Колеги ако имате съмнения в мен погледнете постовете от 29.07 и ще видите кой казва истината и кой извърта нещата.После вярвайте на когото си искате и правете изводи дали се подвеждате.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
по-долу си писала :
Първоначално изпратено от Ташунко със сапалично на теб съм ти пратил подобна сделка
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеХахахаха не на лични ами във форума.Ама как се излафаш само.
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениеникога не съм получавал от теб каквато и да е твоя сделка на личниLast edited by Ташунко със сапа; 22.08.2016, 15:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеВярно че не си ми колега.Аз притежавам тирове а ти не.Освен това лично на теб съм ти пратил подобна сделка и да отричаш показва колко си слаб и колко се излагаш пред другите съфорумци.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениене сме колеги .................... никога не съм мил тирове в чикаго
сега на 1,07 всеки има обявява покупки на 0,94 ................ но никой не показа скрийншотове тогава при покупките
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКолега не се напъвай.Имам и на 94 ст ама няма нужда да го казваш.
сега на 1,07 всеки има обявява покупки на 0,94 ................ но никой не показа скрийншотове тогава при покупкитеНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениевсъщност имаш покупки 1,50-1,60 на 30 000 артии и си показал 2 скрийншота --- веднъж на 2200 на 1,03 и 1000 на над 1 лв.
за сметка на това две години и половина пишеше как ще купуваш на 80 стинки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеАз нямам нужда да се доказвам по форумите ,нито да манипулирам хората за да направя печалба
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИма много снимки пускани на покупки на 1 лев а ти нямаш нищо тук.
за сметка на това две години и половина пишеше как ще купуваш на 80 стинкиНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНа мен ми стигат толкова.Ти ако имаш повече ок ама надали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениетой тези акции ги държи 2 години и половина вече .................... навремето ги купува по 1,50-1,60
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеИ изписа толкова глупости по адрес на акцията за да си купиш само 33200 ?.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеИ изписа толкова глупости по адрес на акцията за да си купиш само 33200 ?НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
Коментар