IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето я прословутата графика. Сега сме в самото начало на фаза 15 и тълпата е в шах

Първоначално изпратено от Мариян Йорданов Разгледай мнение

Моменти от тренда:
    1. Да, цените се повишават, ще следя пазара
    2. Трендът се задържа, ще купя при следващата консолидация
    3. Лошо, липсваше консолидация, но ако чакам прекалено много, няма да спечеля от тренда. Купувам!
    4. Хубаво направих, че не чаках.
    5. Ще използвам корекцията, за да увелича позициите си
    6. Брилянтно, на тези цени удвоявам
    7. Ужас, ако скоро не се възстанови, ще продам
    8. Не мога да повярвам, поевтиня с 40%, това е абсолютното дъно!
    9. Добре, нека изчакаме възстановяване. Инвестицията стана наистина мнооооого дългосрочна.
    10. Какво по дяволите прави правителството по въпроса?
    11. Достатъчно. Продавам.
    12. Добре, че продадох всичко!
    13. Пак ще падне...
    14. Предупредих те
    15. Какво става?!?!?
    16. Не може да бъде?!?!?
    17. Още луди, които искат да загубят парите си...
    18. Знаех си че така ще стане, не трябваше да продавам!
    19. Ще купя пак, цените са по-ниски отколкото тези, на които купувах миналия път

Коментар

• Първоначално изпратено от psa Разгледай мнение
      Ами ако дори и ние откажем да инвестираме в собствената си икономика, то изчезването ще е точно демогравско. Или смяташ, че ще станем "държавата на щастливите пенсионери, чиито пари предвидливо бяха инвестирани в надеждни западни компании..." ама ако забравя чувството си за хумор мога само да кажа, че ако държавата отказва да инвестира в собствената си икономика, то нито аз, нито ти ще имаме основание да го правим, а изхода от кризата ще е както във вица : " Изходите са 2 - терминал 1 и терминал 2"

Пак грешиш, наливането в джоба на мажоритаря води отново до Терминал 2 - но за него. С твоите пари.
      Смятам че в днешно време човек не трябва да е кон с капаци и трябва да инвестира в смислени компании - без значение от географското им разположение. Останалото се наказва хубаво от пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        джейми,
        прекалено много време отделяш за БФБ при положение,че не пазариш акции.
        или си трол или ни заблуждаваш,че нямаш интереси ...
        успех
        Берта, отделям точно толкова време колкото искам.
        За обявяване на интереси си има законови граници - не съм достигал подобни че да се отчитам някому.

Коментар

• джейми,
          прекалено много време отделяш за БФБ при положение,че не пазариш акции.
          или си трол или ни заблуждаваш,че нямаш интереси ...
          успех
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
            Туй добре но бъркаш инвестирането с наливане в пробита каца. С тая борса и нейния регламент точно кацата е на дневен ред - и не ми говори за изчезване на нацията, в ЕС сме и нация изчезва по демографски причини, а не заради калпава регионална икономика.
            Ако ПФ работят на развити борси - контрола е сериозен и шанса за измама е много по-малък. Аз лично не разбирам защо ПФ не се занимават само с ДЦК примерно - осигуряват достатъчна доходност и стабилна инвестиция.
            Ами ако дори и ние откажем да инвестираме в собствената си икономика, то изчезването ще е точно демогравско. Или смяташ, че ще станем "държавата на щастливите пенсионери, чиито пари предвидливо бяха инвестирани в надеждни западни компании..." ама ако забравя чувството си за хумор мога само да кажа, че ако държавата отказва да инвестира в собствената си икономика, то нито аз, нито ти ще имаме основание да го правим, а изхода от кризата ще е както във вица : " Изходите са 2 - терминал 1 и терминал 2"

Коментар

• Първоначално изпратено от psa Разгледай мнение
              За данъците си абсолютно прав, но прекаляваш с отрицанието си към възможностите в България. Всички знаем къде изтекоха парите около зимата на 96-а, знаем къде отидоха и парите, които трябваше да плащат пенсиите днес. Защо сега държиш да заформим поредното източване на парите и за следващото поколение? Ако държавата чрез Сребърния фонд и ПФ не вярва и обрича българския бизнес, то смяташ ли, че заделените "стотинки" в ПФ ще имат значение един ден? Твърдо НЕ! Бъдещето на България е възможно единствено при инвестиции в родната икономика, обратното е равносилно на изчезването на цяла една нация.
              Аз смятам да продължа да живея и да инвестирам в България и няма как да се съглася с масовото изнасяне на капитали чрез ПФ. Да, на този етап има проблеми основно с ликвидността но убеден съм, че е въпрос на време за истинските промени на БФБ. Дано ПФ не се усетят пак последни.

Туй добре но бъркаш инвестирането с наливане в пробита каца. С тая борса и нейния регламент точно кацата е на дневен ред - и не ми говори за изчезване на нацията, в ЕС сме и нация изчезва по демографски причини, а не заради калпава регионална икономика.
              Ако ПФ работят на развити борси - контрола е сериозен и шанса за измама е много по-малък. Аз лично не разбирам защо ПФ не се занимават само с ДЦК примерно - осигуряват достатъчна доходност и стабилна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                kak е оптимисти. Щракате ли с пръсти. Оборот към момента 150 хил. Ще береме ли ядове ?
                Младеж, предсативи като стане 1150 хил. с колко ще скачаме

Ръста на БФБ започна, бавно, но славно...

Коментар

• kak е оптимисти. Щракате ли с пръсти. Оборот към момента 150 хил. Ще береме ли ядове ?
                  Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                    как го виждаш ПФ да платят данъци тук като инвестират на БФБ - та единствено дивидента се облага с 5%!
                    Ако инвестират другаде - дължат тук 10% корпоративен данък.

Били сме сигурна страна - и '97 ли бяхме сигурна? Хайде холан, ще наливам аз пари в каца без дъно! Всяко спекулиране на борса от страна на ПФ/Сребърен фонд е чисто безумие и е редно хората които са го позволили/принудили фондовете да носят наказателна отговорност - нека се инкринимира подобно нещо!
                    За данъците си абсолютно прав, но прекаляваш с отрицанието си към възможностите в България. Всички знаем къде изтекоха парите около зимата на 96-а, знаем къде отидоха и парите, които трябваше да плащат пенсиите днес. Защо сега държиш да заформим поредното източване на парите и за следващото поколение? Ако държавата чрез Сребърния фонд и ПФ не вярва и обрича българския бизнес, то смяташ ли, че заделените "стотинки" в ПФ ще имат значение един ден? Твърдо НЕ! Бъдещето на България е възможно единствено при инвестиции в родната икономика, обратното е равносилно на изчезването на цяла една нация.
                    Аз смятам да продължа да живея и да инвестирам в България и няма как да се съглася с масовото изнасяне на капитали чрез ПФ. Да, на този етап има проблеми основно с ликвидността но убеден съм, че е въпрос на време за истинските промени на БФБ. Дано ПФ не се усетят пак последни.

Коментар

• Абе,

я да и направят една ревизия на ПФ,

да видим къде са инвестирали и дали не

крият истината ................за някой Лемън и подобни!!

Трябва да инвестират на БФБ- БЪЛГАРСКАТА икономика!!!!

А кибиците без акции са ясни, да не се инвестира на бфб, за тях всичко е в черни краски, да няма развитие и да изпитват густо на душата при всяка по-негативна новина,

най-добре е да я закрием борсата,

тези мръсни спекуланти да умират,

да живее комунизма

Коментар

• Зависимостта между SOFIX и S&P 500

http://bfb.bg/?p=127

Еми за щастие или нещастие не е много голяма...

Коментар

• http://underthesun.blog.bg/biznes/20...otgovor.585984
                          "Дами и господа, когато навлезнем в маркираната територийка на ПФ, те изведнъж се събждат от зимният си сън и започват да ръмжат и да заплашват. Първата повече от странна да не кажа поръчкова статийка вече е факт. Единствено ме изненада това, че е във в. “Дневник”. Всички очаквахме че фондовете ще се борят със зъби и нокти някой да не им развали рахата........."

Коментар

• Полке, подлого - как го виждаш ПФ да платят данъци тук като инвестират на БФБ - та единствено дивидента се облага с 5%!
                            Ако инвестират другаде - дължат тук 10% корпоративен данък.

Били сме сигурна страна - и '97 ли бяхме сигурна? Хайде холан, ще наливам аз пари в каца без дъно! Всяко спекулиране на борса от страна на ПФ/Сребърен фонд е чисто безумие и е редно хората които са го позволили/принудили фондовете да носят наказателна отговорност - нека се инкринимира подобно нещо!

Коментар

• Някой има ли представа защо БФБ днес не работи?

Аз смятам да се прехвърлям на зеленчуковата борса и да спекулирам с патладжани и арпаджик Там поне оборота и волатилността са доста по-големи

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                                тая фаза беше миналия февруари, сега фазата е - "пак ще падне" т.е. следва мощен ъп
                                тамън излизаме от фаза " аз казах ли ви!"
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X