If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не виждаш ли, че вече 2 месеца няма никаква търговия? SOFIX се движи в рейндж от +- 2%. Какви тестове си фантазираш не мога да разбера
Много хора приказват така,докато в един слънчев ден фантазията не се превърне в реалност.Оптимистичното за мен е това,че очаквам ожесточена защита на кота 400.
Не виждаш ли, че вече 2 месеца няма никаква търговия? SOFIX се движи в рейндж от +- 2%. Какви тестове си фантазираш не мога да разбера
Много хора приказват така,докато в един слънчев ден фантазията не се превърне в реалност.Оптимистичното за мен е това,че очаквам ожесточена защита на кота 400.
Някой друг освен мен чува ли как приижда третата вълна на оптимизъм на БФБ за последната година
Не знам как би изглеждала третата вълна.Но дочувам идващата девета /"Девятый вал"/ и имам много добра представа как изглежда.
С 2012 дочуваме различни неща,но е факт,че се понижаваме.Причини дал Господ.Не виждам как ще ни се размине тестването на ниво 400.Поднивото го знаете.Рано е да се приключва с депозитите.Вазелина няма да помогне,но трябва да има валидол под ръка.И по възможност кешова наличност.
Един месец по-късно:Тестването на ниво 400 изглежда все по-реално,да не кажа неизбежно.
дългосрочнев кажи най-после какво произвеждат хилядите ти работници, та да си купуваме и ний от твойта супер качествена стока...тъй кат на вътрешни хора ни светни
Произвежда безумни мнения с единствената цел да ни весели.
Абе, бъзикайте го вие, ама човекът си прави по 500% доходност за 2 седмици, докато ние си пишем тук :lol:
те 500% бяха преди две седмици, сега сигурно са поне 1000% - ако може дългия да ни научи на неговата математика всички бързо ше забогатеем...ама си я пази само за него скрънзата
дългосрочнев кажи най-после какво произвеждат хилядите ти работници, та да си купуваме и ний от твойта супер качествена стока...тъй кат на вътрешни хора ни светни
Абе, бъзикайте го вие, ама човекът си прави по 500% доходност за 2 седмици, докато ние си пишем тук :lol:
и тва само от износа, пък от внос още колко прави не ми се мисли
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар