IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 15

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ще има червено днес,
    къде отивате,работите едва ли не ...

не е препоръка...

Коментар

• Zdr,

Т.е. Петър прогнозира понижение на софикс с около 5.3% или 65 пункта.

Може, обаче би означвало пробив на 55 SMA отгоре надолу, и би довело до rebound след това. С оглед на текущото техничско състояние.

Сполай Ви!

Коментар

• Днес ще е един кърваво червен ден който изглежда ша бъде запомнен

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
          Днес е един добър ден за Bear Trap - за по-удобен повод да се изтръскат последните круши преди Ксетрата някои едва ли са си мечтали.

......

naivnik

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
            Добро утро

Положението е доста кофти - след САЩ , днес и азиатските индекси червенеят здраво.

За да не се дразнят оптимистите , няма да питам с колко процента очаквате спад на СОФИКС,а : Очаквате ли СОФИКС днес да затвори под 1200 пункта?

Аз лично очаквам да приключи сесията някъде в зоната 1160-1170 пункта.
            Мисля, че ще стигне до около 1170-1165 и затваряне на 1180

Коментар

• Днес е един добър ден за Bear Trap - за по-удобен повод да се изтръскат последните круши преди Ксетрата някои едва ли са си мечтали.
              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
                Първоначално изпратено от 0007
                Първоначално изпратено от споменЪ
                люкчо, ти така на бъзик си купи на върха и сега си гризеш ноктите:-), с парите шега не бива, момче. аз никога не съм си позволявал да се бъзикам със сериозни неща. ако си мислиш, че с теб се бъзикам - лъжеш се. искам само да те предпазя, ама като ти е дебела главата и не увира си е твой проблем.
                гледай сутринта да си измежду първите, че вече много народ следи пазарите и ако всички видяха ко се случи в щатите, може някой рано сутринта да не е поглеждал към азия, пък тя една червена , ама кърваво :-(
                Споменъ,

Какво и е червеното на Азия? Или ти гледаш индексите, в които е пълно с атомобилопроизводители и авиокомпании - ами, те тези е ясно, че ще си падат, понеже са балони.

Гледай, Австралия, защо е на зелено, можеш ли да ми отговориш?

Винаги е било така, за едни сватба, за други брадва.
                Австралия днес почива....
                Колега, прав си, просто се подведох, тъй като и без това там индекса обикновено играе с положителна корелация с покачването на петрола, а и да работеше, вероярно щеше да е зелена,

както очаквам и Русия - категорично за днес, и Норвегия, да са в зелено, днешната сесия.

Коментар

• Добро утро

Положението е доста кофти - след САЩ , днес и азиатските индекси червенеят здраво.

За да не се дразнят оптимистите , няма да питам с колко процента очаквате спад на СОФИКС,а : Очаквате ли СОФИКС днес да затвори под 1200 пункта?

Аз лично очаквам да приключи сесията някъде в зоната 1160-1170 пункта.

Коментар

• Първоначално изпратено от 0007
                    Първоначално изпратено от споменЪ
                    люкчо, ти така на бъзик си купи на върха и сега си гризеш ноктите:-), с парите шега не бива, момче. аз никога не съм си позволявал да се бъзикам със сериозни неща. ако си мислиш, че с теб се бъзикам - лъжеш се. искам само да те предпазя, ама като ти е дебела главата и не увира си е твой проблем.
                    гледай сутринта да си измежду първите, че вече много народ следи пазарите и ако всички видяха ко се случи в щатите, може някой рано сутринта да не е поглеждал към азия, пък тя една червена , ама кърваво :-(
                    Споменъ,

Какво и е червеното на Азия? Или ти гледаш индексите, в които е пълно с атомобилопроизводители и авиокомпании - ами, те тези е ясно, че ще си падат, понеже са балони.

Австралия днес почива....

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ

Споменчо, нищо лично, но ти за мен си един дървен философ, който като латерна си знае неговото..Аз да те питам: Като си такъв капацитет на БФБ, защо изтърва движението от 1110 до 1250?..Тогава ти говорех, Споменчо, дори на бас исках да се хвана с теб, а ти проспа моето момче...Сега пак ще проспиш някои движения и после пак и пак и пак..Тези които много философстват са им празни джобовете мой...Като на играчите от Берое след Банев...

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
                        Споменъ,

Коментар

• люкчо, ти така на бъзик си купи на върха и сега си гризеш ноктите:-), с парите шега не бива, момче. аз никога не съм си позволявал да се бъзикам със сериозни неща. ако си мислиш, че с теб се бъзикам - лъжеш се. искам само да те предпазя, ама като ти е дебела главата и не увира си е твой проблем.

Коментар

• The cost of renting ships that transport key raw materials have risen to all-time highs and put further pressures on inflation

Коментар

• you are big in Japan...........

Коментар

• щом "кобуза" () и winampa са заредени притеснения нямам

Коментар

Working...
                                X