Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеГеко, това сериозно ли го питаш ?
Както и от предмета на дейност - за Ходинг да придобива дялово е отлично занимание
В случая, май цената е към 5 лв., и разход който май не е по занятия, ама - това може и да начин за отпускане не кредит и или нещо такова, ако има регистът.
Но най вероятно до края на годината ще има и обратна сделка
Как да е
Какво има да умувате, тук цената е под номиналThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеЧе Холдинг Варна лоша придобивка ли е?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB)
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.):
http://www.investor.bg/forum/showthr...16#p1326457687रादोस्त
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМи коментирай си:0....ама никой не ти пречи....Аз си мисля просто....До 6месеца ще съм изкарал кинти от тази позиция....Ти се рови из ТР,говори си на воля...К'ъв ти е проблема
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение1. Според мен всеки може да коментира целесъобразността на всяка сделка.
2. Мажо като е записал акциите, той не е дал пари на никой. И по 100 лева да запише, те парите пак си остават негови.
3. Защо след 6 месеца? Значи преди 6 месеца си смятал, че трябва да я коментираме след година ли? Ако е така - дай да затворим форума до юли и никой нищо да не пише.
Ми коментирай си:0....ама никой не ти пречи....Аз си мисля просто....До 6месеца ще съм изкарал кинти от тази позиция....Ти се рови из ТР,говори си на воля...К'ъв ти е проблема
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеЧе Холдинг Варна лоша придобивка ли е?
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеКогато събера над 5% от капитала на компанията.....тогава ще коментирам целесъобразността на коя да е сделка.За сега имам много по-малко от това количество.....и затова няма смисъл да коментирам.Ако преценя,че някоя сделка не е добра,....или компанията се управлява неправилно...просто си продавам акциите .Щом съм купил акции тук,значи вярвам ,че ще спечеля от тяхното покачване.
Мажо ...колкото и да го плуете....обяви Увеличение на капитала....и си го записа.За разлика от други прехвалени такива,които просто искаха да ви излъжат и дори не записаха своите дялове.
Би трябвало да коментираме акцията след 6мес....поне.
2. Мажо като е записал акциите, той не е дал пари на никой. И по 100 лева да запише, те парите пак си остават негови.
3. Защо след 6 месеца? Значи преди 6 месеца си смятал, че трябва да я коментираме след година ли? Ако е така - дай да затворим форума до юли и никой нищо да не пише.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение1. Не съм казал, че нямам акции (в момента наистина нямам, но съм спекулирал често по позицията).
2. Не съм казал, че Мажо е измамник. Той тия неща не ги прави зад гърба на акционерите, а директно и публично.
3. Притеснявам се за пазара, а това е сред най-ликвидните акции на него, така че нарушеното доверие в нея се отразява на БФБ като цяло (както и виждаме, че става).
Така че имам защо да пиша. Дай си твоите аргументи за сделките с Холдингите Сила и Варна, вместо да коментираш съфорумците. Обикновено това е тактиката на Бат Бойко - не отговаря на въпроси, а плюе по този, който ги е задал.
Когато събера над 5% от капитала на компанията.....тогава ще коментирам целесъобразността на коя да е сделка.За сега имам много по-малко от това количество.....и затова няма смисъл да коментирам.Ако преценя,че някоя сделка не е добра,....или компанията се управлява неправилно...просто си продавам акциите .Щом съм купил акции тук,значи вярвам ,че ще спечеля от тяхното покачване.
Мажо ...колкото и да го плуете....обяви Увеличение на капитала....и си го записа.За разлика от други прехвалени такива,които просто искаха да ви излъжат и дори не записаха своите дялове.
Би трябвало да коментираме акцията след 6мес....поне.
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеТи обаче си странен тип.Казваш,че нямаш акции тук,че Мажо тук е мошеник,измамник......е какво ти пука....Нали не си акционер....Осатави на нас Глупаците да си чукаме главите....Кво си се запритеснил за наш'те пари....Абе гледай си кефа и не се тревожи за нас
2. Не съм казал, че Мажо е измамник. Той тия неща не ги прави зад гърба на акционерите, а директно и публично.
3. Притеснявам се за пазара, а това е сред най-ликвидните акции на него, така че нарушеното доверие в нея се отразява на БФБ като цяло (както и виждаме, че става).
Така че имам защо да пиша. Дай си твоите аргументи за сделките с Холдингите Сила и Варна, вместо да коментираш съфорумците. Обикновено това е тактиката на Бат Бойко - не отговаря на въпроси, а плюе по този, който ги е задал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеСлед като Мажо е купил акции, парите вече са на банката, тоест, на всички акционери. Иначе е ясно, че Мажо си прави каквото си иска. Не знам защо акционерите се радват на това
Коментар
Коментар