If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бутилка златно "Джони"....около 80 лв е в складовете
Бива,ама зеления етикет е по-добър - 80лв е! Златния е около 65лв.Но синия ми влиза най-добре в гърлото - около 350лв. е бутилката и си я изпивам сам с 1кг. бадеми за една вечер.Айде.....2мата ще я глътнем. Избирай.
За това става дума
Ми значи си спечелил баса - пиши на л.с кога и как да ти връча бутилката
O.K......Купи го и ще се разберем ......аз между другото ще те подпитвам дали е в тебе "златното бебче" [/quote]
Е , че то покупката е за 3мин. работа - влизам в магазина,плащам , взимам и заминавам.Няма какво да ме подпитваш,а прати инфо на л.с. кога и къде да се видим и да ти дам бутилчицата.[/quote]
Бива,ама зеления етикет е по-добър - 80лв е! Златния е около 65лв.Но синия ми влиза най-добре в гърлото - около 350лв. е бутилката и си я изпивам сам с 1кг. бадеми за една вечер.Айде.....2мата ще я глътнем. Избирай.
За това става дума
Ми значи си спечелил баса - пиши на л.с кога и как да ти връча бутилката[/quote]
O.K......Купи го и ще се разберем ......аз между другото ще те подпитвам дали е в тебе "златното бебче" [/quote]
Е , че то покупката е за 3мин. работа - влизам в магазина,плащам , взимам и заминавам.Няма какво да ме подпитваш,а прати инфо на л.с. кога и къде да се видим и да ти дам бутилчицата.
За това става дума [/quote]
Ми значи си спечелил баса - пиши на л.с кога и как да ти връча бутилката[/quote]
O.K......Купи го и ще се разберем ......аз между другото ще те подпитвам дали е в тебе "златното бебче"
Бива,ама зеления етикет е по-добър - 80лв е! Златния е около 65лв.Но синия ми влиза най-добре в гърлото - около 350лв. е бутилката и си я изпивам сам с 1кг. бадеми за една вечер.Айде.....2мата ще я глътнем. Избирай.[/quote]
За това става дума [/quote]
Ми значи си спечелил баса - пиши на л.с кога и как да ти връча бутилката
Задай конкретни параметри като време и цена ! Просто е но без условности.
Ами мисля си, че предстой покачване на златото до споменатите нива в рамките на 2 седмици.......след това як селл до 750-780$ до 2 месеца....така устройва ли те.....но с едно условие.....златото може и шпреди 1000 да го разкешат до 750$.....т.е не залагам на качване на 100%
Така ......да прецизираме
Ти казваш макс 1070$ макс. до 2 месеца,следователно ако минем 1070% аз печеля баса,не го ли минем това ниво в следващите 2 месеца (нека да е до 1ви юни включително) - ти печелиш!
И спечелилия за какво се бори?
Абссолютно ....стане ли 1071$ печелиш с двете ръце......въпроса е какво......не ми искай само акциите на СИТИ......хехехехехе
Не....... тях си ги пази.....Ми ти предложи облог,ти предложи и наградата!
Ами мисля си, че предстой покачване на златото до споменатите нива в рамките на 2 седмици.......след това як селл до 750-780$ до 2 месеца....така устройва ли те.....но с едно условие.....златото може и шпреди 1000 да го разкешат до 750$.....т.е не залагам на качване на 100%
Ти казваш макс 1070$ макс. до 2 месеца,следователно ако минем 1070% аз печеля баса,не го ли минем това ниво в следващите 2 месеца (нека да е до 1ви юни включително) - ти печелиш!
И спечелилия за какво се бори?
Ами в общи линии е това или има нещо гнило
Дай дата за да разгледам внимателно.Не виждам никъде ти да си приел като условия баса и за какво всъщност е той?Ти твърдиш че е за Джони златен етикет. О.К. - само дай поста да видим къде сме се договорили,че наистина нямам никакъв спомен.
и защо да не разчитаме - миналата година загуби една бутилка и АНАЛизатора се отчете на колегата от форума
не вярвам да се изцигани за три бутилки черно джони
една за Греъм, една за мен и една за .................. не се сещам кой бе третия
п.п. ще кажа на секретарката на форума да прегледа старите постове и да открие кой бе третия в баса
От 01.06.2009г ми дължи Златно Джони, ама познай.....дори ме нападна че съм си измислял, ама истината лъсна със задни постове във темата за Форекс.....не разчитай, той е силен само във форума иначе .....се уси*ра навсякъде
Абе човек.Ти ако си мислиш,че си водя записки и бележки за басовете , значи си в тотална заблуда.Просто копни баса с условията и го прати.Ако наистина сме имали такъв бас и го печелеш невиждам причини да не си го изпълня - за каквото и да сме се обзаложили.
Ето , АНАЛизатора не бяга, не се отмята и не се излага. Щом го има черно на бяло - няма проблем
Коментар