IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги ако имате съмнения в мен погледнете постовете от 29.07 и ще видите кой казва истината и кой извърта нещата.После вярвайте на когото си искате и правете изводи дали се подвеждате.

Коментар

• Младежо пуснал съм ти снимчица на една от сделчиците.Виж си датата и си прегледай писанията.

Коментар

• по-долу си писала :

Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
        лично на теб съм ти пратил подобна сделка
        а сега

Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
        Хахахаха не на лични ами във форума.Ама как се излафаш само.
        може ли на някой да изпратиш лично съобщение във форума където всичко е обществено достояние

НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Ето бе мойто момче ето къде съм ти пратил снимчица.Ама не ти изнася.Изложи се пред съфорумците.
          Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
            никога не съм получавал от теб каквато и да е твоя сделка на лични
            Хахахаха не на лични ами във форума.Ама как се излагаш само.
            Last edited by Ташунко със сапа; 22.08.2016, 15:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
              Вярно че не си ми колега.Аз притежавам тирове а ти не.Освен това лично на теб съм ти пратил подобна сделка и да отричаш показва колко си слаб и колко се излагаш пред другите съфорумци.
              никога не съм получавал от теб каквато и да е твоя сделка на лични

Коментар

не сме колеги .................... никога не съм мил тирове в чикаго

сега на 1,07 всеки има обявява покупки на 0,94 ................ но никой не показа скрийншотове тогава при покупките
                Вярно че не си ми колега.Аз притежавам тирове а ти не.Освен това лично на теб съм ти пратил подобна сделка и да отричаш показва колко си слаб и колко се излагаш пред другите съфорумци.

Коментар

Колега не се напъвай.Имам и на 94 ст ама няма нужда да го казваш .
                  не сме колеги .................... никога не съм мил тирове в чикаго

сега на 1,07 всеки има обявява покупки на 0,94 ................ но никой не показа скрийншотове тогава при покупките

Коментар

всъщност имаш покупки 1,50-1,60 на 30 000 артии и си показал 2 скрийншота --- веднъж на 2200 на 1,03 и 1000 на над 1 лв.

за сметка на това две години и половина пишеше как ще купуваш на 80 стинки
                    Колега не се напъвай.Имам и на 94 ст ама няма нужда да го казваш .

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                      Аз нямам нужда да се доказвам по форумите ,нито да манипулирам хората за да направя печалба
                      Вальо аз и преди съм ти казвал че ме ти трябва и да го правиш.Знаеш ли каква е разликата между мен и теб? Аз не се плаша да кажа за акция която имам в портфейла и ме е издразнила че е шит докато ти не смееш.Ето например Хима.Имам го обаче не е гут артия.Ама като другите въобще не стават взимаме и нея.

Коментар

Има много снимки пускани на покупки на 1 лев а ти нямаш нищо тук.
                        всъщност имаш покупки 1,50-1,60 на 30 000 артии и си показал 2 скрийншота --- веднъж на 2200 на 1,03 и 1000 на над 1 лв.

за сметка на това две години и половина пишеше как ще купуваш на 80 стинки

Коментар

На мен ми стигат толкова.Ти ако имаш повече ок ама надали .
                          Аз нямам нужда да се доказвам по форумите ,нито да манипулирам хората за да направя печалба

Коментар

той тези акции ги държи 2 години и половина вече .................... навремето ги купува по 1,50-1,60
                            Има много снимки пускани на покупки на 1 лев а ти нямаш нищо тук.Защо си в темата въобще.Ти трябва да си в темата на Хима че имаш калеми да избиваш

Коментар

И изписа толкова глупости по адрес на акцията за да си купиш само 33200 ?
                              На мен ми стигат толкова.Ти ако имаш повече ок ама надали .

Коментар

И изписа толкова глупости по адрес на акцията за да си купиш само 33200 ?
                                той тези акции ги държи 2 години и половина вече .................... навремето ги купува по 1,50-1,60

Коментар

Working...
                                X