Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНямам още тук. Рано е за спекула, според мен. Ако се подгъне на 50 стинки, може и да му дойде времето
Не е препоръка
И като се събуди, двата пръста в контакта, гъзът ти святка и ушите ръкопляскат.
Коментар
-
Оставям ви да се надлъгвате с игнор или без игнор
Интересно, кой ще излъжите да ви купува на спекула, като изгоните всичко, що е с различно от вашето мнение !?
Не е препоръка. Чакам ви на следващото яко дъно Дотогава подозирам, че ще има много хвалби и дитирамби, колко яка артия сте хванали. Не знам обаче, как ще се върже на Киро, като поне на тая артия дивиденти скоро не са давалиLast edited by precakanoto; 10.01.2012, 15:04.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми отдавна разбрахме, че е трол и палячо. То много лесно да нападаш другите , а да си мишка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСега кажи какво имаш за да ти сметнем и ние коефициентите- пак започна Троле да обикаляш темите и да се правиш на велик
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТова значи ли, че разменяш две патки за хартийка от тези
Не е препоръкаНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНямам още тук. Рано е за спекула, според мен. Ако се подгъне на 50 стинки, може и да му дойде времето
Не е препоръкаЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеПоздрави и на теб.Доколкото помня,ти имаше впечатляващо отиграване на ССВ и беше от малкото "непрецакани".За съжаление при CHIM е пълно безветрие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПривет генерал ! Нека ги подкарат и дано подкарат и хима. (Там имам малко привилегировани за махане. )
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеНа какво се дължи това изкупуване днес?За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеСхемата е позната от януари и февруари 2011 г.Агресивност в офертите "купува",граничещо с манипулативност.Позволено е.Тогава подкараха и CHIM по същия начин.От една сесия не може да се заключи дали ще има повторяемост.
Коментар
Коментар