If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След като Мажо е купил акции, парите вече са на банката, тоест, на всички акционери. Иначе е ясно, че Мажо си прави каквото си иска. Не знам защо акционерите се радват на това
Ти обаче си странен тип.Казваш,че нямаш акции тук,че Мажо тук е мошеник,измамник......е какво ти пука....Нали не си акционер....Осатави на нас Глупаците да си чукаме главите....Кво си се запритеснил за наш'те пари....Абе гледай си кефа и не се тревожи за нас
Ти колко от тези пари даде,че негодуваш....Ми те са си на Мажо на практика....и си прави каквото си иска.
След като Мажо е купил акции, парите вече са на банката, тоест, на всички акционери. Иначе е ясно, че Мажо си прави каквото си иска. Не знам защо акционерите се радват на това
Емитент: Холдинг Варна АД-Варна (5V2)
В Дружеството е получено уведомление по чл.145 от ЗППЦК от Централна кооперативна банка АД-София (4CF) -ЕИК 831 447 150 за придобиване на 495 551 броя акции от капитала на Холдинг Варна АД.
След сделката Банката притежава 519 001 броя акции, представляващи 9,91% от капитала на публичното дружество.
Ето че лека полека наместиха парите от новата емисия. Холдинг Сила, Холдинг Варна, все перспективни позиции.
Емитент: Холдинг Варна АД-Варна (5V2)
В Дружеството е получено уведомление по чл.145 от ЗППЦК от Централна кооперативна банка АД-София (4CF) -ЕИК 831 447 150 за придобиване на 495 551 броя акции от капитала на Холдинг Варна АД.
След сделката Банката притежава 519 001 броя акции, представляващи 9,91% от капитала на публичното дружество.
Структура на акционерния капитал на ЦКБ АД към 31.12.2011 г. :
ЦКБ Груп EАД 64.12%
Химимпорт АД 9.90%
УПФ Съгласие 5.13%
ЗАД Армеец 3.34%
Artio International Equity Fund 1.13%
Други 16.38%
Структура на акционерния капитал на ЦКБ АД към 30.06.2011 г. :
ЦКБ Груп EАД 68.20%
ЗАД Армеец 4.55%
Химимпорт АД 2.88%
УПФ Съгласие 2.03%
CACEIS Bank Deutschland GmbH 1.70%
Други 20.64%
Това че германците са се свили не е интрига. По-интересното е, че ЦКБ груп са увеличавали ... фрифлоута
Посоката е ясна
Не е препоръка
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
ОК
"Други" не са продали, просто им се е размило участието след вписването на новата емисия.
ЦКБ Груп EАД 64.12%
Химимпорт АД 9.90%
УПФ Съгласие 5.13%
ЗАД Армеец 3.34%
Други 16.38%
ЦКБ Груп EАД 68.20%
ЗАД Армеец 4.55%
Химимпорт АД 2.88%
УПФ Съгласие 2.03%
Други 20.64%
ЦКБ Груп EАД 64.12%
Химимпорт АД 9.90%
УПФ Съгласие 5.13%
ЗАД Армеец 3.34%
Други 16.38%
ЦКБ Груп EАД 68.20%
ЗАД Армеец 4.55%
Химимпорт АД 2.88%
УПФ Съгласие 2.03%
Други 20.64%
Преглеждах английската граматика и съставих едно изречение във firrst conditional което на български звучи така : "ако цената на акцията беше паднала до цената на нейните права при увеличението на капитала, то аз щях да бъда мажоритарен акционер"
Нямам още тук. Рано е за спекула, според мен. Ако се подгъне на 50 стинки, може и да му дойде времето
Не е препоръка
Пусни на личния кога ще му дойде времето
А ти не чакай много...
Преглеждах английската граматика и съставих едно изречение във firrst conditional което на български звучи така : "ако цената на акцията беше паднала до цената на нейните права при увеличението на капитала, то аз щях да бъда мажоритарен акционер"
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар