If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Споко, стой гледай мача, мисля все още е рано за прекален оптимизъм.
Именно.Последната вълна чужденци май още не си е отишла.
Те може и да не си тръгнат скоро.
Много интересно ще стане когато всички се поусетят, че китай така дърпат потреблението, че САЩ дори и да позабавят малко не си струва да се панират хората.
А и тоя мошеник Сорос, даже взе отношение, явно е наострил зъбки за пазар.
Ще е добре ако не си отидат, но все си мисля, че ще тестваме отново дъното от оня ден в близките дни, все пак трябва да се направи последното обиране, а забелязвам, че и офертите продава взеха да си свалят цените малко, малко по малко. Нещо няма купувачи на първоначалните високи цени, големи ентусиасти имаше в началото. М/у другото, надявам се искренно да не пробием дъното, когато го тестваме и да отскочим нагоре.
Не знам дали не си е отишла...Да не вземат да се завърщат не знам
Tези от Булбанк не могат ли да се усетят да прекарат сделките си през един Кобос.
Като сложат някъде и поне 5 Кобоса се нареждат пред тях. Така могат да го откарат и до есента
И като ги гледам Булбанк , колко рано започнаха да разпродават /уж сертификата за март/ , бая портфейл ще са имали щом са предвидили 3 месеца за чистене .
Много интересно ще стане когато всички се поусетят, че китай така дърпат потреблението, че САЩ дори и да позабавят малко не си струва да се панират хората.
Точно. А и идеята на Сорос беше, че дори и САЩ да започнат да се влачат икономически, изтока и развиващите се икономики ще започнат да дърпат повече.
След новата финансова инжекция и предизборен спасителен план, мачът започва наново от съблекалнята. Книжата на финансовите институции в ю-с-ей показаха накъде духа вятъра:
Коментар