IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
    Може и да си прав, но аз знам едно - спестих си единадесет месеца и половина време за чакане...
    А през тези си единадесет месеца и половина, какво прави? В акции ли беше?

http://www.investor.bg/indexes/index/235/17.html

Защото за 1год. софикса е -4,018% и яко беше взел 7% лихва разликата става 11%

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
      Трябва да ви запозная с Явореску от NYSE темата - и той като тебе прави моите сделки вместо мене и си ги фалира наум
      Ами думитети няма как да се взимат на сериозно. Това което говориш, че правиш математически граничи с шанса да удряш шестици от тотото през месец. така че прости ни че не вярваме че си хванал господ за шлифера. По скоро ще повярвам че те е ударила яка психоза с халюцинации, отколкото че правиш постоянни печалби на маржин.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
        Ще го дочакаш, макар че аз не спадам към депозитковците.
        Ден до пладне е това.
        Може и да си прав, но аз знам едно - спестих си единадесет месеца и половина време за чакане...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
          Двуседмичен ръст на борсата надскача по доходност едногодишни депозити! Не очаквам коментар от депозит клакьорите!Целогодишно не го очаквам!!!
          Ще го дочакаш, макар че аз не спадам към депозитковците.
          Да те питам - ти взе ли си парите от борсата или само "на хартия" имаш ръст по някои позиции там? Щото са различни неща.

Ден до пладне е това.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Разбира се, те хазартните сметки или са на нула или са с току що възстановени 100% от други доходи. Да се чака възстановяване от пазара си е безсмислено начинание
            За това толкова те дразни когато другите печелят. И на твоята улица ще изгрее слънце един ден, евентуално. Ако зарежеш хазарта
            Трябва да ви запозная с Явореску от NYSE темата - и той като тебе прави моите сделки вместо мене и си ги фалира наум

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Голям балон наистина, Софикс в момента е на равнището на 2003 година и то при положение че инфлацията само за последните пет години е над 30% и БВП е нараснал с 15%. Или с други думи БВП номинално е нараснал с 32% само от 2006 насам. Софикс 2006 завърши на 1200.

За съжаление сайта на НСИ нещо се е сдухал иначе можеше да се разбере и от 2003 как се е движил.
              Реално погледнато сините чипове 2003 са били едни, днес в голяма степен са различни. Тогава беше началото на бума не само в нашата икономика, а по света.

Днес е малко по0различно.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение

Защо ли си мисля ,че пазара скоро ще нанесе удар на бичетата и ще ги върне да щурмуват Софикс 400 .. пак. , не може 4 позиции да дърпат индекса вече една седмици близо 25 % и да могат още толкова...Не трябва да си голям анализатор да стигнеш до това мнение.... като се има предвид че други 6, 7 изобщо не мърдат и даже падат... а 2,3 тренират с по един ,два % и дребни бройки....
                дано повече мислят като теб ....не може това не може онова

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Дано има повече такива балони от 20-30%
                  Голям балон наистина, Софикс в момента е на равнището на 2003 година и то при положение че инфлацията само за последните пет години е над 30% и БВП е нараснал с 15%. Или с други думи БВП номинално е нараснал с 32% само от 2006 насам. Софикс 2006 завърши на 1200.

За съжаление сайта на НСИ нещо се е сдухал иначе можеше да се разбере и от 2003 как се е движил.

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                    Давайте прогнози за утре.Така пред свършен факт и баба може.Моята е:утре лек растеж в диапазона 420-424,а в петък консолидация.Дано не съм прав.Киро да е.

Защо ли си мисля ,че пазара скоро ще нанесе удар на бичетата и ще ги върне да щурмуват Софикс 400 .. пак. , не може 4 позиции да дърпат индекса вече една седмици близо 25 % и да могат още толкова...Не трябва да си голям анализатор да стигнеш до това мнение.... като се има предвид че други 6, 7 изобщо не мърдат и даже падат... а 2,3 тренират с по един ,два % и дребни бройки....

Коментар

• Дано има повече такива балони от 20-30%

Коментар

• Може да има консолидация на няколко пъти, но за мен посоката е ясна. До края на 2011, ако не станат катастрофични събития СОФИКС- 500-700, БГ40- 160-200. Прогнозата UUUP 4000 е цел на живота и остава в сила

Коментар

• Не ставайте много лакоми.

Коментар

• Давайте прогнози за утре.Така пред свършен факт и баба може.Моята е:утре лек растеж в диапазона 420-424,а в петък консолидация.Дано не съм прав.Киро да е.

Коментар

Момчета не си разваляйте депозитите, нека другите да правят по 20-30% месечно
                              Кире,с тия 20-30 % месечно ме обиждаш,свикнала съм седмично да си ги правя .
                              Last edited by Пухче; 02.02.2011, 14:36.

Коментар

Момчета не си разваляйте депозитите, нека другите да правят по 20-30% месечно
                                Да бе, поредния балон 20-30%месечно!!

Коментар

Working...
                                X