Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от niknice Разгледай мнениеМного си убедителенВярват ти всички средни но те не печелят. Не ми се губи време с теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от niknice Разгледай мнениеИнфо има. Сериозни играчи има. Обеми има всеки ден. Нормално е и някои да плюва. Все пак и така се изкарва прехрана
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКой сериозен играч ще влезе без да знае какво става в лизинга им. Там дори отчет за 2010 няма.
http://download.bse-sofia.bg/finance...Dec'10.pdf
http://download.bse-sofia.bg/finance...31.12.2010.pdf
http://download.bse-sofia.bg/finance...010-Otchet.pdfLast edited by cymru; 25.03.2011, 16:45.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениемече в ихбг са 'заклещени' определени играчори и играта там е съвсем друга.
тук на практика сега е момента да влязат нови сериозни играчи та не бъди максималист с тия 95%това са си 60 милиона... кво ще ги правят не знам
Като не се знае действителното състояние на дружеството трудно може да се прецени и каква сума всъщност им трябва - и по-важно за какво конкретно им трябва и за колко време ще им даде въздух. Това което излиза за това увеличение е всъщност "дайте ни едни пари пък ние ще видим как ще ги харчим".
Аз разбира се съм скептичен за това дружество по принцип, и така и така не бих участвал, но и не мисля че има сериозен инвеститор който ще даде пари при закрити карти.
Коментар
-
Перфектният вариант е мажоритаря да си запише своите права, а друг играч да излезе и да купи от миноритарите. Мисля че е ясно че са малко миноритарите, които ще извадят пари, за да вземат акции на 1.00 лв. след като до скоро не купуваха на 85-90 ст. Така може да се стигне до записване 90-95% от емисията.
По-реалистично е да се очаква САМО мажоритаря да участва - тогава можем да очакваме към 60на процента - т.е. 37-38 млн. лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеЗа мен успешно е всичко над 95 % записване....говоря за борсата и бъдещо качване поне от 10 % като ИХБГ...... иначе и 30 м са добре за дружеството , като свеж ресурс....
тук на практика сега е момента да влязат нови сериозни играчи та не бъди максималист с тия 95%това са си 60 милиона... кво ще ги правят не знам
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеФормулирай успешно записване....
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеФормулирай успешно записване....това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеДокато тече записването сигурно ще има търсене около емисионната цена...а после, ако е успешно - и над нея!
Коментар
Коментар