Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеОоо, аз съм си купил, но не съм тръгнал да проповядвам Софикс 500 или обратно че всичко ще рухне. Иначе съм щастлив от факта че сантимента поне временно е променен. Моята игра е като твоята мече, купува и продава, къде успешно, къде не. Не съм от хората, които само печелят, но стратегията ми е в края на годината да имам повече парички от началото на годината т.е. да съм на плюс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеПо принцип си прав ..... но пък пробвай да си купиш нещо под цената продава. Аз съм от още недопълнилите и като тебе смятам че може и да има още едно малко спускане преди следващото по голямо качване....
В момента пазара е бетон ... всички чакат Годо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеПичовете напазаруваха и започнаха да мотивират публиката за Софикс 500. Яко се върти спекулка от тарикати
В момента пазара е бетон ... всички чакат Годо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеПичовете напазаруваха и започнаха да мотивират публиката за Софикс 500. Яко се върти спекулка от тарикатиСилно се съмнявам, че е възможно публиката да докара Софикса до 500. Тя публиката се е запасила с кеш и почва да пазарува "на кило" ...!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеИ сега ползвам същата стратегия,Мече.Но това е неточна наука.Въпреки всичко, до началото на октомври SOFIX може да се очаква да е между 450 и 500..След това идва проблема.За такива случаи поговорката гласи:"Каквото за всички турци,такова и за кьор Хасан"..................насерация
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеGaki, преди време ползваше някаква стратегия, базирана на психологически фактори. Какво казва науката. Ще се клати ли кораба ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеМоже и да е така.Прочетох тази новина във вчерашния брой на списание "Слугински зов".Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеКаква ли ще да е причината Гаки да стане смешен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениегаки не се хапи със мен ще станеш смешен до края на седмицата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеНе съм си го и помислял.В това е парадокса.Ако стана смешен,то тогава ще се радвам на нарасналите приходи.Всеки има нужда от пари.А иначе застъпвам становището,че SOFIX ще расте до края на септември т.г.Дотогава,не повече.Успех,Пантеро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениегаки не се хапи със мен ще станеш смешен до края на седмицата
Коментар
Коментар