If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако е изключение ,което потвърждава правилото ... да. Но на БФБ няма правила...
Погледни Билборд там си продава мажоритара нон стоп.... Има един западен фонд Грамърси който излиза от Софарма .. ако тръгне и другаде...?
Хайде сега, на БФБ нямало правила ...
И стига с тези приказки за мажоритари които събирали парите на миноритарите. Няма такова нещо, всички са акционери и са собственици на предприятията.
Еми няма печалба, няма бонуси. И те са хора и те яхти карат. Иде лято все пак, а е криза и трябва да се разпродадат малко активи.
Не мисля че предизвикват някакви големи движения на цените за да говорим за прецакване на малкия. Ето, индустлиания холдинг си стои на тия нива от месеци и освен големи пакети, почти не се търгува (то пък какво ли се търгува), не е като 5 процента да са префучали през борсата, изглежда все пак държат акциите ми да не се сриват. Трейса пък се срутва, въпреки че там ff пада от 20 на 10. Не виждам някаква логика. Това е БФБ. Нещата са такива, каквито са.
ПС. Е, в такъв случай що се отнася до холдинга поне, може би все пак са продали на някой голям.
Мисля че предавате голямо значение, на незначително събития. 3-4ма продали, други купили, а повечето нищо не направили. Голям праз.
В САЩ инсайдерите продаваха през цялото рали и почнаха да купуват чак когато започна текущата корекция.
Ако е изключение ,което потвърждава правилото ... да. Но на БФБ няма правила...
Погледни Билборд там си продава мажоритара нон стоп.... Има един западен фонд Грамърси който излиза от Софарма .. ако тръгне и другаде...?
Ние мрънкаме за свободен обем над 50 % , а не мажоритарите да си намират джобните пари на наш гръб.... нека да продадат 30 % на някои ПФ ,и ДФ и тогава ще си прав...
Ние мрънкаме за свободен обем над 50 % , а не мажоритарите да си намират джобните пари на наш гръб.... нека да продадат 30 % на някои ПФ ,и ДФ и тогава ще си прав...
Коментар