IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Технически анализ на SOFIX

http://bfb.bg/?p=266

хаха Потоп няма да има...

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
      Ооо, аз съм си купил, но не съм тръгнал да проповядвам Софикс 500 или обратно че всичко ще рухне. Иначе съм щастлив от факта че сантимента поне временно е променен. Моята игра е като твоята мече, купува и продава, къде успешно, къде не. Не съм от хората, които само печелят, но стратегията ми е в края на годината да имам повече парички от началото на годината т.е. да съм на плюс.
      + 1

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
        По принцип си прав ..... но пък пробвай да си купиш нещо под цената продава. Аз съм от още недопълнилите и като тебе смятам че може и да има още едно малко спускане преди следващото по голямо качване....
        В момента пазара е бетон ... всички чакат Годо.
        Ооо, аз съм си купил, но не съм тръгнал да проповядвам Софикс 500 или обратно че всичко ще рухне. Иначе съм щастлив от факта че сантимента поне временно е променен. Моята игра е като твоята мече, купува и продава, къде успешно, къде не. Не съм от хората, които само печелят, но стратегията ми е в края на годината да имам повече парички от началото на годината т.е. да съм на плюс.

Коментар

Пичовете напазаруваха и започнаха да мотивират публиката за Софикс 500. Яко се върти спекулка от тарикати
          По принцип си прав ..... но пък пробвай да си купиш нещо под цената продава. Аз съм от още недопълнилите и като тебе смятам че може и да има още едно малко спускане преди следващото по голямо качване....
          В момента пазара е бетон ... всички чакат Годо.

Коментар

Пичовете напазаруваха и започнаха да мотивират публиката за Софикс 500. Яко се върти спекулка от тарикати
            Който напазарувал, то той е напазарувал Силно се съмнявам, че е възможно публиката да докара Софикса до 500. Тя публиката се е запасила с кеш и почва да пазарува "на кило" ...!!!!

Коментар

• Пичовете напазаруваха и започнаха да мотивират публиката за Софикс 500. Яко се върти спекулка от тарикати

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                И сега ползвам същата стратегия,Мече.Но това е неточна наука.Въпреки всичко, до началото на октомври SOFIX може да се очаква да е между 450 и 500..След това идва проблема.За такива случаи поговорката гласи:"Каквото за всички турци,такова и за кьор Хасан"..
                Ми след туй кат друг път ................насерация

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                  Gaki, преди време ползваше някаква стратегия, базирана на психологически фактори. Какво казва науката. Ще се клати ли кораба ?
                  И сега ползвам същата стратегия,Мече.Но това е неточна наука.Въпреки всичко, до началото на октомври SOFIX може да се очаква да е между 450 и 500..След това идва проблема.За такива случаи поговорката гласи:"Каквото за всички турци,такова и за кьор Хасан"..

Коментар

Може и да е така.Прочетох тази новина във вчерашния брой на списание "Слугински зов".
                    аферим генерале. Преди време ползваше някаква стратегия, базирана на психологически фактори. Какво казва науката. Ще се клати ли кораба ?
                    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                      Каква ли ще да е причината Гаки да стане смешен?
                      факи още чудиш ли се за какво ще иде реч.ако не можеш да се сетиш погледни от утре за какво ще иде реч.а то ралито ще продължи минимум до вторник другата седмица,злобарчета такива.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                        гаки не се хапи със мен ще станеш смешен до края на седмицата
                        Каква ли ще да е причината Гаки да стане смешен?

Коментар

• Обаче го вкарАА гол на Пантерата
                          Софиксо на минус.

Коментар

• Кой за какво се бори в СОФИКС

http://bfb.bg/?p=263

играта е в центъра на терена

Коментар

Не съм си го и помислял.В това е парадокса.Ако стана смешен,то тогава ще се радвам на нарасналите приходи.Всеки има нужда от пари.А иначе застъпвам становището,че SOFIX ще расте до края на септември т.г.Дотогава,не повече.Успех,Пантеро.
                              хайде успех и на теб

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                                гаки не се хапи със мен ще станеш смешен до края на седмицата
                                Не съм си го и помислял.В това е парадокса.Ако стана смешен,то тогава ще се радвам на нарасналите приходи.Всеки има нужда от пари.А иначе застъпвам становището,че SOFIX ще расте до края на септември т.г.Дотогава,не повече.Успех,Пантеро.

Коментар

Working...
                                X