Някой ще ми каже ли как става връткта да минават сделки на по-ниски цени от купува/продава?!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеСега ако кажеш че си взел на .773 евала
Коментар
-
Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнениекупих си пък да видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениемалък си още за тези работи ......................... когато пораснеш ще разбереш
Разпродаде ли велпапето ?
търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Дано новобранците са си взели поука. Нищо, че им се е наложило със сигурност да плюят малко кръв. Когато им говорех да осребряват, те ме нареждаха един подир друг. Ако не се лъжа днес акцията чукна онези легендарни 78 ст. Ала нищо, друг път да обръщате внимание на този, който ви съветва как да печелите (дори и малко), а не на този, който директно ви дава акъл как да си загубите парите. Айде, от мен лека по темата. При следващото движение пак съм с вас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеДо лев купуваха като луди, на 90 стотинки минаха 500К за ден. Вчера мисля доволно пак напълниха 400К. Така че май не са спали и тази седмицаThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеКупувача по позицията от последния месец да се събужда по-бързо и да започне да купува, че се очертава Батак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнениеПаникьорите и успешните продадоха
само вторите купиха пак.... Не се безпокойте борсата върви по пътя си
. И рано или късно всички ще станем от първите. Или по-скоро дългосрочни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеКупувача по позицията от последния месец да се събужда по-бързо и да започне да купува, че се очертава Батак.
Коментар
-
Споко момчета.
Инвестирал е човекът 8 200 лв и е спечелил 300 лв за ден - случва се, но са му останали още 5 000 х 0,821.Ами днес ако паднем под 0,8 ...
Пък дали е ИП или не е - си е все тая .
Аре късмет и с по-малко нерви ,че още ще са ни нужнине е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениегетофф, днес май сме си разменили ролите
Аз купих 10Т на 82-82,1 и шитнах 5 на 89,4-88,2
Естествено, държа си дългосрочния пакет, но такива дневни лашкания с +/-10% и мен ме съблазняват за интрадей игра
При Хим също - 1,36-1,306 купува и 1,44-1,464 продава
Няма лошо от допълнителна ликвидност на БФБ
За тебе бате знаем, че купуваш само най-ниско и продаваш най-високо. Вземи да издадеш някой учебник. Аз ще ти продам някоя друга бройка... на Сорос да речем
Аз пък нито купувах, нито продавах
Коментар
Коментар