IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Къде е мастера? Гледам златцето пак глътна водица
    Златцето, пък и житцето са на червено.

Коментар

• Къде е мастера? Гледам златцето пак глътна водица

Коментар

• [QUOTE=15%;1059463425]
        Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение

Деси, говори в % моля те . 10 ст. разлика на акция от 0.30 лв е едно, на такава от 70 лв. е друго.
        И в двата случая , та дори и 0.90 си е супер %.

Коментар

• [QUOTE=15%;1059463425]
          Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение

Деси, говори в % моля те . 10 ст. разлика на акция от 0.30 лв е едно, на такава от 70 лв. е друго.
          Да кажем, че 3000 лв. е разликата в полза на джобчето ми.

Коментар

• [QUOTE=dessi_georgieva;1059463424]
            Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
            Малко рисково за мен, но както казва Бати: големите рискове крият големи печалби [/QUOTE
            Рисково продадох миналата седмица преди четвъртък, но сега ми е спокойно вече като купих с разлика от повече от 0.10 лв. разлика за бройка.
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• [QUOTE=15%;1059463417]Малко рисково за мен, но както казва Бати: големите рискове крият големи печалби [/QUOTE
              Рисково продадох миналата седмица преди четвъртък, но сега ми е спокойно вече като купих с разлика от повече от 0.10 лв. разлика за бройка.

Коментар

• и аз чакам едни парички тая седмица и вече съм планирал къде да ги... нахакам!
                едно време имаше една статия от 2007 че на БФБ може да почнеш и с 5 000лева! Е да ама тогава с 5 000лева можеш да си купиш това, което сега можеш да лапнеш със 500-1000лева макс.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                  А аз останах без кеш,днес до заредих хартийки.
                  Малко рисково за мен, но както казва Бати: големите рискове крият големи печалби

Коментар

И аз опъвам яко
                    смукача е опънат - сега съм на биричка!

Коментар

Браво! Значи сега може да полееш днешните покупки
                      Полях ги със сладоледче.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                        Браво! Значи сега може да полееш днешните покупки

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                          Днес сам ли си играя със смукача
                          Да не сте задавили двигателя снощи
                          И аз опъвам яко

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Коментар

Днес сме гола вода

Коментар

• Банкерът Левон Хампарцумян:
                                Проблемът не е в кои банки са държавните пари, а кой ги слага там и защо
                                14:38 | 18.06.2013 | 1003 прочитания
                                Размер на текста

Левон Хампарцумян

Ако продължително време има нестабилност, очевидно рискът в държавата ще се повиши, а оттам и банковите лихви, но не протестите са проблемът. Проблемът е дали ще успеем институционално да наредим страната си. Така коментира банкерът Левон Хампарцумян, член на ръководството на "Уникредит Булбанк", случващото се у нас в последните дни.

Хампарцумян връчи във вторник дарение от 140 000 лв. от името на "Уникредит Булбанк" на Българския център за нестопанско право за развитие на социално предприемачество.

Ако не успеем скоро да вкараме нещата в един прагматичен контекст, да имаме работещо правителство, което се занимава с икономиката повече, отколкото със специалните служби и митниците, тенденцията ще е отрицателна, прогнозира Хампарцумян. Той посочи, че падането на правителства е част от демократичния процес.

Не мисля, че изборите имат директно влияние върху икономическия растеж, въпросът не е дали ще имаме още едни избори, въпросът е дали политиците имат необходимите познания и воля да рестартират икономиката и да ни сложат отново да отидем на пътя на един по-съществен растеж, заяви Хампарцумян.

За изискването парите на държавните дружества да не могат да бъдат концентрирани само в една банка, Хампарцумян посочи, че това е крачка в правилната посока, макар и да не решава проблема. Същественият въпрос не е къде са парите, а кой слага парите там и защо, каза банкерът и добави, че няма опасност за стабилността на банковата система вследствие на изтеглянето на капитали заради това

Коментар

Working...
                                X