IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
    Да празник е на изгладнелите стръвници
    Сериозно - разгледай графиката на Дау за последните 25г. и се надявам да разбереш защо
    За мен няма никаква прилика между двата пазара. Просто няма съпоставка.
    А ако чакате да купувате евтино и аз съм в от тези, но вече и го правя.
    А и днес сме 19.10 - но не е "кървав вторник", така, че няма и да го има този месец.
    Last edited by dessi_georgieva; 19.10.2010, 12:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
      Май френд, когато аз съм бил тук, ти не си знаел що е борса. Иначе щеше да си чувал и за ръст от 72 до 1934 (Софикс никога не е бил 2000). Имам дружества, от които съм кеширал над 3000% печалба, и сега отново влязах, за да прибера още няколкостотин процента в близките година-две. Всичко е въпрос на време, кога си купил и кога си продал. Така, че аз ще продължа да играя на борсата. Въпроса е вие кибиците какво правите тука?
      Гледаме сеира на спонсорите.
      Кеширал си и 5000% загуба, затова си такъв нервен като гледаш как пак всичко ти е на червено Да те успокоя - няколкостотин процента няма да има. Понеже някога имаше - сега дереджето е такова.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
        Ти не си чувал и СОФИКС спад от 2000 до 365 - ама ей-ти го на

Продължавай да спонсорираш "борсата"
        Май френд, когато аз съм бил тук, ти не си знаел що е борса. Иначе щеше да си чувал и за ръст от 72 до 1934 (Софикс никога не е бил 2000). Имам дружества, от които съм кеширал над 3000% печалба, и сега отново влязах, за да прибера още няколкостотин процента в близките година-две. Всичко е въпрос на време, кога си купил и кога си продал. Така, че аз ще продължа да играя на борсата. Въпроса е вие кибиците какво правите тука?

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
          Защото е празник ли?-- не съм на същото мнение
          Да празник е на изгладнелите стръвници
          Сериозно - разгледай графиката на Дау за последните 25г. и се надявам да разбереш защо

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
            Ауууу........ и това да се случи през Октомври ?!
            Деси, най черният месец за всички борси по света е Октомври, а най-черният ден от всеки октомври е 26-ти
            Защото е празник ли?-- не съм на същото мнение

Коментар

По-малоумно нещо не бях чувал скоро! Копирам го в темата "Бисери и вицове".
              Ти не си чувал и СОФИКС спад от 2000 до 365 - ама ей-ти го на

Продължавай да спонсорираш "борсата"

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                Дисконт от КОЕ?
                Ти още не можеш да вденеш че на борса без къси продажби всички акции са НАДЦЕНЕНИ ВИНАГИ
                По-малоумно нещо не бях чувал скоро! Копирам го в темата "Бисери и вицове".

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                  Според мен е напълно вероятно до края на месеца SOFIX да мине 400. Очаквам да има наваксване на индекса до края на годината.
                  Ауууу........ и това да се случи през Октомври ?!
                  Деси, най черният месец за всички борси по света е Октомври, а най-черният ден от всеки октомври е 26-ти

Коментар

• Според мен е напълно вероятно до края на месеца SOFIX да мине 400. Очаквам да има наваксване на индекса до края на годината.

Коментар

Ако се оттласне достатъчно от тези нива, ще станем свидетели на едно класическо двойно дъно. Но технически анализ на БФБ е чиста загуба на време. Все пак смятам, че е доста вероятно, тези които се надяват да купят акции със значителен дисконт от текущите цени, да останат накрая с празни ръце...
                      Дисконт от КОЕ?
                      Ти още не можеш да вденеш че на борса без къси продажби всички акции са НАДЦЕНЕНИ ВИНАГИ

Коментар

• Първоначално изпратено от joda1 Разгледай мнение
                        http://bfb.bg/?p=598

Едва ли ще видим понижение на индекса под 340 пункта, което не е много далеч
                        Ако се оттласне достатъчно от тези нива, ще станем свидетели на едно класическо двойно дъно. Но технически анализ на БФБ е чиста загуба на време. Все пак смятам, че е доста вероятно, тези които се надяват да купят акции със значителен дисконт от текущите цени, да останат накрая с празни ръце...

Коментар

• Низходящият потенциал при SOFIX ми изглежда ограничен

http://bfb.bg/?p=598

Едва ли ще видим понижение на индекса под 340 пункта, което не е много далеч

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
                            Темата за оптимизма вече отпада от вниманието на форумците. Положението е трагично. Ще има ли кой да спре спада на бфб. Песимизъм е налегнал инвеститорите. Няма да има кой да спре спада. Спада ще спре от самосебеси, но кога и на колко не се знае. След това ни чака дълък период на консолидация.
                            С НЯКОЛКО ДУМИ - БЪЛГАРСКИЯТ ИНВЕСТИТОР ГО ЧАКАТ ТРУДНИ ВРЕМЕНА И ТО ЗА ДЪЛЪГ ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ.
                            да ти пикая на манипулацийките
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Днеска големи кифтаци нещо - освен Агрофинанс, и при Монбат, ПИБ, Софарма, Елтос. Продавача от миналата седмица?
                              като гледам, май си най-големия кифтак.
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
                                Темата за оптимизма вече отпада от вниманието на форумците. Положението е трагично. Ще има ли кой да спре спада на бфб. Песимизъм е налегнал инвеститорите. Няма да има кой да спре спада. Спада ще спре от самосебеси, но кога и на колко не се знае. След това ни чака дълък период на консолидация.
                                С НЯКОЛКО ДУМИ - БЪЛГАРСКИЯТ ИНВЕСТИТОР ГО ЧАКАТ ТРУДНИ ВРЕМЕНА И ТО ЗА ДЪЛЪГ ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ.
                                И кво сега, да си купуваме сапун и въже, ли ?

Коментар

Working...
                                X