If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нуриел Рубини: До няколко дни може вече да няма еврозона
28 Април 2010 16:41
До няколко дни може вече да няма еврозона, предупреди американският икономист Нуриел Рубини, цитиран от електронното издание на гръцкия вестник Елевтеротипия. Това предаде Агенция Фокус.
Рубини за пореден път демонстрира песимизъм, че Гърция няма да успее да намали с 10% разходите си, за да спре увеличаването на дълга. Дори и да успее, последиците ще бъдат катастрофални, прогнозира икономистът в рамките на конгрес в Лос Анжелис.
Не се спря този човек...
P.S. От конкурентен сайт е, затова не съм си правил труда да слагам линк.
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Днес видяхме едни от последните напъни на мечетата преди следващото изстрелване нагоре с 50-тина %.
Бизнес климат, отпушено кредитиране, спадащи лихви, добри отчети... такива ми ти работи се натрупват и в най-неочаквания момент сентимента се преобръща на 180 градуса!
Днес видяхме едни от последните напъни на мечетата преди следващото изстрелване нагоре с 50-тина %.
Бизнес климат, отпушено кредитиране, спадащи лихви, добри отчети... такива ми ти работи се натрупват и в най-неочаквания момент сентимента се преобръща на 180 градуса!
Не виждаш ли, че вече 2 месеца няма никаква търговия? SOFIX се движи в рейндж от +- 2%. Какви тестове си фантазираш не мога да разбера
Много хора приказват така,докато в един слънчев ден фантазията не се превърне в реалност.Оптимистичното за мен е това,че очаквам ожесточена защита на кота 400.
Това ще е интересно разбира се, но ще е за кратко.
По-интересни ще са напъните за достигане на 400 по-късно, когато за софикс 400 някои ще говорят като сега за софикс 600.
Българска роза Севтополис с 214% ръст на печалбата до 524 хил. лв.
28.04.2010 11:56 (4BJ / SEVTO)
Българска роза - Севтополис АД отчита 214% ръст на печалбата на годишна база до 524 хил. лв. за първото тримесечие на 2010 г., показва отчетът на дружеството, публикуван чрез Бюлетин Investor.bg.
...
За последните 12 месеца акциите на дружеството поскъпват със 117% до 1,45 лв. за акция.
Коментар