If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Служебен код за новини (SOFIX) източник: pari.bg 18 Юни 2009 08:38
Вероятно Sofix ще тества 300 пункта
Световните пазари също са подложени на вземания на печалби след силното борсово рали
Поевтиняването на акциите на родната борса в последните дни се дължи главно на три фактора, а именно предстоящите парламентарни избори, вземане на печалби от инвеститорите и разпродажбите на глобалните капиталови пазари.
Основният борсов индекс Sofix повиши стойността си с около 50% за периода от края на февруари до началото на май. Близо месец след това бенчмаркът се движеше в тесни граници между 360 и 380 пункта. През последните дни пробихме подкрепата от 360 пункта и най-вероятно ще видим тест на 300 пункта. След силното поскъпване играчите решиха да приберат част от печалбите си.
Парламентарните избори наближават, а с тях наближава и политическата неопределеност, или по-точно възникват много въпросителни дали България ще е в състояние да сформира стабилно правителство, способно да се справи с предизвикателствата на задълбочаващата се икономическа криза.
Световните пазари също са подложени на вземания на печалби след силното борсово рали, което отведе западните борсови индекси с 40% над мартенските им нива. неяснотите около бъдещето на световната икономика и финансова система са много, затова и инвеститорите не са уверени в дългосрочното поскъпване на капиталовите пазари.
Материалът не е препоръка за покупка или продажба на акции
св.Нагъзаки ми пратил пак СМС в който пише,че нагона го държи и утре пак щял да плющи биченца.
Само нагона му да не се окаже рядкото щастие....
Поздрави на сектата на Св. Нагъзаки! И наздраве!
Едва ли ? Той днеска малко по-рано се оттегли за да изкара бичетата на светло и утре.Сега казва че при янките бил,отвъд голямата вода на запад.И между 22.00ч и 23.00ч. щял яко да им се кефи.Писал ми е някакво число 8340 - клоуз в 23.00ч,ама какво ли значи ???
Като му гледам ентусиазма е скъсил, но едва ли точно от 8800 не е в негов стил.
по-скоро нещо около 8600-8650
Петре що те няма в Фейсбука на Спаска? не сте ли приятели?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
св.Нагъзаки ми пратил пак СМС в който пише,че нагона го държи и утре пак щял да плющи биченца.
Едва ли ? Той днеска малко по-рано се оттегли за да изкара бичетата на светло и утре.Сега казва че при янките бил,отвъд голямата вода на запад.И между 22.00ч и 23.00ч. щял яко да им се кефи.Писал ми е някакво число 8340 - клоуз в 23.00ч,ама какво ли значи ???
Пека, кви са тези числа бе пич, и то още днес! Моля те малко по сериозно го раздавай. Я кажи сега на нас простите, ти скъсили някой индекс или даже и на демо вече не цъкаш?
ако стане ще пълним на примоция предизборно, но май няма да стане
Като се сетя , че и през 2008 до Софикс 800 всичко беше "промоция" , а то какво се оказа ?Като преди година време писах,че Софикса се е прицелил към 700 - 800 пойнта бях най-големия "апокалиптик",а се оказа че съм бил егати и оптимиста. Че до 250 пункта са си близо 3 пъти надолу от това дето аз чаках !
Няма лошо...
Янките тея дни са им тройно критични: RUSSELL; олиото, опциите ....
Такава е голямата игра...
Само "благородния светец" да не се надене на някой друг рогец... докъм Петък!
Коментар