IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пазара и загубите учат

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      То се учи- започни с малка сума
      абе, така е. но е прекалено рисковано, според моите разбирания. когато с дълга експозиция, възможносите са прекалено голями пред риска от малките чести печалби, и си мисля определено че е 1 напред 2 назад, погледнато в ретроспекция. а и като са повече пари, е напечено. поне се научих да седя добре в низходящ пазар и да не се нервя , пък бъдещето ще го видим

Коментар

• Сега заредих БМРЕИТ- не е препоръка , риск

Коментар

Моста бях купил на 0.20 и махнах на 0.30. Сега не го пипам
          Добра спекулка си врътнал - Поздравления

Коментар

• Коментар

• То се учи- започни с малка сума

Коментар

Моста бях купил на 0.20 и махнах на 0.30. Сега не го пипам
                абе мен нещо ме няма на спекулата. вярвам си във фундамента, бях на -40 сега съм на +18 и ще си чакам ЪП 4000

Коментар

• Добър бизнес- лош мажоритар

Коментар

По скоро сега ВБ по залага на ХДПАТ, но е много несигурно
                    Така е... Трудно е да се прогнозира, когато нещата на публична компания зависят до толкова от мажоритар (или човек зад бизнеса, както е тук), който никой не може да предположи кави идеи има и кави интереси защитава...

Коментар

• Моста бях купил на 0.20 и махнах на 0.30. Сега не го пипам

Коментар

• Колкото по рано се научиш да забравяш загубите ще ти е по лесно

Коментар

• Ами ако всичко пада не се отнася. При лошите новини обикновенно. Аз и толкова не чакам - махам веднага. Защото ако е добра акцията 10-15 правиш когато купиш и се успокоят нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от iv_cho Разгледай мнение
                            Но може да пробваме в темата за Мост всеки понеделник да пишеш UP 4
                            То като се замислиш тия две позиции колко хитови бяха последните години, а по-време на ръста да не говорим... Ама станалото станало - гледай напред и това е. Живота е кратък и на задният край остават важните неща...

Коментар

• По скоро сега ВБ по залага на ХДПАТ, но е много несигурно

Коментар

Много си ги гледал как падат. Правилото е максимум 10-15% падне ли макс и бегаш. Това с UUUP e базик
                                Кире, аз ви следя яко темата, много интересна стана! Та да те питам, 10-15, ама за колко време? В какъв интеревал? Щото може да пада бавно, може и бързо, хоп хоп , а мерси

Коментар

Working...
                                X