IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бързоходко,

около 50 пункта на SOFIX 370-375 е около 13-14%. За 1 месец това е доста добре, като се има впредвид, че това означава, че някои компании ще скочат с 20-25% за този 1 месец. Това е доста сериозен ръст!

п.с. и все пак казвам, че мнението ми не е препоръка за покупко-продажба на акции т.к. аз не съм професионалист

Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
    Вярно никакъв оптимизъм не е останал, щом движение от 50 пункта се брои за рязък скок!
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      oчаквам рязък скок в рамкитена 1-2 седмици... ,т.е. SOFIX над 400 в началото на Юли.

п.с. мнението ми не е препоръка
      Вярно никакъв оптимизъм не е останал, щом движение от 50 пункта се брои за рязък скок!

Коментар

• Любовникът на Азис открадна 10 милиона от Петя Славова
        2 юни 2010, 12:55

София, България

Най-актуалната мълва сред софийските светски кръгове е свързана с шумно коментирана връзка между Азис и главния счетоводител на централния клон на Инвестбанк Петър Маринов, пише столичен вестник.

Преди няколко седмици бяха публикувани снимки на влюбените, на които финансистът се целува с годеника си Азис. От снимката се вижда, че “свидетели” на техния годеж са станали фейсконтролка и барманка на известен столичен клуб.

Най-обсъжданото в тази връзка обаче се оказа не самият годеж, колкото житието и битието на бъдещия младоженец Маринов.

От Инвестбанк официално заявиха, че Петър Маринов се води в отпуск, но осведомени разказват, че истината всъщност е съвсем друга и е свързана с голяма кражба на пари от трезора. Разследването се води вече 5-и месец.

В кражбата на близо 10 млн. лв. взели участие бившият главен изпълнителен директор на Инвестбанк Владимир Владимиров, личната секретарка на собственичката Анриета Джерекарова и главният счетоводител на трезора и настоящ годеник на Азис – Петър Маринов.

Собственичката на банката Петя Славова положила през последните месеци огромни усилия, за да потули скандала от медиите и обществеността.

Многото участници в далаверата обаче нямало как да останат скрити за персонала на централата на банката и скоро слухът се разпространи. За това помогна и бившето гадже на банкера Маринов – певецът Петър Антонов. Той пък, след раздялата с банкера преди няколко месеца, живее в Рим. При завръщанията си в България разказвал за “ареста” на Маринов от Петя Славова.

След като съвсем случайно попаднала на следите на далаверата на подчинените си, Славова предприела моментални действия. Веднага изолирала участниците и разпоредила пълна ревизия на работата им. Оказало се, че липсват милиони. Били открити злоупотреби с пари от чужди сметки, кредитни карти, измами с ипотеки на недвижимо имущество и какво ли не още.

Собственичката обаче преценила, че ако се обърне към официалните власти, ще нанесе удар по имиджа на финансовата институция. Затова взела нещата в свои ръце. Наредила на личната си охрана да “арестува” Петър Маринов, докато тече ревизията, и той да бъде заключен в стая на нейния хотел “Феста София”.

Там Петър Маринов, без телефон и всякаква връзка с външния свят, престоял близо седмица. В същото време бил уволнен друг участник в кражбата – главният изпълнителен директор на банката и известен финансист Владимир Владимиров.

Запознати разказват, че Владимиров се издънил заради младата си любовница, която назначил в един от клоновете на Инвестбанк. Младата дама толкова си била повярвала, че почнала да раздава справедливост, криейки се зад името на възрастния си благодетел. Слуховете обаче стигнали до съпругата на Владимиров, която му вдигнала скандал, че има връзка с жена, която е близо 40 години по-млада от него.

Оттам нещата стигнали до банката, а после и до собственичката Славова. Според служители на Инвестбанк бившият изпълнителен директор се откупил от Славова срещу 4 милиона лева. Такава била сумата, която Петя Славова взела от Владимиров, за да го пусне тихо и кротко.

Неотдавна Владимиров кандидатствал за главен изпълнителен директор на Токуда банк, но не бил назначен, защото бившата му шефка се погрижила да му отнемат лиценза.

Бившето гадже на Маринов, певецът Петър Антонов, твърди, че си отдъхнал, след като оставил банкера, защото преди това бил постоянно следен и проверяван.

Негови близки твърдят, че покрай връзката си с финансиста бил спечелил заведение на плажа в Поморие, чисто ново БМВ, часовник за 20 000 лв., пицария и балетна школа в Рим, пари в брой и един тир дрешки.

Според същата барманка, която е “свидетел” на годежа на банкера и фолкзездата, Петър Антонов бил получил от Маринов близо 200 000 лева за издаването на новия си албум. Барманката пък получила нови зъби за около 6000 лева, а най-добрата й приятелка актрисата Катерина Евро – доплащане на вноските за автомобила си на стойност 10 000 лв.

Щедростта на Азисовия годеник е вече пословична сред столичния хайлайф. “Колко ли е откраднал?!”, е най-често задаваният въпрос от близките на банкера. В приятелския кръг на влюбените влизали още Камен Воденичаров, Дим Дуков, известна манекенка и гаджето й, син на известен наш писател, Мариус Куркински и други популярни персони.

Наблюдателни приятели на двойката коментират вече дори психологията на връзката. Според тях Азис вече предпочитал да има вземане-даване с хора с пари, защото се комплексирал, че всички досега са го използвали. Той често се обръщал към възлюбления си с думите: “Душко, сега поне ние ще си харчим парите, а не някакви бедни селяни, които ни използват”.

Петър Маринов пък, за да не остане по-назад от интимния си партньор, преди няколко седмици си купил новия мерцедес S класа, въпреки че има джип от същата марка.

Злостни коментатори със завист допълват, че банкерът имал толкова пари, с помощта на които завинаги се бил отървал от преследване. “Сигурно е платил, където трябва, и сега живот си живее”, мрънкат редовните клюкари.

tova vuzmojno li e da e istina?

Коментар

• нормално е лятото да се изпусне парата, а есента ще има екшън
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• oчаквам рязък скок в рамкитена 1-2 седмици... ,т.е. SOFIX над 400 в началото на Юли.

п.с. мнението ми не е препоръка

Коментар

• Проблемът с прогнозите е, че всеки се самоцитира само, когато познава
              В началото на седмицата писах, че чета една книжчица за г-н Елиът и ако правилно вдявам, то би трябвало да видим Софиксо наоколо 350 до седмица.
              Питах и за мнения от по-опитните и получих само две в стил "забрави".
              Аз за всеки случай ще задържа на страничката до понеделник-вторник, па да видим.
              При всички случаи ще продължа да опитвам и да се уча оти ми писнА да губим!!!
              Софиксо бил паднАл ....... ако е стока ке се върне!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb Разгледай мнение
                ето го моето
                или ще се вдигне или ще падне, а може и да си остане на същите нива .. почти като твоето, но с допълнения и най вероятно аз ще позная :Р
                със сигурност ще познаеш.
                ей ти имаш дарба за това. започвай да играеш хазарт.

Коментар

• Първоначално изпратено от duzo Разгледай мнение
                  моето предположение е че ще последва или голям срив софикс под 350 или приличен растеж софикс над 390 в краткосрочен план (до 1 седмица). Както по горе пише това е предположение. Сподели и ти твоето къде виждаш софикса другата сряда и след това ще коментираме кой как е стигнал до тия заключения.

ето го моето
                  или ще се вдигне или ще падне, а може и да си остане на същите нива .. почти като твоето, но с допълнения и най вероятно аз ще позная :Р

Коментар

• май Оптимизмът се изчерпи

Коментар

моето предположение е че ще последва или голям срив софикс под 350 или приличен растеж софикс над 390 в краткосрочен план (до 1 седмица). Както по горе пише това е предположение. Сподели и ти твоето къде виждаш софикса другата сряда и след това ще коментираме кой как е стигнал до тия заключения.
                      Да де, Дузо, днб и той тва имаше предвид - или ще скочи или ще падне, полубременни няма. Въпроса е дали ще е бременна или не. А може и да продължава да се пази.

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb Разгледай мнение
                        ей, много мъдри слова
                        с други думи, ако правилно съм разбрал, или ще падне или ще се вдигне борсата
                        браво, как не можах сам да стигна то това заключение..

Коментар

според мен пружината се натяга. зависи кой край ще изпусне.
                          има позиции по които си заслужава влизането и много големи играчи се точат ама не им стиска. една добра новина относно еврозоната и някой ще пристъпи. след това и други ще го последват.
                          има е обаче и обратната страна. ако не дойде тая добра новина на един от големите, които все още не са кеширали ще му изпушат нервите и ще изсипе и останалите отново ще го последват. Тогава ние по-дребните ще събираме огризките и ще си купуваме акции за стотинки.
                          Ако си майстор играч ще предвидиш кой сценарий е по-възможен

ей, много мъдри слова
                          с други думи, ако правилно съм разбрал, или ще падне или ще се вдигне борсата
                          браво, как не можах сам да стигна то това заключение..

Коментар

• LUK & Pepi

Основното ястие под формата на кудкудяк е поднесено.Малко е недопечено,може да не се бърза с консумацията:

Коментар

• Мнооо се кефа на тоя спад.Хем затворих устата на някой льольовци и вече не се появяват да ми дънкат глупост хем пък дойде време аз да си пазаря.Игричка чудновата е това борсата

Коментар

• според мен пружината се натяга. зависи кой край ще изпусне.
                                има позиции по които си заслужава влизането и много големи играчи се точат ама не им стиска. една добра новина относно еврозоната и някой ще пристъпи. след това и други ще го последват.
                                има е обаче и обратната страна. ако не дойде тая добра новина на един от големите, които все още не са кеширали ще му изпушат нервите и ще изсипе и останалите отново ще го последват. Тогава ние по-дребните ще събираме огризките и ще си купуваме акции за стотинки.
                                Ако си майстор играч ще предвидиш кой сценарий е по-възможен

Коментар

Working...
                                X