IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
    Прекарваш се така, давам от 8лв/акция на горе...под 8 не купувам
    Така като се замисля сигурно си прав. Нека да си стиснем ръцете на 6лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от G_O Разгледай мнение
      освен тези 340 акции имам още 160, които пазех за по-високи цени, но ако даваш 8лв ще ти продам и тях
      както казах това е минимума, от 8лв на горе - тези допълнителните 160 може и на 10-12лв да ги взема

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
        абе аматйор ти до вчера плюеше по пътища днес бил на 10% отгоре при условие че търговия на нива 1.44 почти бяха около нулата.поне не пиши глупости моля те да ни расмиваш във форума.имам те за сериозен човек.
        И на мен ми се струва малко като изхвърляне, това за 10-те %. Или може би става дума за 5-6 акции ... ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
          освен тези 340 акции имам още 160, които пазех за по-високи цени, но ако даваш 8лв ще ти продам и тях

Коментар

Ти си решаваш на колко да си продадеш акциите, на мен са ми казали че под 4лв не трябва да ги подавам защото ще се прецакам

Коментар

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
              Аз мойте ще ги дам на 2 лв.
              Ти си решаваш на колко да си продадеш акциите, на мен са ми казали че под 4лв не трябва да ги подавам защото ще се прецакам

Коментар

Продавам 340 акции на Еврохолд България по 4лв за акция.
                При проявен интерес може да ми пишете на лично съобщение.
                Аз мойте ще ги дам на 2 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                  Имаш 340 бр. по 4 лв..Хммммм. Ще си помисля и ще ти пиша
                  Казаха ми че щели да поскъпнат до 6-7лв, но просто нямам време да ги изчакам и затова ги давам по 4лв

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                    Имаш 340 бр. по 4 лв..Хммммм. Ще си помисля и ще ти пиша
                    Гетоф ,
                    не си играй с такава малка сума .... имаш от мен поне 100 К в акции .....до 10 минути....

Коментар

• Имаш 340 бр. по 4 лв..Хммммм. Ще си помисля и ще ти пиша

Коментар

• Продавам 340 акции на Еврохолд България по 4лв за акция.
                        При проявен интерес може да ми пишете на лично съобщение.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                          абе аматйор ти до вчера плюеше по пътища днес бил на 10% отгоре при условие че търговия на нива 1.44 почти бяха около нулата.поне не пиши глупости моля те да ни расмиваш във форума.имам те за сериозен човек.
                          Може да ги е купил в играта на Дарик - Улица на парите

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                            Днес проверих как е завършила търговията от вчера и гледам контрирал съм Патките.За 2 дена над 10 % печалба дойде от това дърво.Ако още има натиска на еврохолда ще превърна Патките в еврохолд.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                              И аз разчистих вчера и днес разни дървета (на загуба) и напазарувах на 90 ст. Яд ме е, че нямам още кеш или дървета за разчистване.
                              Днес проверих как е завършила търговията от вчера и гледам контрирал съм Патките.За 2 дена над 10 % печалба дойде от това дърво.Ако още има натиска на еврохолда ще превърна Патките в еврохолд.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                                Ами струва ми се че има потенциал да слезе до 80 ст ама аз почнах да прибирам от 90 ст пакети пък дорде стигнем по пързалката.Имам доста аванс от предното разтоваване да издържа на спад още Иначе днес добре се получи при мен с разиграването на еврохлда и оловото Брекет дет се вика Доволно малко но от сърце и важото да е по често
                                И аз разчистих вчера и днес разни дървета (на загуба) и напазарувах на 90 ст. Яд ме е, че нямам още кеш или дървета за разчистване.
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X