If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Петре и другите ,наистина откъде тази злост????????????Имате претенции предполагам за интелигентни хора ,а то....!!!! Или сте си просто ненормалници!!!
Не бе, той бил напълно безпристрастен, че и на всичкото отгоре оптимист - това го е казвал многократно.
Настрадин Петър, момчето, просто се мисли за по-хитър от останалите.
Морис, приятно изкраване!!! Сериозно, това е най-хубавото нещо, което можеш да направиш.. Докато имаш друг доход - на останалото не обръщай внимание..
Мерси...Ако и аз не бях вложил доста кеш - сигурно нямаше никога да влезна тук, но наистина се учудвам понякога на такива коментари.
Към Петър винаги съм имал нормално обръщение, за съжаление, към някой други съм си изпускал нервите.
Но не е умесно г-н Караиванов да пише такива бомбастични исказвания днес ще затворим на 1170 - това не е манипулация - това си е ПОДИГРАВКА с нас - така го приемам.
Лек ден..аз за съжаление няма да мога повече да следя за днес софикса.
Петре и другите ,наистина откъде тази злост????????????Имате претенции предполагам за интелигентни хора ,а то....!!!! Или сте си просто ненормалници!!!
.................................................. .............................................
Нямаше ме цяла седмица - бях на Созопол и Синеморец на почивка и си изкарах чудесно - не бях вкл. компютър дълго време.
Хубаво си направил - възползвал си се от "тънките" цени,че как е тръгнало,едва ли ще можеш да си позволиш почивка в разгара на сезона.Радвам се че си изкарал добре и си починал.
Борсата не ми е ОСНОВНИЯ доход.... но се съобразявам с хората, които това им е работата.
Между 7-17 юли заминавам в чужбина за 2 седмици с жената... на обикола по Европа - като се върна ще пиша точно къде сме били
Просто пак питам - откъде е тази злост - ЯВНО е че сте загубили пари тук...еми и ние сме губили - ама после човек мисли и е внимателен - ето ти сега нямаш акции тук - а пишеш с извинение - глупости - днес щяли сме да затворим на 1170 ? Това дразни.
Между другото - благодаря ти за думите. Но наистина - оптимистите определено (ако и аз за такъв се смятам..) имаме по-сдържан и език.
Лек ден на всички и повече качествени коментари!
Колега - предния ми пост бе шега.И целта и беше по-скоро нещо като "Думам ти дъще,сещай се снахо" - не беше насочено към теб , а към някои откровенни камикадзета.Предположих че имаш чувство за хумор.
Пожелавам ти да си изкарате добре със съпругата ти където и да е.
Но когато става въпрос за пазар и цели,аз не се шегувам - винаги пиша това което очаквам.И то не е защото аз или някой друг така иска.Аз просто гледам обективно и безпристрастно на пазара.
.................................................. .............................................
Нямаше ме цяла седмица - бях на Созопол и Синеморец на почивка и си изкарах чудесно - не бях вкл. компютър дълго време.
Хубаво си направил - възползвал си се от "тънките" цени,че как е тръгнало,едва ли ще можеш да си позволиш почивка в разгара на сезона.Радвам се че си изкарал добре и си починал.
Борсата не ми е ОСНОВНИЯ доход.... но се съобразявам с хората, които това им е работата.
Между 7-17 юли заминавам в чужбина за 2 седмици с жената... на обикола по Европа - като се върна ще пиша точно къде сме били
Просто пак питам - откъде е тази злост - ЯВНО е че сте загубили пари тук...еми и ние сме губили - ама после човек мисли и е внимателен - ето ти сега нямаш акции тук - а пишеш с извинение - глупости - днес щяли сме да затворим на 1170 ? Това дразни.
Лек ден на всички и повече качествени коментари!
Петърчо просто за пореден път ще се изложи с "прогнозата" си. Нищо особено.
Не слушам Петър, имам собствено мнение, базирано на опит може би не по-малък от неговия. И на мен не ми харесва отношението на Петър Караиванов, злобно. Не намирам полза от това. Ценя изказванията му в които има мотивировка, но не и злобните му прояви. Толкоз за Петър.
Сега по темата, дявола е много черен, по-принцип. Ама текущо е леко сив. какво имам предвид. Обемите не са обрат на движението. Или по-просто казано за достигането на -5% на софикс трябваше да има масиран селл. Впрочем бе възможен сценарий.
Сполай Ви!
Кое колега е злобното в изказванията ми? Аз съм само страничен наблюдател на БФБ и правя напълно безпристрастни анализите си.
Моля за извинение всички които са почувствали злоба,завист, злорадство и каквото още се сетят. Такива чувства и емоции нито съм влагал,нито някога ще вложа.
Между другото - благодаря ти за думите. Но наистина - оптимистите определено (ако и аз за такъв се смятам..) имаме по-сдържан и език.
Как са апокалиптосите днес. Виждам, че тримата най-изявени в момента берат душа.
Коментар
SoKoLoV
еи айде да разпродадем веднага всичко както 202 кремиковци......
само 202 ли има правото да продава така,и другите да стоят и да си гледат хахаха,много "смешна борса"....
Мхм! Меците позагубиха дъха си по нанагорното! Подкрепата може и да издържи! :-)
Бих казал,че правят закуска с телешки стек алангле в момента. Като хапнат някоя друга боровинка,пийнат малко бодица и после полегнат под дебела сянка,на обяд - пак ще окладнеят.Ама сериозно,като за обяд , а не като за лека закуска.
Петре, моите уважения, ти си един от нас в този форум! Прави ми обаче впечатление, че вписваш в тази тема САМО, КОГАТО ПАЗАРЪТ ИМА ИНДИКАЦИИ ДА ВЪРВИ НАДОЛУ. Явно целиш нещо с това! И после се тупаш в гърдите. Ще ми е интересно какво мнение ще дадеш, ако SOFIX затвори над 1170 пункта?
Не слушам Петър, имам собствено мнение, базирано на опит може би не по-малък от неговия.
И на мен не ми харесва отношението на Петър Караиванов, злобно. Не намирам полза от това. Ценя изказванията му в които има мотивировка, но не и злобните му прояви. Толкоз за Петър.
Сега по темата, дявола е много черен, по-принцип. Ама текущо е леко сив. какво имам предвид. Обемите не са обрат на движението. Или по-просто казано за достигането на -5% на софикс трябваше да има масиран селл. Впрочем бе възможен сценарий.
Коментар