IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 5

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Шокиращо, но факт!

НАЙ-БЕЗДАРНИТЕ портфолио мениджъри в света са нашите, БеГетовските!

Няма такава некадърност! М.мицата им!

...............................
    Което поставя въпроса за пенсиите!!!!

1 лев не трябва да се внася във фондове, управлявани от тези малоумници!!!

Какво ще се случи??
    Умните пари от запад, пак ще влязат! Ще изкупят за жълти стотинки ултраподценените ни компании! И след няколко години пак ударно ще рзпродадат активите си.... И на кого??? На нашите малоумни портфолио мениднъри!

А цената пак ще е за сметка на тежните довереници!!!!

За сметката на всички българи!!!!!!!

Коментар

• Тия мамалигарите ме счупват, вече са над 4000 пункта или 150% от дъното! Не е истина направо, и обезценката на леята да калкулираме, пак ни "бият като маче у дирек"

Коментар

• а вероятно и да си продал преди и да очакваш по малко добър отчет.Професионално

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
          Първоначално изпратено от psycoholic
          Има логика, Пепи, но първо трябва да се видят положителни отчети...
          Тогава ще е много късно.............,

а сега отчетите, като цяло са повече от добри!
          Ех, оптимистични друже, всичко, което казваш би било много приятно, но само ако със сигурност знаем че за 3то тримесечие ще имаме добри отчети...
          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Първоначално изпратено от psycoholic

Ако си дребен инвеститор купуваш преди да видиш добрите отчети, защото после ще е късно. Ако си голям и носиш отговорност за парите на много хора, трябва да изчакаш да видиш предполагаемите добри отчети.
            Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic

Коментар

• Има логика, Пепи, но първо трябва да се видят положителни отчети...
                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Проблемът е, че у нас блу чипове станаха компании, които са тотални недоразумения. Не можем да очакваме чужденците да вярват вечно на мутри, ченгета и обикновени крадци. Нормалните компании с потенциал са твърде малки, за да бъдат забелязани от чужденците.

Коментар

• Така е ,

след като на тези нива не си ръгат кеша,

ще го ръгнат на по-високите!;-))

Коментар

Явно,

отново чужденци ще ни оправят,

наште не стават и за чеп, за каца, както казва баба ми........!

жалко, много жалко....
                      На фона на тея отчети кой ще си ръгне кеша - баламурниците подпирахме от 1400 до към 400 :-)

Коментар

• Явно,

отново чужденци ще ни оправят,

наште не стават и за чеп, за каца, както казва баба ми........!

жалко, много жалко....

Коментар

• Затишие пред буря! Успех на всички.

Коментар

• винаги могат да се намерят причини защо дадено състояние е такова каквото е. И винаги по-интересните за намиране причини са за това към какво може да се промени дадено състояние. 2002 г. ако някой беше казал какви цени очаква след пет години никой нямаше да го вземе на сериозно. Същото и 2007 ако някой беше казал какви цени очаква 2009. Хората се привързват към това което е в даден момент и го смятат за нормално и трудно променимо. Но, малко в източен стил, единственото което не се променя е самата промяна.

В момента цените от 2007 г. изглеждат много по-реалистични отколкото през 2002г. А и състоянието на икономиката въпреки кризата мисля че е по-добро. Така че най-нормалното нещо е да се очаква че и по-бързо ще бъде достигнат нов връх.

Коментар

• Проди,аз си го правя,но констатациите са ми такива!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
                                Първоначално изпратено от prodigal
                                Първоначално изпратено от ravnovesie
                                за да сме в синхрон с останалите пазари от източна европа, където нещата са горе долу като в Бълтария, сметнато по най-елементарен начин, къде се намират назад във времето тези пазари, Софикс би трябвало да е около 600 пункта в момента. И това е ако не взимаме останалите развиващи се пазари с по-висока ликвидност те вече са наваксали целия спад от лемън брадърс насам.

Радвам се че си писал, комплименти за много стари прогнози при които се оказа прав.

Досадно, но теорията на Каро за чистите акции е реалност в момента. Чувството ми за справедливост се бунтува разбира се, а чипа смята каквото може междувременно. Достатъчно диверсифициран съм за да имам реална оценка, че пазар няма.

От друга страна не се е родил този, който не си е намерил майстора Всичко прекалено е вредно, или поне така казват диетолозите Тук е много прекалено и ще избие, разбира се
                                За да сме в синхрон,даже не трябваше да падаме под тези 600 пункта!!!Но ,има много НО у нас!!!Иначе Р/Е на ДАУ и в момента си е над 50!!!За мене иотговора е:Много комунизъм,много мафия!!!Прекалено много за да се правят комромиси!!!Затова още си оставам песимист!!!
                                Защо песимист, с така и така няма смисъл нищо не се постига. Живота ми е показал, че трябва да се прави, каквото смяташ за правилно. Другото си идва само.

Коментар

X