IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jason Разгледай мнение
    Мдаа, кога Софиксо е нагоре - оборот нема
    а кога Софиксо се "сурва" надоле - сите "фърлят и бегат".
    Това ако не е показателно за настроенията, здраве му кажи.
    Щом почнаха да продават мажоритарите нищо чудно....
    http://www.investor.bg/news/article/100593/369.html

Големите собственици в SOFIX и BGREIT дружества са нетни продавачи на акции
    (4EH / EUBG) (E4A / ENM) (4ID / IHLBL) (4PK / PARK) (3JR / SFARM) (5BN / BACB) (6F3 / FPP) (5BU / BREF)

Коментар

• Мдаа, кога Софиксо е нагоре - оборот нема
      а кога Софиксо се "сурва" надоле - сите "фърлят и бегат".
      Това ако не е показателно за настроенията, здраве му кажи.
      Софиксо бил паднАл ....... ако е стока ке се върне!!!

Коментар

• Жалък оборот. Изобщо това оборот ли е? Смешна работа. Да издаяним тоя месец някък, пък после ще видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнение
          Ти си като онова хлапе от бандата, което все казва - а пък нашата кола е най-хубава, моят батко е най-голям.
          Фактите, хлапе. Фактите... Те са упорито нещо! Останалото е пожелания и надежди в бъдещо "дългосрочно" време.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• TIME

Коментар

• Днес ми просветна поради каква причина имаме само силни корелации надолу. Защото "инвеститорите" ни спазват изконното българско правило "да не настине и да не се мине"

Така със сигурност купуват само при балонизиране -да не изпуснат далаверата и със сигурност продават до като някой външен не им балонизира цените. Че иначе де да знаят може пък да купят с 0,001 стотинки по евтино утре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Много гугутки преди 3 години се смееха като на виц, когато им казвах че по време на криза важното е не да печелиш а да съхраниш капитала си... Сега на собствен гръб се убедиха какво стана! Тези които си опазиха капитала станаха много по-богати, защото "дългосрочните" около тях с големите кошници изгубиха много пари и станаха много по-бедни. Ето това стана!
                Ти си като онова хлапе от бандата, което все казва - а пък нашата кола е най-хубава, моят батко е най-голям. Нямам против, щом искаш твоята дума да е винаги последна. Бъди здрав! Искрен съм.

Коментар

Браво, като във вица за бащата, който се ядосвал, че синът му е тичал след автобуса за да спести цената на едно билетче, а не след такси за да спести повече.
                  Много гугутки преди 3 години се смееха като на виц, когато им казвах че по време на криза важното е не да печелиш а да съхраниш капитала си... Сега на собствен гръб се убедиха какво стана! Тези които си опазиха капитала станаха много по-богати, защото "дългосрочните" около тях с големите кошници изгубиха много пари и станаха много по-бедни. Ето това стана!
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Браво, като във вица за бащата, който се ядосвал, че синът му е тичал след автобуса за да спести цената на едно билетче, а не след такси за да спести повече.
                    хахаха

много яко

абе мастъра има акъл, но от време на време говори разни глупости, струва ми се, че му липсва малко внимание на вън, та затова тук се държи по този начин .. винаги избива на някъде .. няма как.. всеки си има някакви комплекси и недостатъци ..

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                      Още е рано ....след малко почват европейците а те ще излетят с над процент най малко....
                      мече то тази работа ясна ама ако не забият със повече от 2% нагоре днес западна европа повярвай това не е добър сигнал

Коментар

Следя колко съм спечелил... Моята печалба е равна на лихвата от депозитите ми плюс пропуснатата загуба от некупуване на БГ акции. Ето защо доходността ми от 3 години насам се измерва не в % а в пъти. Много пъти!
                        благодаря за отговора

Коментар

Следя колко съм спечелил... Моята печалба е равна на лихвата от депозитите ми плюс пропуснатата загуба от некупуване на БГ акции. Ето защо доходността ми от 3 години насам се измерва не в % а в пъти. Много пъти!

Коментар

С пропуснатата загуба какво ще си купиш? Имагинерно Ферари?
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                              днеска сме на минус.като виждам офертите все едно че нищо не е станало зад океана.защо така
                              Още е рано ....след малко почват европейците а те ще излетят с над процент най малко....

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                                ще ти бъда благодарен ако ми дадеш смислен отговор

Коментар

Working...
                                X