Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от iv_cho Разгледай мнениеНяма да коментирам поече точни суми.Чичо е доста близо, но ти не си прав за позициите ми-освен Мост мам още 6,само една не е от най-ликвидните,но скоро ще стане горещо там...Ако повечето колеги са останали с впечатление,че съм набил 60 хилки в моста-сори.Там вкарах едни 3,5 про голямата волатилност първите дни след "новината" с цел спекула,а не осредняване.Там закачих на около 0,36,но и да продам всичко няма смисъл,защото вече са мн малък % от портфейла.
21.09% / 12.40% / 1.55% / 18.11% / 3.96% / 20.27% / 22.6%
- това ми е разпределението на портфейла по различните позиции, и само едната би ме затруднила да я ликвидирам за една сесия без помръдна цената надолу.Даже ако реша да разкарам моста,там ще сваля доста чувствително цената заради ниската ликвидност и големия спред.Пък след години може да ги закача на стената и да ги показвам на внуците с образователна цел как да не се набутват като тарамбуки)))
Залисан в дискусията пропуснах да те поздравя за смелостта... Малко хора имат сърце да играят по този начин. За съжаление за Моста и Холдинга нямам идея как ще се развият нещата, защото там всичко е игри - зависи колкоп ще е готово да загуби ОББ, защото Черепа много ги работи. Иначе при равни други условия компаниите не са зле и аз съм оптимист за бъдещето на основният им бизнес, поне във мандата на това правителство (вярно че по скоро ще спечели Трейс но и другите няма да останат назад) ще са добре, а до кря на мандата, при досатъчен ръст вече ще е личен избор кой какво пави.
Аз самият се определям като "страхлив инвеститор".... Но на теб ти стискам палци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе ги слушаи модерните духачи- мисли с главата си
- Успех
препоръки не давам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНе се коси- добре ти е инвестицията
. И моста прескочи трапа, но иска много време- споко
препоръки не давам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми това е добре, но аз обичам разнообразието. И в турция има добри места
. Таска се заковаваш, но се спасяваш от простотията тук
. Един приятел купу на 60 километра от Солун вила скоро за 40000
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнениеВинаги има такива единични примери... Депозита не го коментираме - той въобще вече не е алтернатива... Аз самият никога не съм правил депозити в чистият им вид... Но не забравяй че докато твоят човек не кешира, все още е в категорията - пич от 2007ма с виртуалните печалби. Като тръгне да продава акции за 60 000 (сега вече съгласно пазарни цени са примерно 100) че види как по всички позиции дето продава (а те санй много 2-3 щото на дали е диверсифицирал много и щото са малки оборотите) цените ще се срутят с по 10%....... Това съм го преживял...
21.09% / 12.40% / 1.55% / 18.11% / 3.96% / 20.27% / 22.6%
- това ми е разпределението на портфейла по различните позиции, и само едната би ме затруднила да я ликвидирам за една сесия без помръдна цената надолу.Даже ако реша да разкарам моста,там ще сваля доста чувствително цената заради ниската ликвидност и големия спред.Пък след години може да ги закача на стената и да ги показвам на внуците с образователна цел как да не се набутват като тарамбуки)))
препоръки не давам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТам е много добре- за каква инвестиция мислиш. Имотите доста паднали
Ще купувам имот (поне имам намерение) и леко ще се изнасям да живея там. За една две години ще си пренастроя бизнеса така че да мога да го управлявам и от разстояние... Да цените паднаха с 50%...
Коментар
Коментар