IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Има риск и разходи. Аз имах на морето иго махнах. Не е за мен- много те ангажираСамо дертове с многото къщи, а иначе ходиш когато иска и когато искаш. А парите си ги ползваш за инвестиции на борсите
    Аз мисля да живея там. Не като втори имот... Бая го мислих.. Вече две години го обмислям ама като че вече събрах смелост...

Коментар

• Много си ги гледал как падат. Правилото е максимум 10-15% падне ли макс и бегаш. Това с UUUP e базик

Коментар

• Първоначално изпратено от iv_cho Разгледай мнение
        Няма да коментирам поече точни суми.Чичо е доста близо, но ти не си прав за позициите ми-освен Мост мам още 6,само една не е от най-ликвидните,но скоро ще стане горещо там...Ако повечето колеги са останали с впечатление,че съм набил 60 хилки в моста-сори.Там вкарах едни 3,5 про голямата волатилност първите дни след "новината" с цел спекула,а не осредняване.Там закачих на около 0,36,но и да продам всичко няма смисъл,защото вече са мн малък % от портфейла.
        21.09% / 12.40% / 1.55% / 18.11% / 3.96% / 20.27% / 22.6%
        - това ми е разпределението на портфейла по различните позиции, и само едната би ме затруднила да я ликвидирам за една сесия без помръдна цената надолу.Даже ако реша да разкарам моста,там ще сваля доста чувствително цената заради ниската ликвидност и големия спред.Пък след години може да ги закача на стената и да ги показвам на внуците с образователна цел как да не се набутват като тарамбуки)))

Залисан в дискусията пропуснах да те поздравя за смелостта... Малко хора имат сърце да играят по този начин. За съжаление за Моста и Холдинга нямам идея как ще се развият нещата, защото там всичко е игри - зависи колкоп ще е готово да загуби ОББ, защото Черепа много ги работи. Иначе при равни други условия компаниите не са зле и аз съм оптимист за бъдещето на основният им бизнес, поне във мандата на това правителство (вярно че по скоро ще спечели Трейс но и другите няма да останат назад) ще са добре, а до кря на мандата, при досатъчен ръст вече ще е личен избор кой какво пави.

Аз самият се определям като "страхлив инвеститор".... Но на теб ти стискам палци.

Коментар

• Ама ти на 3.60 ли. И колко навря. С колко ще ги свалиш до 1

Коментар

Не ги слушаи модерните духачи- мисли с главата си - Успех
            Но може да пробваме в темата за Мост всеки понеделник да пишеш UP 4
            препоръки не давам

Коментар

• Има риск и разходи. Аз имах на морето иго махнах. Не е за мен- много те ангажираСамо дертове с многото къщи, а иначе ходиш когато иска и когато искаш. А парите си ги ползваш за инвестиции на борсите

Коментар

Не се коси- добре ти е инвестицията. И моста прескочи трапа, но иска много време- споко
                Хахаха,докато го докара до 3.6 ще проходя с бастун...Отдавна съм го отписал,а като се сетя колко ХДПАТ имах...добре,че там се отървах с малка загуба,че там щеше вече да е доста болезнено...
                препоръки не давам

Коментар

• Не ги слушаи модерните духачи- мисли с главата си - Успех

Коментар

Ами това е добре, но аз обичам разнообразието. И в турция има добри места. Таска се заковаваш, но се спасяваш от простотията тук. Един приятел купу на 60 километра от Солун вила скоро за 40000
                    Абе и мен ме е страх - това ще енай голямата покупка в живота ми, ама съм решил да взема нещо наистина стойностно (даже съм си и харесал) сега се пазарим с един англичанин и използвам времето да видя от къде ще осигуря кеш. че на мен това ми е проблема. Един куп дялове, участия итн., но всичко е инвестирано....

Коментар

• Не се коси- добре ти е инвестицията. И моста прескочи трапа, но иска много време- споко

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                        Винаги има такива единични примери... Депозита не го коментираме - той въобще вече не е алтернатива... Аз самият никога не съм правил депозити в чистият им вид... Но не забравяй че докато твоят човек не кешира, все още е в категорията - пич от 2007ма с виртуалните печалби. Като тръгне да продава акции за 60 000 (сега вече съгласно пазарни цени са примерно 100) че види как по всички позиции дето продава (а те санй много 2-3 щото на дали е диверсифицирал много и щото са малки оборотите) цените ще се срутят с по 10%....... Това съм го преживял...
                        Няма да коментирам поече точни суми.Чичо е доста близо, но ти не си прав за позициите ми-освен Мост мам още 6,само една не е от най-ликвидните,но скоро ще стане горещо там...Ако повечето колеги са останали с впечатление,че съм набил 60 хилки в моста-сори.Там вкарах едни 3,5 про голямата волатилност първите дни след "новината" с цел спекула,а не осредняване.Там закачих на около 0,36,но и да продам всичко няма смисъл,защото вече са мн малък % от портфейла.
                        21.09% / 12.40% / 1.55% / 18.11% / 3.96% / 20.27% / 22.6%
                        - това ми е разпределението на портфейла по различните позиции, и само едната би ме затруднила да я ликвидирам за една сесия без помръдна цената надолу.Даже ако реша да разкарам моста,там ще сваля доста чувствително цената заради ниската ликвидност и големия спред.Пък след години може да ги закача на стената и да ги показвам на внуците с образователна цел как да не се набутват като тарамбуки)))
                        препоръки не давам

Коментар

• Ами това е добре, но аз обичам разнообразието. И в турция има добри места. Таска се заковаваш, но се спасяваш от простотията тук. Един приятел купу на 60 километра от Солун вила скоро за 40000

Коментар

Там е много добре- за каква инвестиция мислиш. Имотите доста паднали

Ще купувам имот (поне имам намерение) и леко ще се изнасям да живея там. За една две години ще си пренастроя бизнеса така че да мога да го управлявам и от разстояние... Да цените паднаха с 50%...

Коментар

• Или друг бизнес

Коментар

• Там е много добре- за каква инвестиция мислиш. Имотите доста паднали

Коментар

Working...
                                X