Първоначално изпратено от дългосрочен
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хосе Разгледай мнениеОоо, ако чакаме потвърждението от БАНските старчета, сигурно ще е 2-3 г. след края на рецесията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хосе Разгледай мнениеОоо, ако чакаме потвърждението от БАНските старчета, сигурно ще е 2-3 г. след края на рецесиятаАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Не знам как виждате нещата да се повиши ликвидноста .... но единственият който търгува от няколко дни е Индексният фонд и той е вече в задънена улица...
Спарки на 1.3, Оловото но 11 ,КОРП на 59 и купувя Доверие ....
Интересното е че в Корп има голяма поръчка на 57 ,но не иска май толкова му е лимита и по надолу става опасно...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнениеJ, то посоката е хубаво нещо ама от надолу-нагоре повече пари се правят отколкото от никакво движение, както често напоследъкама `дет се вика, това е друга бира па аз още и търся мезето
Софиксо бил паднАл ....... ако е стока ке се върне!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнениеEй голяма работа е да ти кажат че рецесията е свършила преди една година, а на нас кога ли ще ни го кажат.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason Разгледай мнениеДнес май посока няма да намерим
То не беше надолу не беше нагоре ... вече свят ми се вие
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеКаква е тази тишина бре "ора!!!?
И пантерата смени отбора
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеБатя,
Винаги съм уважавал мнението ти, но в случая нищо не може да компенсира фактора "мажоритар от топ-3 на кофти мажоритарите". Никакви хубави данни и/или предвиждания не могат да ме накарат да стана ортак с Краси Космонавта. Все едно да съм съдружник с Банев или Домусчиев.
А Краси що чак толкова го недолюбваш? И аз мислех че е лъгал с готините прогнози от проспекта по ИПО-то на Свилоза през 2007 г., но сега се оказва че са си доста реални.
Ще видим, не споря че е рисково, но пък и потенциалната доходност... си я бива
А иначе бат Бож не излиза ли начело на антикласацията след последните изпълнения?
Коментар
-
Парите от Стара планина разпределям в Еврохолд и Трейс
http://bfb.bg/?p=417
а пък каквото сабя покаже
Коментар
-
Здравейте,
ще задам няколко доста лаишки въпроса (вероятно не им е точно тук мястото), който иска да се смее, който иска да плюе, но се надявам, поне един да даде смислен отговор, и да ме насочи по същество.
Интересува ме какъв софтуер/посредник ползвате при търговия на БФБ, какви комисинни плащате, възможни ли са някакви интрадей заигравания (съобразено с ниските обеми) или при размера на комисионните не си струва? Препоръчайте ми нещо, от което да започна, включително и литература, сайтове и др подобни ресурси.
Благодаря на всички с конструктивни отговори!
Коментар
Коментар