IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dnb Разгледай мнение
    а 7-10, направо 70-100 за по - сигурно
    Е няма да е чак толкова Па и на мен тогава няма да ми върши работа

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Хахахахахха на сеч ли ти мирише И на мен само дето наняколко луди все още им се привижда софикс 2000. Няма как да стане близките 7-10 г
      а 7-10, направо 70-100 за по - сигурно

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Man Разгледай мнение
        Когато отново наближим нивата от 2007, инфлацията отдавна ще е изяла парите на тогавашните "инвеститори", ако изобщо все още има хора с акции купувани тогава...
        Което води към извода,че FM, поне засега ,води в резултата.По-зле съм от него,защото освен депозити,имам и акции.На опонентите си ще кажа,че съм твърде добре с математиката и нямам навика да си правя сметките без кръчмаря.Хехебеееее.....,нали не сте забравили козлето Лапцуй /Пепи/.Както и арпаджика със светещия меч.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Man Разгледай мнение
          7-10 не знам, но в следващите 3 години едва ли, освен ако не се случат някакви чудеса като висок растеж на икономиката, подобряване на прозрачността на сегашните публични дружества и изкарване на нови секси дружества.

Когато отново наближим нивата от 2007, инфлацията отдавна ще е изяла парите на тогавашните "инвеститори", ако изобщо все още има хора с акции купувани тогава...
          Мдааааа особено ще го ядат държачите на шума.И какъв е извода тогава ? ....... По добре активен спекулант от колкото държач
          Last edited by Ташунко със сапа; 04.06.2010, 12:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
            Хахахахаххана се ли ти мирише И на мен само дето наняколко луди все още им се привижда софикс 2000. Няма как да стане близките 7-10 г
            7-10 не знам, но в следващите 3 години едва ли, освен ако не се случат някакви чудеса като висок растеж на икономиката, подобряване на прозрачността на сегашните публични дружества и изкарване на нови секси дружества.

Коментар

• Не само Марица е окървавена ами и Софиксо.
              Потапяме, всички на борда, затваряйте шлюзовете!!!
              Софиксо бил паднАл ....... ако е стока ке се върне!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнение
                Гаки , чудех се дали не би изнамерил снимка на "Шуми Марица" (окървавена) ?
                Хахахахахха на сеч ли ти мирише И на мен само дето наняколко луди все още им се привижда софикс 2000. Няма как да стане близките 7-10 г
                Last edited by Ташунко със сапа; 04.06.2010, 11:57.

Коментар

• Гаки , чудех се дали не би изнамерил снимка на "Шуми Марица" (окървавена) ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                    Светлина в тунела:

Гаки,
                    супер е снимката. Да се надяваме ,че пътя към тази светлина е в рамките на тази година..?

Коментар

• А, и добро утро на всички и успешни сделки днес!!!

Коментар

• Е те тая светлина в краят на тунела е важна
                        Въпросът е на кого ще му стигне "вътъка" да я дочака

Коментар

Светлина в тунела:

Изглежда романтично, то целта е ясна, но нали пътят към нея бил бил по-важен

Коментар

Светлина в тунела:

къде я видя тази светлина бе чоджум.на кое казваш светлина.можеби на двойното дъно за софикс.дано си нямал това във предвид

Коментар

• SOFIX

Светлина в тунела:

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
                                Хайде сега, на БФБ нямало правила ...
                                И стига с тези приказки за мажоритари които събирали парите на миноритарите. Няма такова нещо, всички са акционери и са собственици на предприятията.
                                Ако прочетеш историята винаги е имало хора или касти който са "по равни от равните" още от Римско време.Сега е същото за едни групи хора или държави може за други не.Най интересното е че правото и историята се пише от победителите или по силните в момента.
                                Ако прочетеш дебатите за търговото на Слънце БТ от ХИМ и не само там , сега няма да мислиш така.... че интересите на миноритарите и мажоритарите са еднакви и правото е право наистина....

Коментар

Working...
                                X