If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мхм! Меците позагубиха дъха си по нанагорното! Подкрепата може и да издържи! :-)
Бих казал,че правят закуска с телешки стек алангле в момента. Като хапнат някоя друга боровинка,пийнат малко бодица и после полегнат под дебела сянка,на обяд - пак ще окладнеят.Ама сериозно,като за обяд , а не като за лека закуска.
Ехххх Петре, Петре... и метафорите ти вече за нищо не стават... Позагубил си силици и ти като мечоците
Дано не е свързано със загуби на FOREX-а...
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
люкчо, ти така на бъзик си купи на върха и сега си гризеш ноктите:-), с парите шега не бива, момче. аз никога не съм си позволявал да се бъзикам със сериозни неща. ако си мислиш, че с теб се бъзикам - лъжеш се. искам само да те предпазя, ама като ти е дебела главата и не увира си е твой проблем.
гледай сутринта да си измежду първите, че вече много народ следи пазарите и ако всички видяха ко се случи в щатите, може някой рано сутринта да не е поглеждал към азия, пък тя една червена , ама кърваво :-(
Споменчо, нищо лично, но ти за мен си един дървен философ, който като латерна си знае неговото..Аз да те питам: Като си такъв капацитет на БФБ, защо изтърва движението от 1110 до 1250?..Тогава ти говорех, Споменчо, дори на бас исках да се хвана с теб, а ти проспа моето момче...Сега пак ще проспиш някои движения и после пак и пак и пак..Тези които много философстват са им празни джобовете мой...Като на играчите от Берое след Банев...
Много добре казано.
И комплексЪ, не бих си дал парите на банката, в която работиш.
Сутрешните разпродажби не са това, което бяха в началото на годината
Колкото и да се опитват някои анализатори да ни убедят в противното...
Ами, не са разбира се, колкото и да са ни балонни акциите, лакомията у българина надделява, и ще си скъта всичко, що има за продажба, за след Ксетрата, както стана с НИ след 01.2007, едно 3-6 месеца, изчакване и прибиране на оферти за продажба.
Дребни разпродажби за месечни разходи, не ги броим.
Мхм! Меците позагубиха дъха си по нанагорното! Подкрепата може и да издържи! :-)
Бих казал,че правят закуска с телешки стек алангле в момента. Като хапнат някоя друга боровинка,пийнат малко бодица и после полегнат под дебела сянка,на обяд - пак ще окладнеят.Ама сериозно,като за обяд , а не като за лека закуска.
Коментар
SoKoLoV
именно,а след ксетра едва ли така,ще могат да сипят,посвледна седмица да си правят каквото искат...
Т.е. Петър прогнозира понижение на софикс с около 5.3% или 65 пункта.
Може, обаче би означвало пробив на 55 SMA отгоре надолу, и би довело до rebound след това. С оглед на текущото техничско състояние.
Сполай Ви!
Независимо от лошия старт на деня ...ясно е че ще сме на червено днес, но моля те не го слушай Петърчо - нито веднъж не е познал тук софикса - някви моментни проблясъци - които ся очеизваждащи - ДА - но нищо друго - нека се радва - той тук най-малко е загубил - от навсякъде другаде.
А че едни говореха, други си увеличихме с 10% кеша за кратък изминал период.
Лек ден на всички
Споко ние и на падащ пазар пари правим, Петре - само не ми е ясна тази злорадост, която ви е обхванала тук, теб, споменчо и сие, когато софикса е червен?
.................................................. .............................................
Нямаше ме цяла седмица - бях на Созопол и Синеморец на почивка и си изкарах чудесно - не бях вкл. компютър дълго време.
Започаме сривлювски - най-грозно е сриването на Пушлякът - доктор Живаго ще го купи за 1 кинт, той и толкова не струва, Емил Гъргоров, малкото Бадемче, е по-скъп от Пушлякът. Пукат се и смешните балони на пътностроителните избушляци - само жалко че повличат след себе си и качествените дружества.
Вероятно това ще е последната промоция преди да тръгнем към нивата от миналогодишната есен.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар