IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
    Колеги, а какво стана (някаква новина ли) че всички забиха така на червено при позитивни фючърси в САЩ. Аз само за Унгария открих разни новинки, но това не е новина за пазара....Нещо пропускам...
    В допълнение към лошите новини от Унгария:
    Rumor Of Massive SocGen Derivative Loss
    http://www.londonstockexchange.com/e...entId=10520346
    Chinese exporters ditch wounded euro for dollars
    http://www.reuters.com/article/idUSTOE64R05420100604
    French PM – I only see good news in parity between Euro and USD
    http://in.reuters.com/article/idINLDE65313F20100604

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
      Колеги, а какво стана (някаква новина ли) че всички забиха така на червено при позитивни фючърси в САЩ. Аз само за Унгария открих разни новинки, но това не е новина за пазара....Нещо пропускам...
      Rapana,фючърсите за САЩ са силно червени.Това е само една от няколкото причини за очакван спад в понеделник.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Унгарският премиер обяви, че спиране на обслужването на външния дълг на страната вече не е немислим вариант. Ако това стане на борсите в Източна Европа ще потекат реки от кръв!

Наскоро там имаше избори и явно новата власт е решила че това е неизбежно. Колкото по-бързо го направят толкова повече вината ще е върху предните управляващи... Де жа ву.
        Унгарския премиер просто оправдава задаващото се стягане на коланите, а после ще се обяви за спасител на нацията. Нас никой не ни брой за пазар, така че пука ли ни?

Коментар

В Понеделник не ми се мисли какво ще е на нашата борсичка. Който успял днес да продаде нещо, успял. Другите ще гледат с влажен поглед.
          Може и да си право , но може и да не си....след 10 минути излизат важни данни от Щатите и резултатът от мача може и да е друг...Но при всички положения в понеделник западните борси ще са нагоре ако днес ги разбият....

Коментар

• Първоначално изпратено от hah Разгледай мнение
            Защо, с какво ще е по-различен понеделник от тази седмица?
            Унгарският премиер обяви, че спиране на обслужването на външния дълг на страната вече не е немислим вариант. Ако това стане на борсите в Източна Европа ще потекат реки от кръв!

Наскоро там имаше избори и явно новата власт е решила че това е неизбежно. Колкото по-бързо го направят толкова повече вината ще е върху предните управляващи... Де жа ву.
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
              Т.н. "ъпъри" многократно използваха израза "честито на продалите",влагайки много ирония в написаното от тях.Резултатът се оказа катастрофален за тях.Казвам го без ирония.И къде ги сега?

Коментар

• След 10 минути ще видим какъв тон ще се даде на месеца.

Коментар

В Понеделник не ми се мисли какво ще е на нашата борсичка. Който успял днес да продаде нещо, успял. Другите ще гледат с влажен поглед.
                  Т.н. "ъпъри" многократно използваха израза "честито на продалите",влагайки много ирония в написаното от тях.Резултатът се оказа катастрофален за тях.Казвам го без ирония.И къде ги сега?

Коментар

• Защо, с какво ще е по-различен понеделник от тази седмица?
                    Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• В Понеделник не ми се мисли какво ще е на нашата борсичка. Който успял днес да продаде нещо, успял. Другите ще гледат с влажен поглед.
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                        Неведоми са пътищата на съдбата.
                        Активно търгувам от 1998 с акции.
                        През периода 2001-2003г. беше същата дупка като сега. Никои не вярваше че 2007 ще бъдем толкова нагоре.
                        А нали знаеш че икономиката е циклична, дългосрочно съм голям оптимист ....
                        ами то всъщност 2006-2007 бяха силните години на борсата, през останалото време си беше умряла работа с леки отклонения от време на време..

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                          Е няма да е чак толкова Па и на мен тогава няма да ми върши работа
                          Разбира се че няма. Парите взети от донорите ще свършат, а трябва да се яде! Което значи че до 2-3 години може пак да има избалончване, и този път ще участват не само таксиджиите, но и хигиенистите от чистотата.

Коментар

• Чел съм автобиографията му Against All Odds: My Story, така че моите шансове за оцеляване са много големи.
                            Last edited by Tiki; 04.06.2010, 13:50.

Коментар

• 21.12.2012

Първоначално изпратено от Tiki Man Разгледай мнение
                              7-10 не знам, но в следващите 3 години едва ли, освен ако не се случат някакви чудеса ...

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb Разгледай мнение
                                а 7-10, направо 70-100 за по - сигурно
                                Неведоми са пътищата на съдбата.
                                Активно търгувам от 1998 с акции.
                                През периода 2001-2003г. беше същата дупка като сега. Никои не вярваше че 2007 ще бъдем толкова нагоре.
                                А нали знаеш че икономиката е циклична, дългосрочно съм голям оптимист ....
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X