IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11 (тема 2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Защо чак и жандармерия?!Да не открадне някой директорите ли? Че, то, май само това остана за крадене.

По повод коментара с пример Химко-Враца- Е, нали, великият министър, самият, каза миналата седмица, че Кремиковци няма да бъде затваряно? Да не би това изказване да е било най-проста предизборна лъжа, на която само аз съм се вързала?

Коментар

• Да не забравят всички работещи в Крем.,че съдбата им ще е като на "Химко "и "Нова Плама".Така ,че да се "дърпат",колкото е възможно по-бързо.
      След време ще съжаляват!ДА СИ ТЪРСЯТ РАБОТА Е ИСТИНАТА!!!Коллкото и да "обичат" Крем...,да си ТЪРСЯТ РАБОТА.След години ще се разберат някой истини.

Коментар

• Охраната е от около седмица а освен нея по всички портали има и жандармерия.В комбината влизат само три автобуса,които карат хората по производствата и обратно.Останалите се хващат само от централно.
        това не е края

Коментар

• Първоначално изпратено от мария
          04 май 2009 | 09:26 | Агенция "Фокус"
          София. Работник от металургичен комбинат „Кремиковци” е пострадал по време на трудовия процес, съобщиха от УМБАЛСМ „Пирогов”. Пострадалият е постъпил в лечебното заведение в 03.15 часа тази сутрин. Мъжът е 56-годишният Ч.К. Той е с 21% изгаряния по лицето, шията и горните крайници. Настанен е на лечение в реанимацията на Клиниката по изгаряния.
          За колегата съобщиха още рано тази сутрин без никакви подробности.Като % изгаряния звучи страшно,дано не е точно така и бързо да се оправи момчето.А за охраната какво,от кога е нова?Ние редовната смяна ходим на митинг всеки ден и не сме в час.Аз за м.април само на 14 и 15 бях в комбината,какви са промените?О,и на 28 бях,на помена за загиналите...Бог да ги прости!

Коментар

• 04 май 2009 | 09:26 | Агенция "Фокус"
            София. Работник от металургичен комбинат „Кремиковци” е пострадал по време на трудовия процес, съобщиха от УМБАЛСМ „Пирогов”. Пострадалият е постъпил в лечебното заведение в 03.15 часа тази сутрин. Мъжът е 56-годишният Ч.К. Той е с 21% изгаряния по лицето, шията и горните крайници. Настанен е на лечение в реанимацията на Клиниката по изгаряния.
            това не е края

Коментар

• до Мария: Паряноята ги гони нашите Директори. Мене ми е по-интересно кой плаща ?

Коментар

• Някой има ли представа защо имаме нова охрана и защо са тези жестоки мерки за сигурност?
                това не е края

Коментар

• Тука бомба паднала

Коментар

• Водещ: Добре де, ама като става въпрос за „Кремиковци”, хубаво – това е логиката на Томов. „Кремиковци” ще бъде ли закрито? Ще бъде ли затворен, има ли друго решение?
                    Петър Димитров: Не, „Кремиковци” в нито един от вариантите няма да бъде затворен, дори най-песимистичните варианти. Друг е въпросът, че всички предложения, които се появяват, те предполагат затваряне на коксохимия и на доминните пещи и оставане на чистите от производството.
                    Водещ: Това, което Томов донесе в студиото преди месеци, една малка площадка, всичко друго – зелено.
                    Петър Димитров: Ами тази малка площадка е тръгнала да остава в резултат на действията на господин Томов. Той се е постарал да продаде всичко край тази площадка.
                    Водещ: Страхувате ли се да го кажете това откровено на избирателите си преди изборите точно? Съдбата на „Кремиковци” , че ще е такава?
                    Петър Димитров: Не, не са приключили още разговорите, но си признавам, че разговорите с някои от кандидатите започват да приличат на приказките за златната рибка. Хайде, рибке, хайде сега да ...
                    Водещ: Да скачаш на сухо?
                    Петър Димитров: Да, няма такива ангажименти държавата на всяка цена да угоди на всеки инвеститор.
                    Водещ: Добре, Петър Димитров, министър на икономиката и енергетиката по случай празника на труда – 1 май.

Коментар

• това е работа!!!

Крайслер беше спасена от фалит след сделка с Фиат

http://www.moreto.net/novini.php?n=43928&c=04

Би Би Си публикува условията на сделката, която защити Крайслер от кредиторите:

1. Фиат получава 20% пакет от акциите на Крайслер с възможност за увеличаването му до 35%;

2. Хазната получава пакет от 8%, синдикално управлявания обединителен фонд VEBA получава пакет от 55%, а правителствата на Канада и провинция Онтарио вземат комбинирано пакет т 2%;

3. Досегашният мажоритарен собственик Сирбиръс се отказава от пакета си от 80,1%;

4. Даймлер сдава своя пакет от 19,9%;

5. Кредиторите на Крайслер получават гарантирано 2 милиарда долара, в замяна на което опрощават дълговете на стойност 6,9 милиарда.

Коментар

• Амин!
                        Тук се изписаха много неща-къде верни къде не,някой чул нещо и го пише тук....друг прочел една от стотиците статии написани от алчните медии и го споделил...няма лошо.Много пъти през последните месеци се карахме, псувахме и спорихме тук.Няма лошо.Живеем в свободна страна и всеки има право да изразява свободно мнението си.Всеки има различно мнение и всеки има право да сподели възгледите и надеждите си!Това не ни прави по-лоши граждани!!
                        Всички ние искаме да живеем в една по добра икономически развиваща се държава.
                        Всеки иска да има работа и да не бъдат потъпквани нашите права.Дори и Остап беше прав че завода трови столичани.Но много хора не бяхме съгласни с неговите крайни предложения Кремиковци да се затвори.Толкова много ли искахме да имаме едно екологично чисто, металургично предприятие което да дава много работа на БДЖ, пристанища, и хиляди работници.Да произвеждаме нещо а не само да консумираме.Вярно че комбината е далеч от пристанище.Но ако бяхме държава с размерите на Бразилия(примерно),транспортните разходи щяха да са нещо нормално за нас.Ние просто искахме да се развиваме в сферата за която сме учили и за която даваме мило и драго.
                        За финал искам да поздрая всички честни работници с настъпващите празници,да им пожелая весело изкарване,малко приятели (но верни) здраве,живот,щастие,и всичко друго което си пожелаят.
                        Абе да сме здрави а пък другото...Божа работа.

И да ни съкратят-ръцете няма да ни вземат!Който е кадърен и работлив, гладен няма да умре!

Коментар

• Първоначално изпратено от veselin58
                          Искам да поздравя всички участници във форума с настъпващите празници!Бъдете здрави и щастливи!
                          И специален поздрав за Цецо ,Пламен,секретарката Мики и Божидарчо!
                          Еми и теб не съм те забравил,но вяма да те поздравявам,ти имаш много работа,тряба да гониш хора...
                          ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ОТ МЕНЕ БЪДЕТЕ ТЪРПЕЛИВИ ДРУГ ИЗХОД НЯМА! УСПЕХ!НА ВСИЧКИ ЩЕ НИ ТРЯБВА!

Коментар

• Искам да поздравя всички участници във форума с настъпващите празници!Бъдете здрави и щастливи!
                            И специален поздрав за Цецо ,Пламен,секретарката Мики и Божидарчо!
                            Еми и теб не съм те забравил,но вяма да те поздравявам,ти имаш много работа,тряба да гониш хора...

Коментар

• Първоначално изпратено от мария
                              Виж бонбончо, не те знам на каква възраст си,но мен живота ме е научил,че нищо на този свят не е случайно.Животът е един кръговрат,днес си горе,утре обаче си долу.Така че,не злорадствай,сега ние сме долу,но утре ти ще си там-гарантирам ти го.Бъди здрав и честит празник и на теб.
                              Не знам какво те ядоса така Мария. Не съм имал желание да те дразня, а още по-малко съм злорадствал. Яд ме е, че във форума пишат хора, които нямат хабер от сериозен бизнес и не пожелаха да слушат, когато още в ранната есен на 2008-ма год. предрекох, че Кремиковци ще спре и ще тръгне евентуално чак след изборите тази година.
                              Аз съм между 50 и 55-годишен, мъж, българин, женен, с деца, икономист, с 3 чужди езика и голям международен опит, на сериозна мениджърска длъжност в голяма българска компания, с допълнителен дребен частен бизнес (изкарва ми по около Е 5,000/месечно). Плащам си данъците до стотинка вече около 15 години и затова спя спокойно. Имам си няколко интересни хобита и им се радвам в свободното си време. Толкова за мен.
                              Това дето съм бил отгоре, а после ще бъда отдолу ще го приема само в сексуален смисъл, демек като шега. Пиша в този форум и го следя защото имам сантиментални чувства към Кремиковци, дълго и при това успешно и печелившо съм работил с тях и техни фирми (по времето на Захариев най-вече) и искрено се надявам, че дето е текло пак ще тече. Ето това е, така че напразно ме подозираш в световна конспирация и смъртни грехове. Весели празници!

Коментар

• Виж бонбончо, не те знам на каква възраст си,но мен живота ме е научил,че нищо на този свят не е случайно.Животът е един кръговрат,днес си горе,утре обаче си долу.Така че,не злорадствай,сега ние сме долу,но утре ти ще си там-гарантирам ти го.Бъди здрав и честит празник и на теб.
                                това не е края

Коментар

Working...
                                X