това живея и правя бизнес там където се печатат най много пари.Сам се сети къде.Изкарах 4 прекрасни месеца на морето в България и сега отново съм в най голямата печатница на пари да понагледам бизнеса и да изкарам на топло зимата.
Last edited by SOFIX; 09.09.2014, 17:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеМоже би и ХЕС. От около седмица имам същите съмнения, но това са само предположения които са трудни за доказване. По принцип когато един се появи другите го следват, но за сега ако са те е толкова плахо, че почти не си струва да се обсъжда. Трябва да изчакаме малко и ще разберем.
на мен така ли ми се струва ,че на банките няма да е най щастливия им месец ....
Докато не се разплете възела кой , колко и на кого....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениедали пък не се появи един голям батко.....в НИКА ,преди това в Алкомет....започващ с А и завършващ с ц.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеМонти
Но ако искам да ги избягам ,но цената не ми харесва .....тогава лъжа че събирам....
ВВ
Придаваш твърде голяма тежест на анкетите ми и отделно ако някой е решил да лъже как точно мога да го спра - анкетите мерят тенденции и настроения но не четат мисли
това е праволинейно мнение....
Ако на анкетата е даден по сериозен диапазон на анализи ...
по скоро в момента ме интересува новия Софикс ,как го виждаш ти....влизащи и излизащи....
Коментар
-
Монти
Но ако искам да ги избягам ,но цената не ми харесва .....тогава лъжа че събирам....
ВВ
Придаваш твърде голяма тежест на анкетите ми и отделно ако някой е решил да лъже как точно мога да го спра - анкетите мерят тенденции и настроения но не четат мислиМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
Коментар