Първоначално изпратено от Devour
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 15
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от DevourЛюк, от мен ше знайш таз седмица... много сеч ни чака...много напъни и все кървави...изобщо бичо варено в собствен сос... мъкаей ся шпсред нощ ш' си търса сезалче за утре сутрин....мре ми се млад, ръйш ли....
Жалко, че няма да се видим повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановИ бях питал всички ОпТиМиСти - защо висят по нощите в темата,като БФБ не работи.Аз си следя позициите на форекса,отврям нови и затварям отворени такива.Но вие защо висите - с гризене на ноктите и самонавиване че утре сме Ъп...Ъп....Ъп...няма да стане.Защото Люкчо знае че утре ще е олекнал с още поне 2.25% от цялата си експозиция на БФБ (ако има такава де)
Ба и на мен ми смърди утре на кланеЧервен ще е фонът
Коментар
-
И бях питал всички ОпТиМиСти - защо висят по нощите в темата,като БФБ не работи.Аз си следя позициите на форекса,отврям нови и затварям отворени такива.Но вие защо висите - с гризене на ноктите и самонавиване че утре сме Ъп...Ъп....Ъп...няма да стане.Защото Люкчо знае че утре ще е олекнал с още поне 2.25% от цялата си експозиция на БФБ (ако има такава де)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от Петър КараивановНяколко пъти питам и сега ще попитам пак - има ли някой истински инвеститори тук? Всички сте/сме спекуланти,но някой са се превърнали в инвеститори по Неволя![url]http://www.gdc-uk.org/Potential+registrant/Apply+for+registration/Qualified+in+the+European+Eco
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от Петър КараивановНяколко пъти питам и сега ще попитам пак - има ли някой истински инвеститори тук? Всички сте/сме спекуланти,но някой са се превърнали в инвеститори по Неволя!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от Петър КараивановНяколко пъти питам и сега ще попитам пак - има ли някой истински инвеститори тук? Всички сте/сме спекуланти,но някой са се превърнали в инвеститори по Неволя!
Да не се окаже, че ОТНОВО няма да познаеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от Петър КараивановНяколко пъти питам и сега ще попитам пак - има ли някой истински инвеститори тук? Всички сте/сме спекуланти,но някой са се превърнали в инвеститори по Неволя!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 0007Първоначално изпратено от Петър КараивановНяколко пъти питам и сега ще попитам пак - има ли някой истински инвеститори тук? Всички сте/сме спекуланти,но някой са се превърнали в инвеститори по Неволя!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Люк СкайуокърПоменчо, според теб ние утре трябва да си разпродадем акциите, така ли?
И после какво да правим?
Коментар
Коментар