IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 3

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И сега кво стана SOFIX на плюс-днеска май няма гърци.Късмет.

Коментар

• Фондовый рынок на среду

--------------------------------------------------------------------------------
      Фондовый рынок на среду
      Во вторник рынки тихо-мирно сползали в коррекцию, когда, сразу после нашего и без того нерадостного закрытия, агенство S&P вышло с новостями о понижении европейских рейтингов и обвалило рынки. Индекс S&P рухнул от нашего закрытия на 2%, нефть примерно столько же. Судя по вечерней сессии FORTS, на открытии нас ждет гэп в пару процентов. Сложно сказать, какова будет локальная реакция на столь сильное движение, но на всякий случай лучше не лезть против импульса, движение по S&P получилось самым сильным с февраля, и неизвестно насколько мощные решения будут приведены в исполнение по поводу такого расширения волатильности. Конечно, на фоне среднесрочной трехмесячной волны роста все это все равно выглядит несущественно, и скорее всего после некоторого периода адаптации Штаты вновь вернутся на растущую траекторию, однако на краткосрочном уровне старые модели движений были определенно поломаны.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
        Хайде да видим днес какво ще стане на БФБ-то
        Е как какво ще стане? Група оптимисти месят погача за да посрещнат в 9:30 св.Нагъзаки с хляб и сол, а дългосрочния ще носи чинийка с мед ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен
          Първоначално изпратено от споменЪ
          Първоначално изпратено от bertram
          споменЪ,
          как са кредитите при вас. дай малко инфо... положението държите ли го или е 'лошо гошо'
          лека
          положението е под контрол. който е теглил разумно и по предназначение е добре, който е теглил оборотни кредити и е купувал имоти по морето и зимните курорти е зле. спад в приходите има навсякъде - и по отрасли и по региони в страната. къде повече, къде по-малко. най-добре засега са фирмите свързани със земеделието.
          И ти ли си мижаво банкерче, което само гледа отстрани парите на такива като мен. Най-добре са фирмите без кредити и в същото време работят за износ, като МООООООЯЯЯЯЯЯЯТТТТТТТАААААААА. Ясно ли ти е. Защо последния месец лихвите пак се вдигнаха, защото имат неизползван ресурс и трябва да покриват подписаните договори с високи лихви. Защо където има намаление на лихвите по кредитите има увеличение на таксите и други уловки, така че реално няма намаление. Всекидневно разговарям с банкери, които насила искат да ме кредитират, защото имам 0,00000000 % задължения и бизнеса ми върви отлично. Така, че съм много наясно с нещата. СЕГА БЕГАЙ ДА РАБОТИШ, А НЕ ДА ЗАВИЖДАШ НА МОЖЕЩИТЕ.
          ех, поредният преуспял бизнесмен във форума. нищо ново под слънцето :lol:
          доста се навъдихте, доста се поизложихте!

Коментар

• Хайде да видим днес какво ще стане на БФБ-то
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
              Първоначално изпратено от дългосрочен
              Първоначално изпратено от Петър Караиванов
              Първоначално изпратено от bate Goiko
              Днеска борсите по Европа падат с по 3-4 % на БФБ-то утре май ни очаква strong sell.
              Утре милия св.Нагъзаки е решил да направи първото си пролетно дефиле на БФБ
              Не си познал. Ще съберем акците на някой поддал се на червения цвят на Запад.
              Знаеш ли сега какво правят портфольо мениджърите на УД , ВФ и ПФ ? Гризат си ноктите и се чудят дли утре ща са само на -2% или може да улетят до -5%

П.С. - Утре гост в предаването ми ще е г-жа Даниела Петкова , изп.директор на ПОД "Доверие" . Мисля , че добър разговор ще стане. А пък с Иван Такев днес много добре се получи дискусията.

http://www.ebfbusiness.tv/index.php?page=shows&type=4
              Тхахаха колко си завистлив. Истината е, че никой не те взима насериозно, а ти утре ще си гризеш ноктите дали 2 или 3 човека ще ти гледат предаването по оная измислена телевизия. Пепи кво стана? Осъдиха ли те за измамата или още се влачи делото?

Коментар

• дългосрочнев кажи най-после какво произвеждат хилядите ти работници, та да си купуваме и ний от твойта супер качествена стока...тъй кат на вътрешни хора ни светни

Коментар

Първоначално изпратено от споменЪ
                  Първоначално изпратено от bertram
                  споменЪ,
                  как са кредитите при вас. дай малко инфо... положението държите ли го или е 'лошо гошо'
                  лека
                  положението е под контрол. който е теглил разумно и по предназначение е добре, който е теглил оборотни кредити и е купувал имоти по морето и зимните курорти е зле. спад в приходите има навсякъде - и по отрасли и по региони в страната. къде повече, къде по-малко. най-добре засега са фирмите свързани със земеделието.
                  И ти ли си мижаво банкерче, което само гледа отстрани парите на такива като мен. Най-добре са фирмите без кредити и в същото време работят за износ, като МООООООЯЯЯЯЯЯЯТТТТТТТАААААААА. Ясно ли ти е. Защо последния месец лихвите пак се вдигнаха, защото имат неизползван ресурс и трябва да покриват подписаните договори с високи лихви. Защо където има намаление на лихвите по кредитите има увеличение на таксите и други уловки, така че реално няма намаление. Всекидневно разговарям с банкери, които насила искат да ме кредитират, защото имам 0,00000000 % задължения и бизнеса ми върви отлично. Така, че съм много наясно с нещата. СЕГА БЕГАЙ ДА РАБОТИШ, А НЕ ДА ЗАВИЖДАШ НА МОЖЕЩИТЕ.
                  Лабава ти е фирмата братчед, като почнат банкерите да идват и да ти набутват пари + да ти плащат лихва по тях - тогава ела да ни разсмиваш пак

ПП: Дано не изнасяш за гръците че инак смеха ще е мноооого голям!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza
                    Просто няма начин дългосрочен да не е бот пуснат от мениджмънта на инвестор.бг.
                    Забелязвам, че има думи и символи на които веднага отговаря. Това са : минус, - сел, падане, затъване и т.н.
                    Но едно не мога да отрека на инвестор.бг - добри реплики са му измислили и най -вече не се повтарят Винаги те кара да въздишаш от изненада
                    +1 и аз не вярвам, че може да съществува такъв образ

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                      Петър Караиванов,
                      Гърците сигурно ще разпродават на БФБ ако имат акции ,ноо какво ще кажеш за ДАУ ... до два дни и всичко ще бъде по старому и ще гони нови върхове...поне така си мисля за кукловода... там?
                      Дау задължителна корекция до 10 250 - 10 300 и едва след това може да се очаква ново възходящо движение, което за сега е доста неясно.

Коментар

Днеска борсите по Европа падат с по 3-4 % на БФБ-то утре май ни очаква strong sell.
                        Просто няма начин дългосрочен да не е бот пуснат от мениджмънта на инвестор.бг.
                        Забелязвам, че има думи и символи на които веднага отговаря. Това са : минус, - сел, падане, затъване и т.н.
                        Но едно не мога да отрека на инвестор.бг - добри реплики са му измислили и най -вече не се повтарят Винаги те кара да въздишаш от изненада

Коментар

• Петър Караиванов,
                          Гърците сигурно ще разпродават на БФБ ако имат акции ,ноо какво ще кажеш за ДАУ ... до два дни и всичко ще бъде по старому и ще гони нови върхове...поне така си мисля за кукловода... там?

Коментар

Знаеш ли сега какво правят портфольо мениджърите на УД , ВФ и ПФ ? Гризат си ноктите и се чудят дли утре ща са само на -2% или може да улетят до -5%

П.С. - Утре гост в предаването ми ще е г-жа Даниела Петкова , изп.директор на ПОД "Доверие" . Мисля , че добър разговор ще стане. А пък с Иван Такев днес много добре се получи дискусията.

http://www.ebfbusiness.tv/index.php?page=shows&type=4

Коментар

И кои сте тия "Вие" ? Малко балъци останаха !

А и нови пирамиди се пръкват : http://www.investor.bg/?cat=5&id=97236

Тия са по-добри и от МонОйл - "инвестирай" много ДЪЛГОСРОЧНО и в тях :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов

Коментар

Working...
                                X