IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Не съм луд да се ловя на неизгодни басове. Както неведнъж съм казвал не харесвам хазарта.

При подобен бас мънимениджмънта ти придобива съвсем друго значение. Защото печалбата ти от сделка се увеличава с 20 долара на всяка сделка. Което означава че ако преди е трябвало да правиш грубо по 30 долара печалба за всеки 20 долара загуба за да печелиш, сега ти е необходимо да правиш по 10 долара. което намалява значително колебанието на пазара при което сделките ти да излизат изгодни. Т.е. самия бас ще промени начина ти на игра - ако действаш рационално и този който се е хванал с теб се превръща в донор.
    Философчо дървен, не беше ли ти тоя дето ми обясняваше че съм фалирал постоянно понеже съм се занимавал с хазарт?
    Не беше ли ти тоя който казваше че думите ми били аналог на няколко шестици от тотото?
    Аз предлагам облог за това което вече се е случило и което споменавам - имам над година експеримент с над 500 успешни сделки - без да ми висят след това на минус. Без да съм имал и една едничка грешна. При печалби от 7 до 30% месечно - в различните месеци.

Какво ти стана сега, сапуна ли си изпусна в банята точно днеска - че биеш такова отстъпление? Нали беше много убеден - хайде, да видя какво можеш или само на думи си някакъв форумен херойчо

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
      Ако можеше да ме разори- щеше да ме е разорила. Печалбата си е извадена за периода, не бери грижа (и си го има в стейтмънта).

Видя ли се каква си мижитурчица драги?
      Не съм луд да се ловя на неизгодни басове. Както неведнъж съм казвал не харесвам хазарта.

При подобен бас мънимениджмънта ти придобива съвсем друго значение. Защото печалбата ти от сделка се увеличава с 20 долара на всяка сделка. Което означава че ако преди е трябвало да правиш грубо по 30 долара печалба за всеки 20 долара загуба за да печелиш, сега ти е необходимо да правиш по 10 долара. което намалява значително колебанието на пазара при което сделките ти да излизат изгодни. Т.е. самия бас ще промени начина ти на игра - ако действаш рационално и този който се е хванал с теб се превръща в донор.

Коментар

Това нищо не показва. То само една сделка на година може да те разори. Лесно се правят сделки на печалба, трудно се вади печалба в цялост. А при такъв бас е напълно възможно да печелиш само от мен, но не и от пазара

Между другото въпреки, че не играя на маржин и аз бих се ловил на такъв бас. Просто ще използвам този който се хванал с мен.
        Ако можеше да ме разори- щеше да ме е разорила. Печалбата си е извадена за периода, не бери грижа (и си го има в стейтмънта).

Видя ли се каква си мижитурчица драги?

Коментар

Я и жив детектор на лъжата си станал?
          Ах че ме разсмиваш, ще ти предложа бас както на Караиванов - плащаш ми $19.99 за всяка поредна сделка на печалба - в рамките на една година. Ако имам поне една сделка на загуба в тоя период - аз ти плащам $19.99 за всяка отделна такава.
          Данните са на разположение в моя ИП - сметката е реална и не е малка.

Заставаш ли зад думите си - или си продължаваш с лянкането?
          Това нищо не показва. То само една сделка на година може да те разори. Лесно се правят сделки на печалба, трудно се вади печалба в цялост. А при такъв бас е напълно възможно да печелиш само от мен, но не и от пазара

Между другото въпреки, че не играя на маржин и аз бих се ловил на такъв бас. Просто ще използвам този който се хванал с мен.
          Last edited by ravnovesie; 02.02.2011, 17:04.

Коментар

Ами как да ти кажа. Има си начини да се разбира кога човек лъже според изказа му. Само в горния си пост всяко твое изречение свети червено на лъжа. Същата структура на изказ съм забелязвал и при предишните ти постове.
            А когато това се съчетава и с математически факти вече за мен просто няма съмнение.
            Я и жив детектор на лъжата си станал?
            Ах че ме разсмиваш, ще ти предложа бас както на Караиванов - плащаш ми $19.99 за всяка поредна сделка на печалба - в рамките на една година. Ако имам поне една сделка на загуба в тоя период - аз ти плащам $19.99 за всяка отделна такава.
            Данните са на разположение в моя ИП - сметката е реална и не е малка.

Заставаш ли зад думите си - или си продължаваш с лянкането?

Коментар

Вярвай в каквото си щеш - за такива като тебе в пълна сила важи израза "като не го можеш - си мислиш че никой друг не го може".
              Няма шестици няма тото - има пазар и който го следва, си печели.
              Пък дали някой си ми вземал думите на сериозно - не ми тежи в акаунта.
              Ами как да ти кажа. Има си начини да се разбира кога човек лъже според изказа му. Само в горния си пост всяко твое изречение свети червено на лъжа. Същата структура на изказ съм забелязвал и при предишните ти постове.
              А когато това се съчетава и с математически факти вече за мен просто няма съмнение.

Коментар

Ами думитети няма как да се взимат на сериозно. Това което говориш, че правиш математически граничи с шанса да удряш шестици от тотото през месец. така че прости ни че не вярваме че си хванал господ за шлифера. По скоро ще повярвам че те е ударила яка психоза с халюцинации, отколкото че правиш постоянни печалби на маржин.
                Вярвай в каквото си щеш - за такива като тебе в пълна сила важи израза "като не го можеш - си мислиш че никой друг не го може".
                Няма шестици няма тото - има пазар и който го следва, си печели.
                Пък дали някой си ми вземал думите на сериозно - не ми тежи в акаунта.

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
                  Питах те за предишните 11 месеца, не за предстоящите или и ти вчера си развали депозита
                  предните 11 бях на НУЛА заради лош избор на една определена КУЦА позиция която ми потопи портафела...но всичко си има край, поне съм честен...

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнение
                    Прав си, днес се вдигнаха всички акции, освен твоите. Тук има нещо гнило.
                    Не позна мойте се вдигаха миналата година ,сега се вдигат акциите ми на ДАХ а тези за който говориш ще се вдигат април месец... Понимаеш...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                      Ха ха ха, те ми предстоят тези 11месеца и половина... да не мислиш че ще си остана с тези печалби и ще се оттегля...та за още 11 месеца и половина не очаквам крайният резултат да е 7% годишна печалба, .. упс, отдавна ги минах тези...
                      Питах те за предишните 11 месеца, не за предстоящите или и ти вчера си развали депозита

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение

Защо ли си мисля ,че пазара скоро ще нанесе удар на бичетата и ще ги върне да щурмуват Софикс 400 .. пак. , не може 4 позиции да дърпат индекса вече една седмици близо 25 % и да могат още толкова...Не трябва да си голям анализатор да стигнеш до това мнение.... като се има предвид че други 6, 7 изобщо не мърдат и даже падат... а 2,3 тренират с по един ,два % и дребни бройки....
                        Прав си, днес се вдигнаха всички акции, освен твоите. Тук има нещо гнило.

Коментар

А през тези си единадесет месеца и половина, какво прави? В акции ли беше?

http://www.investor.bg/indexes/index/235/17.html

Защото за 1год. софикса е -4,018% и яко беше взел 7% лихва разликата става 11%
                          Ха ха ха, те ми предстоят тези 11месеца и половина... да не мислиш че ще си остана с тези печалби и ще се оттегля...та за още 11 месеца и половина не очаквам крайният резултат да е 7% годишна печалба, .. упс, отдавна ги минах тези...

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                            И защо толкова да се впечатлявам от SOFIX,който включва само 15 емисии акции.Много повече съм заинтересован от бурно растящите цени на само някои от тях,дори и да ги имат за набалончени.Например TRACE не е в този индекс.Докато SFARM е почти непоклатим като Великата китайска стена.Да не говорим и за EUBG.Иначе предпочитам растящ SOFIX,поражда еуфорично настроение.Дневните прогнози са вредни.По-важно е да се улови вълната.
                            Браво Гаки ,
                            кешира ли при ССВ и сие....

Коментар

Реално погледнато сините чипове 2003 са били едни, днес в голяма степен са различни. Тогава беше началото на бума не само в нашата икономика, а по света.

Днес е малко по0различно.
                              Това няма голямо значение. Петрол е заместен от химимпорт - за мен поне са един дол. Софарма и албена си стоят. Влязоха банки, които преди ги нямаше но не мисля че те допринасят кофти за индекса.

по света изобщо не беше началото на бума. САЩ се съвземаха от скандалите с енрон и уърлдком, беше на мода да се говори как САЩ ще фалират заради войната в ирак и други подобни простотии. В българия също не беше началото. Тук бума на борсата тръгна 2005 след продажбата на БТК

Коментар

• Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнение
                                Давайте прогнози за утре..Моята е:утре лек растеж в диапазона 420-424,а в петък консолидация.
                                И защо толкова да се впечатлявам от SOFIX,който включва само 15 емисии акции.Много повече съм заинтересован от бурно растящите цени на само някои от тях,дори и да ги имат за набалончени.Например TRACE не е в този индекс.Докато SFARM е почти непоклатим като Великата китайска стена.Да не говорим и за EUBG.Иначе предпочитам растящ SOFIX,поражда еуфорично настроение.Дневните прогнози са вредни.По-важно е да се улови вълната.
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X