IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Myth_72
    Първоначално изпратено от maverik
    ХАХАХАХАХАХ днес няма продавачи
    Споко, стой гледай мача, мисля все още е рано за прекален оптимизъм.
    Именно.Последната вълна чужденци май още не си е отишла.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от botzi
      то и вчера добре тръгна ........... ама накрая софикс на -, набързо стопи 4-5% които набра сутринта. Така че на обяд ще видим и дано сме зелени вече. Време му е мисля
      Вчера повечето борси също бяха червени, днес светът е позеленял и то с не малко % на ++++....

Коментар

• Първоначално изпратено от botzi
        то и вчера добре тръгна ........... ама накрая софикс на -, набързо стопи 4-5% които набра сутринта. Така че на обяд ще видим и дано сме зелени вече. Време му е мисля
        Стопи, защото в Европа се стъписаха за съкращаването на лихвите от страна на ЕЦБ. Онзи ден беше така и в САЩ, вчера видяхте какво стана - 300 пункта надолу и после 600 нагоре, за да излязат на най-зелената си сесия от ноември до сега. Няма да се очудя и европа да реагира аналогично.

Коментар

• то и вчера добре тръгна ........... ама накрая софикс на -, набързо стопи 4-5% които набра сутринта. Така че на обяд ще видим и дано сме зелени вече. Време му е мисля

Коментар

• Първоначално изпратено от Myth_72
            Първоначално изпратено от franky4fingers
            Dnes ste e hubavo, ako e realizum s golqm obem ...
            Именно обемите ще покажат.
            Вчера щатите показаха, нощес азиатците, след малко европа ще започне да показва. Ние ше се поослушаме, пък ще почакаме 1-2 седмици, да не би някой от горепосочените да вземе да запише сесия на червено и тогава ще разпродаваме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit
              Първоначално изпратено от Императорът
              По повод борсовият срив една колежка във Фотофорумът пусна интересен лаф "БОЛЕЗНЕНО Е ДА СЕ ОПИТВАШ ДА ХВАНЕШ НОЖЪТ, ДОКАТО ПАДА !!!" ;-);-);-)

Виждате - и там има понякога умни глави...
              Не е неин израза. Понятието "падащи кинжали" е отдавна познато в капиталовите пазари и представляват баровете на графиката при падащ пазар. Много видни инвеститори и спекуланти учат да не се опитваш да ги ловиш докато падат а да изчакаш да се ударят в пода.

За такива про-та като нас, които са изкусни майстори на мечовете и знаят къде е пода не се отнася

Поздрави
              Ne vsi4ki sa izkusni majstori , ima i amatiori kato mene

Ne mojah da vleza po danoto
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                Dnes ste e hubavo, ako e realizum s golqm obem ...
                Именно обемите ще покажат.
                Като гледам обаче нещо купувачи и продавачи не могат се разберат за цените и първоначалната еуфориа взе да поспада.

Коментар

• Добро утро на всички!Най-напред да ви кажа,че нямам кеш - онзи ден и вчера похарчих всичко,но ще се присъединя към мнението на колегата PLP и ще споделя,че нещо ми се струва като затишие пред буря по-скоро работата...много вяло се купува...няма купувачи и май ще видим изсипвания днес.Лично мнение,не ангажирам с него никого и не препоръчвам нищо!

Коментар

• Ще има обем, ще има.................;-)))

Коментар

• Dnes ste e hubavo, ako e realizum s golqm obem ...

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik
                        ХАХАХАХАХАХ днес няма продавачи
                        Споко, стой гледай мача, мисля все още е рано за прекален оптимизъм.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
                          zashto ne spish bre , prodadoh qa vzeh malko svejarski cash . e tarsa si nova de ama moje da poizchakam malko i da podkaram neshto po moshtno to s toq pazar , tokuvij ot e classa na s-ka sam se metnal
                          Kolko i vze na E klsata ?
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                            Добро утро на всички и успешен ден.Лично аз очаквах по-масирана бича атака.
                            за теб цената на придобиване
                            не е ли от значение ???
                            ... Па и сесията едва започва...
                            нале...
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                              Добро утро на всички и успешен ден.Лично аз очаквах по-масирана бича атака.
                              По - добре по дълга във времето.

Коментар

• Добро утро на всички и успешен ден.Лично аз очаквах по-масирана бича атака.

Коментар

Working...
                                X