If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако днес започна третата вълна (поне на мен така ми изглежда) то нивото 400 ще го минем транзит.
Дори 425 не би трябвало да ни се опре и спокойно можем да си чукнем среща на 445 до две седмици;
Ако досаждам на някой кажете.
Просто се уча и упражнявам наученото. Ех ако знаех всичко от началото ... щях да си спестя некой уевец загуба ама нейсе
Софиксо бил паднАл ....... ако е стока ке се върне!!!
Сори колеги, през лятото малко се отпускам и говоря на нашенски
Е па нали знаеш, че свето е оцелял оти се е смял
А иначе, вчера прогнозирах 395 на затваряне и атака на 400 за днес ама явно гледах грешната графика.
Дано пък от днес да е. Хайде от мен да мине още един ден за мечоците
Ако правилно усещам сантимента по села и паланки, то ни чака ниво 500 до края на годината
Ако некой ще продава .................. мое ли да изчака седмица, че ще товаря към 25-ти
Вземи бърз кредит от Пощенска банка, а след седмица ще им го върнеш
Ако правилно усещам сантимента по села и паланки, то ни чака ниво 500 до края на годината
Ако некой ще продава .................. мое ли да изчака седмица, че ще товаря към 25-ти
Полезно е да се прочете от всички и да се вникне в написаното.Не е задължително непременно да се възприема като агитация.
пълна простотия.като технически анализ да,но за софикс такова животно не съществува.на тези които им стиска да продават,ако смятат че ще падне софикс със 10 %.
Коментар