Първоначално изпратено от Myth_72
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 19
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от botziто и вчера добре тръгна ........... ама накрая софикс на -, набързо стопи 4-5% които набра сутринта. Така че на обяд ще видими дано сме зелени вече. Време му е мисля
Коментар
-
Първоначално изпратено от botziто и вчера добре тръгна ........... ама накрая софикс на -, набързо стопи 4-5% които набра сутринта. Така че на обяд ще видими дано сме зелени вече. Време му е мисля
Коментар
-
Първоначално изпратено от Myth_72Първоначално изпратено от franky4fingersDnes ste e hubavo, ako e realizum s golqm obem ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.ProfitПървоначално изпратено от ИмператорътПо повод борсовият срив една колежка във Фотофорумът пусна интересен лаф "БОЛЕЗНЕНО Е ДА СЕ ОПИТВАШ ДА ХВАНЕШ НОЖЪТ, ДОКАТО ПАДА !!!" ;-);-);-)
Виждате - и там има понякога умни глави...Не е неин израза. Понятието "падащи кинжали" е отдавна познато в капиталовите пазари и представляват баровете на графиката при падащ пазар. Много видни инвеститори и спекуланти учат да не се опитваш да ги ловиш докато падат а да изчакаш да се ударят в пода.
За такива про-та като нас, които са изкусни майстори на мечовете и знаят къде е пода не се отнася
Поздрави
Ne mojah da vleza po danotofuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Добро утро на всички!Най-напред да ви кажа,че нямам кеш - онзи ден и вчера похарчих всичко,но ще се присъединя към мнението на колегата PLP и ще споделя,че нещо ми се струва като затишие пред буря по-скоро работата...много вяло се купува...няма купувачи и май ще видим изсипвания днес.Лично мнение,не ангажирам с него никого и не препоръчвам нищо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesho777zashto ne spish bre , prodadoh qa vzeh malko svejarski cash . e tarsa si nova de ama moje da poizchakam malko i da podkaram neshto po moshtnoto s toq pazar , tokuvij ot e classa na s-ka sam se metnal
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLPДобро утро на всички и успешен ден.Лично аз очаквах по-масирана бича атака.
не е ли от значение ???
... Па и сесията едва започва...
нале...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар