IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Всички свикнаха да чакат в ниското нови и нови сипвания.
    Но все в един момент това свършва и на някой твърде хитри лисици им се налага да гонят влака с киселото грозде
    Но такива са времената, мамка му... пусти страх. Ама и как бързо в един момент се обръща в алчност ...

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
      Батя, кой продава?
      Не знам на Батя кой му продава ,
      но на мен днес ми продаде Карол.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Дано си си взело подобаващо че май кравая свърши.
        Поне от този кравайджия
        Виж ако се появи и друг ... ще видим скоро
        Може да се понижи и още,но няма да е драстично.От това ниво мога да мисля единствено за допълване.След това следва дългото чакане.До активирането на "връткаджиите".Заровете са хвърлени.
        Attached Files

Коментар

• Батя, кой продава?

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
            Дочаках и моето време,Бабай;
            Откъснах парченце от този кравай.
            Дано си си взело подобаващо че май кравая свърши.
            Поне от този кравайджия
            Виж ако се появи и друг ... ще видим скоро

Коментар

• ... и аз откъснах, успех на всички закупили...

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                Ко чакаш още....
                Дочаках и моето време,Бабай;
                Откъснах парченце от този кравай.
                Attached Files

Коментар

Пич, с тая теория зануляваш половината капитализация на запад
                  +1 за Батя!
                  и за вчера да кажа, че според мен удари кьоравото при един АДСИЦ /ако казваш истината де/, казвам го без грам ироня! Май свърши там промото
                  Все така - УСПЕХ!

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                    Разликата между "нормалните" коефициенти при тая компания и пазарната цена на акциите отразява доверието на инвеститорите в БГ бизнеса и на мажоритарите в частност. Какви дивиденти се очакват от обикновените акции, че да струват изобщо нещо?
                    Искрено ме развесели.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                      пакета според мем свърши.
                      Ми аз дето чакам на 1.2 какво да правя

Коментар

• пакета според мем свърши.

Коментар

Дааа,явно дървени глави и да очакваме от тях реалност и да търгуват активно.АХАХ
                          И да не забравяме, че ББ им е виновен до някъде само.аххаха

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                            .. Какви дивиденти се очакват от обикновените акции, че да струват изобщо нещо?

Коментар

• Тука някакъв капитан съобщаваше на два три пъти през годината за започването на проекта "Спортен Комплекс Варна" до края на тази година.Какви ли са причините да не са започнали да го строят.Някои има ли инфо.
                              И дали това ще се отрази на някои от по големите инвеститори в Хима да го напусне, както този в момента.На всяка цена.След като се вижда, че разходите от не започването са огромни.Дали по 100 милн.лв на година ще стигнат като печалба за покриване на такива бакии, а дали няма да се окаже най новият Енрон на БФБ.След като я докараха със Зърнени Храни знаем до къде.
                              За доверието няма да питам, там ще се търси с години.

Другите възникващи въпроси са защо гр Варна няма ОУП все още и вярно ли, че е заради ХИМА и техните интереси в Инфраструктурата на града.
                              Със Алея Първа, какво стана????

Докато не решат някои поне от горните проблеми и по половин милиард лв. на година да вадят все тази.Така ми се струва.

не е препоръка за нищо.
                              Last edited by @uDaCiOuS D@r7nG; 15.12.2011, 13:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                                Аии сиктир , и 1,30 май се проби!! Гледам коефициенти, гледам пазарна цена и не вярвам на ушите си?
                                Разликата между "нормалните" коефициенти при тая компания и пазарната цена на акциите отразява доверието на инвеститорите в БГ бизнеса и на мажоритарите в частност. Какви дивиденти се очакват от обикновените акции, че да струват изобщо нещо?

Коментар

Working...
                                X