"Огромна сделка" стана в първите секунди. Направо нямам думи. Тез 2 акции от къде взеха пари да си ги позволят незнам.......Олигарси.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
ОК
Започнаха да "инвестират" парите от новата емисия. Купили са 6.71% от Сила холдинг. Справка - екстри.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеКонтролен панел -> Нежелани потребители
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеБатя, къде е този игнор лист, че искам да го използвам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЗатова подобни индвиди си ги слагаш в игнор листа като мен и нито си губиш времето с четене на спам и гмеж, нито се залъгваш да сваляш и своето ниво и да помагаш в съсипването на форума
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНямам още тук. Рано е за спекула, според мен. Ако се подгъне на 50 стинки, може и да му дойде времето
Не е препоръка
И като се събуди, двата пръста в контакта, гъзът ти святка и ушите ръкопляскат.
Коментар
-
Оставям ви да се надлъгвате с игнор или без игнор
Интересно, кой ще излъжите да ви купува на спекула, като изгоните всичко, що е с различно от вашето мнение !?
Не е препоръка. Чакам ви на следващото яко дъно Дотогава подозирам, че ще има много хвалби и дитирамби, колко яка артия сте хванали. Не знам обаче, как ще се върже на Киро, като поне на тая артия дивиденти скоро не са давалиLast edited by precakanoto; 10.01.2012, 15:04.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми отдавна разбрахме, че е трол и палячо. То много лесно да нападаш другите , а да си мишка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСега кажи какво имаш за да ти сметнем и ние коефициентите- пак започна Троле да обикаляш темите и да се правиш на велик
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТова значи ли, че разменяш две патки за хартийка от тези
Не е препоръкаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНямам още тук. Рано е за спекула, според мен. Ако се подгъне на 50 стинки, може и да му дойде времето
Не е препоръкаЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар