IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
    Аз мисля, че някои хора умишлено искат нещата да не вървят и действат в тази насока.
    По принцип имам теория, че е доста вероятно. Но това са доста сериозни фактори на пазара, а не обичайните наши форумни льольовци...
    Борсата ще тръгне, когато им е изгодно, лична прогноза - края на Декември или началото на 2011

Коментар

Аз мисля, че някои хора умишлено искат нещата да не вървят и действат в тази насока.
      Госпожо Георгиева,

иде Коледа, гледайте си ремаркенцата и ако сте вече на дълги забравете за тая борса за няколко месеца. Пролетта ще пукне, спокойно

Коментар

• Аз мисля, че някои хора умишлено искат нещата да не вървят и действат в тази насока.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
          Дисконт от КОЕ?
          Ти още не можеш да вденеш че на борса без къси продажби всички акции са НАДЦЕНЕНИ ВИНАГИ
          Между другото, освен идиотско, това изказване е и невярно. В момента на БФБ има непокрити къси позиции. Знам конкретно и при кои компании

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
            Отсъствах 8 часа,връщам се,отварям монитора и.....пълно радио мълчание /с изключение на берящия душа Еврохолд/.Европейските индекси се сринали,от към Китай идват лоши новини,Щатите и те се одрискали.У нас ледено спокойствие.Ако не обръщахме внимание на миризмата - "плохо пахнет".И тогава псетата на комшията ми показаха какво трябва да се прави утре:
            Не се лъжете, генерале. Дори и еврохолд за нищо не става вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
              Отсъствах 8 часа,връщам се,отварям монитора и.....
              Няма нищо, да не се повтаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                Точно така. На много балъци продадохме от първите 2 , брокерирахме а мераклиите да станат милионери за 1-2 месеца не свършваха.
                И така до един момент в който Иво Недялков отпраши за Белгия, а Жоро Лекса не каза - чекай,чекай,чекай малко

Те поне бяха на хартия и ставаха за тоалетни нужди,подпалки и облепяне на курници и кочини.
                петре караиванов,
                ти първо се оправи с ЧСИ и после спами по форумите.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                  Аз този филм съм го гледал. Ще ти продавам на тебе и другите лузъри като тебе на Софикс над 1000
                  Абе сигурен съм че си го гледал - ама не е филм а сън ...

Коментар

• Алънчо,

Имиджа ли се опитваш да смениш с новия nickname ?
                    Всички знаем, че ти от пари не се интересуваш
                    if u don't know...now u know

Коментар

Според мен е напълно вероятно до края на месеца SOFIX да мине 400. Очаквам да има наваксване на индекса до края на годината.
                      Дотук беше закачката с женската "Ентуиция".

Коментар

Точно така. На много балъци продадохме от първите 2 , брокерирахме а мераклиите да станат милионери за 1-2 месеца не свършваха.
                        И така до един момент в който Иво Недялков отпраши за Белгия, а Жоро Лекса не каза - чекай,чекай,чекай малко

Те поне бяха на хартия и ставаха за тоалетни нужди,подпалки и облепяне на курници и кочини.
                        Петре, ти като си толкова отворен, защо не ни разкажеш колко пъти си фалирал и колко хора си измамил, а на колко хора дължиш пари и оправили си запора?

Коментар

Не . Ти беше спеца по тия

Коментар

Аааааа.......сега ще се мерим кой от кога ли е?
                            Ами ти Лексове и Ист-уест търгувал ли си или зункове и ябове???
                            Не . Ти беше спеца по тия

Коментар

Май френд, когато аз съм бил тук, ти не си знаел що е борса. Иначе щеше да си чувал и за ръст от 72 до 1934 (Софикс никога не е бил 2000). Имам дружества, от които съм кеширал над 3000% печалба, и сега отново влязах, за да прибера още няколкостотин процента в близките година-две. Всичко е въпрос на време, кога си купил и кога си продал. Така, че аз ще продължа да играя на борсата. Въпроса е вие кибиците какво правите тука?
                              Аааааа.......сега ще се мерим кой от кога ли е?
                              Ами ти Лексове и Ист-уест търгувал ли си или зункове и ябове???

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                                Гледаме сеира на спонсорите.
                                Кеширал си и 5000% загуба, затова си такъв нервен като гледаш как пак всичко ти е на червено Да те успокоя - няколкостотин процента няма да има. Понеже някога имаше - сега дереджето е такова.
                                Джейми, с всеки втори твой пост ръсиш по един идиотизъм. Отново бих те копнал в бисери и вицове, но се опасявам, че скоро ще я задръстя с твои изказвания. Я обясни, чисто математически, как можеш да реализираш загуба от 5000%?

Апропо, изобщо не съм нервен. Нямам позиция със спад повече от 15% от средните нива, на които съм купил, а имам и такива с нелоша печалба. Продължавам да купувам, както Петър каза, Октомври е добър месец за покупки. Аз този филм съм го гледал. Ще ти продавам на тебе и другите лузъри като тебе на Софикс над 1000

Коментар

Working...
                                X