If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ами на +2 +2.5% са им индексите от вчера.няма ли да коригираме по тях мастъре.а и много интересно ми е да ми отговориш какво правиш тук във форума за оптимизъм след като многократно си заявявал че на борсата не играеш т.е.на бфб.ще ти бъда благодарен ако ми дадеш смислен отговор
Warren Buffett yesterday defended credit rating agencies for their flawed assessment of the US housing market but suggested their ratings could be shaken again by a looming municipal debt crisis.
The billionaire investor, whose Berkshire Hathaway vehicle is the largest shareholder in Moody's, the ratings agency, had refused to appear at a Financial Crisis Inquiry Commission hearing until he was issued with a subpoena.
Хахаха, едва вчера разбрах че Бъфет е най-големият акционер на Муудис! Както се казва... нищо на тоя свят не е случайно!
Дет се вика, единственият истински начин да предсказваш бъдещето е като го създаваш!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар