IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Погледнах ......
    Трябва да се направи по добре...
    Ако купувам и в същото време продавам и притежавам ,какво да натисна.....
    Проста математика - това което е било повече. Ако го усложня няма да се попълва лесно и недоволните ще са повече. Реално или акумулираш позиция с покупки дори да се случва да продаваш по малко, или продаваш макар и да купуваш по малко или имаш неутрална позиция и притежаваш акциите като ги търгуваш но бройката не намалява/не се увеличава съществено

По отношение на анкетите - определено не са работа в общоприетия смисъл, но мисля че съм по полезен с тях за форума,отколкото с коментари .
    Last edited by BigBear; 09.09.2014, 10:03.
    Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
      Мисля да пробвам нов вид анкета

Портфейл на Форума 3Q 2014

Тъй като често казват, че отговорите на анкетата са предопределени от притежаваните портфейли реших да направя анкета, която да следи тъй да се каже портфейла на Форума. Ако има полза от данните ще я поддържам на тримесечна или пък даже на месечна база, иначе ще си остане еднократна.

Благодаря на участвалите в предните анкети!

P.P. Вече е попълнена от половината от нужния брой анкетирани
      Погледнах ......
      Трябва да се направи по добре...
      Ако купувам и в същото време продавам и притежавам ,какво да натисна.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        Сравняваш анкета на Беър с коментари на "Гаки" и "Ташунко"
        А и каква е работата на Беър според теб - да създава анкети ли???
        Лрави си проучване какъв вятър ни вее преди пропадането на пазарите в Европа
        и Северна Америка.

Коментар

Имах предвид, че анкетите на Беър са много по-ценни от Твоето и на Гаки мненията!
          Пуснах това видео защото смятам, че ние трябва да се съобразяваме с "тези които имат пари", или преведено към 2014г. "тези, които могат да печатат пари"
          Приятел мен въобще не ме интересува дали ще се съобразиш с моето мнение или не.Ама разбираш ли хич не ме е интересува.Факт е обаче че колкото пъти съм казал че ще пада пазара това е станало и аз съм се възползвал от това прекрасно а има хора дето се нервят на лошите ми прогнози и само гледат и нищо не правят.После злобеят.Дреми ми пък за това .Освен това живея и правя бизнес там където се печатат най много пари.Сам се сети къде.Изкарах 4 прекрасни месеца на морето в България и сега отново съм в най голямата печатница на пари да понагледам бизнеса и да изкарам на топло зимата.

Коментар

Имах предвид, че анкетите на Беър са много по-ценни от Твоето и на Гаки мненията!
            Пуснах това видео защото смятам, че ние трябва да се съобразяваме с "тези които имат пари", или преведено към 2014г. "тези, които могат да печатат пари"
            +1

Коментар

Да бе, след случаите в банковата сфера и погрома на туркокомунистите, какво доверие ще очакваш. Ами ако докато се чудим дали да растем, навън ако почнат да падат, тука пак ще се пука балона... все едно е балон.
              Няма как да имаш държавен капиталов пазар и да не могат да те оправят през някои банка, както и се случва, отговорността е отново колективна...
              Няма оправя.. с такива ... олигофрени...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                Хахаха якооооо.Сиреч да не се напъваме много че може пак юнски цени да видим .
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

За мен това интервю е много актуално за БФБ-то:

https://www.youtube.com/watch?v=dFNH0dWD-I4
                  Хахаха якооооо.Сиреч да не се напъваме много че може пак юнски цени да видим .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                    Чудите се накъде ще е посоката ли ? Ще питам Великия дух и ще сигнализирам .
                    За мен това интервю е много актуално за БФБ-то:

https://www.youtube.com/watch?v=dFNH0dWD-I4

Коментар

• Чудите се накъде ще е посоката ли ? Ще питам Великия дух и ще сигнализирам .

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                        Аз не те съдя това ти е работата,а нашата работа е да внимаваме в картинката,
                        но появят ли се генерал Гаки и Ташунко с големият топуз работата ясна.
                        Сравняваш анкета на Беър с коментари на "Гаки" и "Ташунко"
                        А и каква е работата на Беър според теб - да създава анкети ли???

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                          Има някаква връзка, но според мен, тя е че пускам анкетите в момент на затишие или тролска инвазия
                          Аз не те съдя това ти е работата,а нашата работа е да внимаваме в картинката,
                          но появят ли се генерал Гаки и Ташунко с големият топуз работата ясна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                            Щом мечока привиква всички в изповедалнята,предстои драматичен обрат.Алилуя.
                            Има някаква връзка, но според мен, тя е че пускам анкетите в момент на затишие или тролска инвазия
                            Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                              И аз
                              Щом мечока привиква всички в изповедалнята,предстои драматичен обрат.Алилуя.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                попълних
                                И аз

Коментар

Working...
                                X