Първоначално изпратено от Mito Karamitov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеТова пък къде го видя?
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеРъст на печалбата с 1 237,47 %.
моята баМка... моята баМка.... моята баМка....моята баМка ... моята баМка
само тя владее силатаLast edited by X_Y; 01.09.2016, 21:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеРъст на печалбата с 1 237,47 %.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАбе вкарал съм Ташунко със сапа в игнора, но когато някой го цитира пак му се появяват писаниците. Какво да направя за да не му виждам мненията изобщо?
Супер!!! Да не забравиш да ми кажеш как става че да вкарам и теб в игнора да не ти чета лупканиците че ти измуши всичко бе мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеАко обичате, придържайте се към темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТака е.Затова не вярвам на никой.Днес ти обещават едно утре друго.Доверяваш ли им се много пари няма да изкараш от тия.Те са стари номенклатури и обичат само да взимат.Иначе си прав че е добра стоката но едно на ум
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеАбе стоката в повечето случаи си ни е добра, ама колко хурки изядохме последните две-три години, да не ги изброявам, че ще отегча хората.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНормално е да си хвалят стоката но трябва и да имат доблеста да я порицават кога не става.Тук добре но днес до сега обема е трагичен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеВсеки си хвали неговата стока/въпреки че не ми е за продан скоро/, което си е нормално, но какво да хвалят тези дето си нямат нищо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнениеДа, интересно какво ще кажат хейтърите сега!
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеРъст на печалбата с 1 237,47 %.
Коментар
Коментар