IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• С тази предстояща инфлация може и по скоро да стане

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      Айдеее, и стругаря се появи.
      не сънуваш ли КЕШ–АААА?

Коментар

• Хваща се , но не е лесно

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Няма година за мечтите, а това е кукичка за модерните
          хе хе, ама мечтите си стават реалност DJIA 86 година е под 2000

Коментар

• Това не е вярно

Коментар

• Първоначално изпратено от AtanasSertov Разгледай мнение
              немога да гоня вятъра тук е пълно с професионалисти, временното колебание на пазара, честно казано не ме интересува. За мен основните компании са силно подцененини. но все пак само времето ще покаже
              Няма две мнения - Всеки си решава...... Логиката ти е вярна. Очевидно при теб риска би бил ако кризата направи W Като втората вълна е в следствие инфлация (тс различна от първата).. За това вече има индикации, въпроса е дали големите икономики ще я овладеят и дали малките няма да обеднеят прекаленио и това да предизвика конфликти....

Коментар

• Винаги има и разпродажби по някои добри позиции

Коментар

• Айдеее, и стругаря се появи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                    Което значи че и двете стратегии ще са печеливши - в единият случай обаче ако се хванат дживенията може ии да се иде на тричифрена доходност.... Дано.. Аз рядко ги хващам тия движения, макар че следвам някава моя (не измислена от мен) логика и анлизирам доста нещата.
                    хващането на движение на бфб е чиста лотария. И баба Ванга неможе да го каже

Коментар

• Няма година за мечтите, а това е кукичка за модерните

Коментар

Тази година вероятно ще има няколко корекции до нивата 600-700. Дай боже- Не е препоръка
                        айде да си дойдем на думата.Кажи година за 4000

Коментар

Тази година вероятно ще има няколко корекции до нивата 600-700. Дай боже- Не е препоръка
                          Което значи че и двете стратегии ще са печеливши - в единият случай обаче ако се хванат дживенията може ии да се иде на тричифрена доходност.... Дано.. Аз рядко ги хващам тия движения, макар че следвам някава моя (не измислена от мен) логика и анлизирам доста нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                            Аз очаквам корекция - много скочихме за кратко време и осбенно някои позиции вече са надценени в рамките на последният времеви период.... Та в момента може би не е време да се държат артиии по "инвеститорски".. Ама аз съм доказал че прогнозите ми не стават та... Личен избор.
                            немога да гоня вятъра тук е пълно с професионалисти, временното колебание на пазара, честно казано не ме интересува. За мен основните компании са силно подцененини. но все пак само времето ще покаже

Коментар

• Тази година вероятно ще има няколко корекции до нивата 600-700. Дай боже- Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от AtanasSertov Разгледай мнение
                                абе мен нещо ме няма на спекулата. вярвам си във фундамента, бях на -40 сега съм на +18 и ще си чакам ЪП 4000
                                Аз очаквам корекция - много скочихме за кратко време и осбенно някои позиции вече са надценени в рамките на последният времеви период.... Та в момента може би не е време да се държат артиии по "инвеститорски".. Ама аз съм доказал че прогнозите ми не стават та... Личен избор.

Коментар

Working...
                                X