IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Han Krum
    Първоначално изпратено от polki
    Първоначално изпратено от bertram
    Не разчитайте на Петър за басове.
    и защо да не разчитаме - миналата година загуби една бутилка и АНАЛизатора се отчете на колегата от форума

не вярвам да се изцигани за три бутилки черно джони

една за Греъм, една за мен и една за .................. не се сещам кой бе третия

п.п. ще кажа на секретарката на форума да прегледа старите постове и да открие кой бе третия в баса
    От 01.06.2009г ми дължи Златно Джони, ама познай.....дори ме нападна че съм си измислял, ама истината лъсна със задни постове във темата за Форекс.....не разчитай, той е силен само във форума иначе .....се уси*ра навсякъде
    Абе човек.Ти ако си мислиш,че си водя записки и бележки за басовете , значи си в тотална заблуда.Просто копни баса с условията и го прати.Ако наистина сме имали такъв бас и го печелеш невиждам причини да не си го изпълня - за каквото и да сме се обзаложили.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
      Първоначално изпратено от polki
      и защо да не разчитаме - миналата година загуби една бутилка и АНАЛизатора се отчете на колегата от форума

една за Греъм, една за мен и една за .................. не се сещам кой бе третия

п.п. ще кажа на секретарката на форума да прегледа старите постове и да открие кой бе третия в баса
      От 01.06.2009г ми дължи Златно Джони, ама познай.....дори ме нападна че съм си измислял, ама истината лъсна със задни постове във темата за Форекс.....не разчитай, той е силен само във форума иначе .....се уси*ра навсякъде
      добре е да посочиш линк за да видим за какво точно сте се обзаложили - ако се затрудняваш с намирането му , след 18.00 часа помоли секретарката на форума - на нея и е силна търсачката
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki

Коментар

• Първоначално изпратено от bledas
          Въпреки "красивия план", нивото 343 на Софикс издържа!!!!
          И днес нивото 343 издържа!

Добра работа на фондовете!

Усмихнат следобед на всички!

Коментар

• КОМИСИЯ ЗА ФИНАНСОВ НАДЗОР
            1303 София, ул. “Шар планина” 33 тел./факс 829 43 18, тел. 9404793

На свое заседание от 17 юни 2009 г. КФН взе следните решения:

1. Налага временна забрана за публикуване на търгово предложение от „Синергон Холдинг” АД, гр. София за закупуване чрез инвестиционен посредник „Авал Ин” АД, гр. София на акции на „Петър Караминчев” АД, гр. Русе от останалите акционери на дружеството.

2. Издава лиценз за извършване на дейност като управляващо дружество на „Инвест Кепитъл” ЕАД, гр. София (в процес на учредяване). Дружеството ще управлява колективни инвестиционни схеми и инвестиционни дружества от затворен тип. Учредител и едноличен собственик на капитала на управляващото дружество е „Химимпорт Инвест” АД.
            „Инвест Кепитъл” ЕАД е с едностепенна система на управление. В СД влизат: „Химимпорт Инвест” АД, представлявано от изпълнителния директор Иво Георгиев; Богиня Попова- председател и Миролюб Иванов – изпълнителен директор.

3. Издава разрешение за прекратяване на дейността на „Капитал Директ-1” АДСИЦ, гр. София, въз основа на взето от дружеството решение. Отнема лиценза на „Капитал Директ-1” АДСИЦ за извършване на дейност като дружество със специална инвестиционна цел за секюритизация и вземания. Одобрява Емилия Карадочева за ликвидатор.

5. Одобри промени в устава на „БенчМарк Фонд Имоти” АДСИЦ, гр. София, свързани с влезлите в сила промени в ЗППЦК относно свикване и провеждане на общо събрание на дружеството.

6. КФН ще уведоми компетентния орган на Румъния, че ЗК „УНИКА ЖИВОТ” АД, гр. София, възнамерява да извършва дейност по застраховане на територията на Румъния при условията на свобода на предоставяне на услуги. Видовете застраховки, които дружеството ще предлага са „Живот и рента”, „Женитба и детска застраховка”, „Застраховка Живот, свързана с инвестиционен фонд”, „Постоянна здравна застраховка”, „Допълнителна застраховка” и застраховка „Злополука”.

17 юни 2009 г.

Коментар

• Europe

INDEX VALUE CHANGE %CHANGE TIME
              BLOOMBERG EUROPEAN 500 145.91 -2.26 -1.53% 06:20
              BLOOMBERG LIQUID MiFID 1,237.26 -16.73 -1.33% 06:23
              DJ EURO STOXX 50 ? Pr 2,393.70 -32.27 -1.33% 06:07
              DJ STOXX 50 ? PR 2,102.02 -30.89 -1.45% 06:07
              DJ EURO STOXX ? Pr 221.70 -3.52 -1.56% 06:08
              DJ STOXX 600 ? Pr 205.29 -3.51 -1.68% 06:07
              DJ STOXX EU ENLARGED 15 1,734.00 -31.14 -1.76% 06:08
              DJ STOXX EU ENLARGED TMI 159.81 -2.37 -1.46% 06:08
              FTSE EUROTOP 100 INDEX 1,820.73 -28.69 -1.55% 06:08
              FTSEUROFIRST 300 INDEX 847.70 -14.71 -1.71% 06:08
              MSCI EURO 710.00 -7.84 -1.09% 06:22
              MSCI PAN-EURO 695.61 -9.31 -1.32% 06:22
              S&P EUROPE 350 INDEX 852.23 -12.58 -1.45% 06:23
              S&P EURO INDEX 950.47 -11.73 -1.22% 06:23
              BLOOMBERG EUR NEW MKT 50 211.22 -1.91 -0.90% 06:23
              EURONEXT TOP 100 INDEX 541.49 -7.90 -1.44% 06:07
              EURONEXT TOP 150 INDEX 1,062.35 -21.12 -1.95% 06:07
              FTSEurofirst 80 Index 3,027.81 -46.83 -1.52% 06:08
              FTSEurofirst 100 Index 2,713.41 -46.60 -1.69% 06:08
              NEW EUROPE BLUE CHIP IX 917.91 -17.66 -1.89% 06:08

Коментар

• Първоначално изпратено от polki

Ако увисне, аз ще я взема бе...
                С отвращение... :P:P:P
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram

Коментар

• Не разчитайте на Петър за басове.
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                      Пешка аз викам да ми купуваш уискито вече.Няма да смисъл да чакаме до пролетта на 2010.
                      аз не бързам и спокойно ще го изчакам - само дето не знам до първа пролет ли ще го чакам или до началото на лятото ..................... защото все още се води, че е пролет и след няколко дни настъпва астрономическото лято

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                        Първоначално изпратено от dnb
                        петре, скоро не си ходил в кфн
                        Мдааа... едно е да пишеш "Св. Нагъзаки ще ви мине всичките", съвсем друго "Хикс АД е пред фалит". Ама ПК е безстрашен! Хапва едно млекце и продължава с простотията.
                        тоя е абсолютен мазохист

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                          Пешка аз викам да ми купуваш уискито вече.Няма да смисъл да чакаме до пролетта на 2010.
                          Не виждаш ли че се прави на умряла лисица.....и дума за това не смее..

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb
                            петре, скоро не си ходил в кфн
                            Мдааа... едно е да пишеш "Св. Нагъзаки ще ви мине всичките", съвсем друго "Хикс АД е пред фалит". Ама ПК е безстрашен! Хапва едно млекце и продължава с простотията.
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                              За момента най-застрашените от фалит компании листнати на БФБ са Монбат и Девин.
                              И 2те дружества изпитват доста сериозни финансови затруднения,спад на продажбите и са със слаб мениджмънт.
                              за Девин - добре,
                              но защо слагаш и Монбат на тяхно ниво ?

Коментар

• Пешка аз викам да ми купуваш уискито вече.Няма да смисъл да чакаме до пролетта на 2010.
                                Life won't wait for you.

Коментар

X