IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Говорих за евролийз груп. Но и този отчет да го вземе човек е същата боза. Аз поне в него не виждам никъде обезценки или провизии за лоши кредити. А на всеки следящ лизинга в България е ясно че това е ключа за бараката. Така че този отчет е безсмислен като отражение на реалното положение.
    Защо реши, че ти дължат отчет на "БГ АУТОЛИЙЗ ГРУП", дружество, което не е публично и освен това и не е под българска юрисдикция.
    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от niknice Разгледай мнение
      Много си убедителенВярват ти всички средни но те не печелят. Не ми се губи време с теб
      Всъщност на мен не ми се губи времето. Не знам за какво пак се хванах да пиша тук.

Коментар

• Много си убедителенВярват ти всички средни но те не печелят. Не ми се губи време с теб

Коментар

• Първоначално изпратено от niknice Разгледай мнение
          Инфо има. Сериозни играчи има. Обеми има всеки ден. Нормално е и някои да плюва. Все пак и така се изкарва прехрана
          Айде дай го това инфо. Средно загубата на лизинговите дружества за 2010 в България е 6% от балансовото им число. Това е брутална загуба. А еврохолд искат да убедят че те проблеми с лоши кредити нямат и че годината си е като всички останали. Някак си пускат си инвеститорите по бобслея ми изглежда. но де да знам може пък те да са намерили някакъв начин да излизат на печалба, когато всички други губят яко. И разбира се да правят увеличение на капитала в този момент.

Коментар

• Инфо има. Сериозни играчи има. Обеми има всеки ден. Нормално е и някои да плюва. Все пак и така се изкарва прехрана

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
              Говорих за евролийз груп. Но и този отчет да го вземе човек е същата боза. Аз поне в него не виждам никъде обезценки или провизии за лоши кредити. А на всеки следящ лизинга в България е ясно че това е ключа за бараката. Така че този отчет е безсмислен като отражение на реалното положение.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Кой сериозен играч ще влезе без да знае какво става в лизинга им. Там дори отчет за 2010 няма.
                http://www.x3news.com/displayNovina.jsp?formid=48576

http://download.bse-sofia.bg/finance...Dec'10.pdf

http://download.bse-sofia.bg/finance...31.12.2010.pdf

http://download.bse-sofia.bg/finance...010-Otchet.pdf
                Last edited by cymru; 25.03.2011, 16:45.
                Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  мече в ихбг са 'заклещени' определени играчори и играта там е съвсем друга.

тук на практика сега е момента да влязат нови сериозни играчи та не бъди максималист с тия 95% това са си 60 милиона... кво ще ги правят не знам
                  Кой сериозен играч ще влезе без да знае какво става в лизинга им. Там дори отчет за 2010 няма. А лизинга като сектор - защото за това поне статистика има се срива.

Като не се знае действителното състояние на дружеството трудно може да се прецени и каква сума всъщност им трябва - и по-важно за какво конкретно им трябва и за колко време ще им даде въздух. Това което излиза за това увеличение е всъщност "дайте ни едни пари пък ние ще видим как ще ги харчим".

Аз разбира се съм скептичен за това дружество по принцип, и така и така не бих участвал, но и не мисля че има сериозен инвеститор който ще даде пари при закрити карти.

Коментар

• А ако има интерес кьм 110 % . Мажо май се е презастраховал.

Коментар

• Перфектният вариант е мажоритаря да си запише своите права, а друг играч да излезе и да купи от миноритарите. Мисля че е ясно че са малко миноритарите, които ще извадят пари, за да вземат акции на 1.00 лв. след като до скоро не купуваха на 85-90 ст. Така може да се стигне до записване 90-95% от емисията.

По-реалистично е да се очаква САМО мажоритаря да участва - тогава можем да очакваме към 60на процента - т.е. 37-38 млн. лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                        За мен успешно е всичко над 95 % записване....говоря за борсата и бъдещо качване поне от 10 % като ИХБГ...... иначе и 30 м са добре за дружеството , като свеж ресурс....
                        мече в ихбг са 'заклещени' определени играчори и играта там е съвсем друга.

тук на практика сега е момента да влязат нови сериозни играчи та не бъди максималист с тия 95% това са си 60 милиона... кво ще ги правят не знам
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• За мен успешно е всичко над 95 % записване....говоря за борсата и бъдещо качване поне от 10 % като ИХБГ...... иначе и 30 м са добре за дружеството , като свеж ресурс....

Коментар

Формулирай успешно записване....
                            Мажоритарят да си плати неговите акции ИЛИ да предостави това право на някой определен инвеститор, като му продаде права!

Коментар

за мен всичко над 30 милиона е супер постижение
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Докато тече записването сигурно ще има търсене около емисионната цена...а после, ако е успешно - и над нея!

Коментар

Working...
                                X