IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 19

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от PLP
    Технически погледнато не винаги трябва да се тества дъно ама не знам що сте си втълпили това .Може и да се оформи друга формация за обръщане на тренда.
    Да може разбира се и не е задължително ще видим, какво ще излезее, просто си мисля, че е по-вероятно да го тестваме.

Коментар

• Днес отново ще се пробваме на 1445. Вчера не успя да го пробие. Отдолу само пропадане под 1364 ще подкопае краткосрочния възходящ тренд. Ппробив на 1445 ще ни отвори за следващите седмици нива 1509 и 1572.

Коментар

• 4.5% на старта всички индекси.... а ние пак сме в гората за гъби
        Tam ima mnogo po-agresivni igrachi, ne zabravqi, che nashiqt pazar na tozi etap razchita na pensiite ...

DF-tata se vkliuchvat, kogato pazarut zapochne da se vdiga ...

Коментар

• В понеделник, докато пазарите на целия свят се сриваха, NYSE си почиваше. Ден на Мартин Лутер Кинг. Във вторник пазарите по целия свят повториха същото действие. NYSE отоври на минус 425 пункта и се съвзе, мисля съвсем нормално за ситуацията. И всички зачакаха вторник, след като още понеделник вечер бе ясно че няколко технически компании между които Apple (APPL) и Motorola (MOT) ще изляза с отрицателни резултати за тримесечието.

В сряда сутрин пазарът отвори на 11,969 пункта или доста по-ниско от обикновено. Посочените технически компании завлякоха NASDAQ надолу, а с това и NYSE падна до минус 325 пункта. Пагубно за някоя малка икономка, но не и в Америка.
          Все пак при лихва 3.5% няма как да не се правят пари. Сините чипове поведоха американската икономика нагоре и NYSE достигна до +307. Tова е амплитуда от над 500 пункта. На това му се вика силна икономика и така се правят големите пари.

Коментар

• На мен реализма ми показва, че всичко е стабилно нагоре днес. Ама човек като е страхлив в крайна сметка се получава кофти ситуация: хем мечки го бият, хем бикове го газят

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
              Pokazva li ti dali sdelkite se skliuchvat za sobstvena smetka?
              показва ми само 106 какъв психологически ефект може би искат да има на прима виста
              другото ще го разберем след сесията

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
                Първоначално изпратено от Myth_72
                Ще е добре ако не си отидат, но все си мисля, че ще тестваме отново дъното от оня ден в близките дни, все пак трябва да се направи последното обиране, а забелязвам, че и офертите продава взеха да си свалят цените малко, малко по малко. Нещо няма купувачи на първоначалните високи цени, големи ентусиасти имаше в началото. М/у другото, надявам се искренно да не пробием дъното, когато го тестваме и да отскочим нагоре.
                Хаха, много е забавно как сами започвате да си вярвате - като ви кажат няколко пъти по битиви от Ебана, че БФБ е балон и почваме да виждаме изказвания от рода на "първоначалните високи цени".
                Нямах пред вид, че цените по принцип са високи, имах пред вид, че първоначално офертите продава, бяха с по-високи цени от в момента, и от сутринта поскота на цените продава е надолу. Не гледам телевизия, нямам си телевизор в къщи, щото не ми трябва, гледам си КОБОСА и казвам това, което виждам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                  Първоначално изпратено от franky4fingers
                  Bobi ti vsichko li prodade druze ... ?
                  съвсем не
                  но реализма на погледа показва 10 срещания на 106 вдясно и 1 в вляво
                  поне в моите два майндера
                  Е кво се шашкаш, чистят по 1 HDPAT

Коментар

• 4.5% на старта всички индекси.... а ние пак сме в гората за гъби

Коментар

• Pokazva li ti dali sdelkite se skliuchvat za sobstvena smetka?

Коментар

• Технически погледнато не винаги трябва да се тества дъно ама не знам що сте си втълпили това .Може и да се оформи друга формация за обръщане на тренда.

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                          Bobi ti vsichko li prodade druze ... ?
                          съвсем не
                          но реализма на погледа показва 10 срещания на 106 вдясно и 1 в вляво
                          поне в моите два майндера

Коментар

• европа стартираhttp://www.bloomberg.com/markets/stocks/wei.html

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111
                              Европа с летящ старт.
                              http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
                              Стига с тази Европа. Ти да не си от АНАДОЛЛАР?

Коментар

• Първоначално изпратено от Myth_72
                                Ще е добре ако не си отидат, но все си мисля, че ще тестваме отново дъното от оня ден в близките дни, все пак трябва да се направи последното обиране, а забелязвам, че и офертите продава взеха да си свалят цените малко, малко по малко. Нещо няма купувачи на първоначалните високи цени, големи ентусиасти имаше в началото. М/у другото, надявам се искренно да не пробием дъното, когато го тестваме и да отскочим нагоре.
                                Хаха, много е забавно как сами започвате да си вярвате - като ви кажат няколко пъти по битиви от Ебана, че БФБ е балон и почваме да виждаме изказвания от рода на "първоначалните високи цени".

Коментар

Working...
                                X