IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Объркал е бутоните...

Коментар

• най сетне изкупуване при Хим
      скромно, но не беше ставало отдавно и се забелязва сега

че свикнахаме само сипваня да гледаме

Коментар

• БеГетовска малоумщина!

Коментар

• Аии сиктир , и 1,30 май се проби!! Гледам коефициенти, гледам пазарна цена и не вярвам на ушите си?

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
            Ко чакаш още....Има една поговорка ....Сърдит Петко ...празна му торбичка....
            тази поговорка не знам дали отразява точно ситуацията, но в един момент входа ще стане тесен за всички мераклии и до като се усетят цената ще е пак над 2 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение

....ама всеки си знае....мен5-10ст ....вообще не ги броя(на фона наръста ,който очаквам до година)

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа
              Бабай,ако приемем,че кога да е цената ще се върне на 3,30,то тогава 5-10 ст. са нещо много незначително.Но засега кака CHIM-a съблича с финес последните останали неща от оскъдната й дрешка."Один купальничек на ней,а под купальничком ей,ей.....".
              Last edited by Gaki; 14.12.2011, 12:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                1,271 /преди пладне/.
                Не е добре,не е добре,ще остане bate Goiko без мезе.

....ама всеки си знае....мен5-10ст ....вообще не ги броя(на фона наръста ,който очаквам до година)

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа

Коментар

• 1,271 /преди пладне/.
                  Не е добре,не е добре,ще остане bate Goiko без мезе.

Коментар

• Тук голямо продаване....голямо чудо....

Коментар

Тъй,тъй.И пътик,пътик бавно и уверено се насочваме към бате Гойковия киртик.
                      "Силата на дявола е в неговото ангелско търпение....."
                      Нищо лично - нито към теб, нито към мажо
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                        Значи си се наточил за преди тях....трай никой да не разбере
                        успех
                        Тъй,тъй.И пътик,пътик бавно и уверено се насочваме към бате Гойковия киртик.

Коментар

Ама,разбира се.В момента,в който вляза,ще споделя и Вашата участ и Светията /"да се слави името му"-както казва Алън/ ще започне да диша във врата ми.Решил съм да не си развалям предстоящите празници.Ще оставя удоволствията за след тях.
                          Значи си се наточил за преди тях....трай никой да не разбере
                          успех
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                            Би ли уточнил? Ти ли ще влизаш, или на теб ще ти влиза...
                            Ама,разбира се.В момента,в който вляза,ще споделя и Вашата участ и Светията /"да се слави името му"-както казва Алън/ ще започне да диша във врата ми.Решил съм да не си развалям предстоящите празници.Ще оставя удоволствията за след тях.

Коментар

...Предстои ми влизане....
                              Би ли уточнил? Ти ли ще влизаш, или на теб ще ти влиза...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Че какво им пречи на купувачите да ги изкупят и по 2 по 2 тончета, защо трябва да се показва всичко???
                                Купувачи няма, купувачииии
                                Или ако има някви тренда последните 9 месеца ги научи че като изчакават ще си купят по-евтино. Докато не се обърне сантимента, така ще е.
                                А да и следващото тримесечие, като се намери още някои да излиза с още няколко стотин хиляди бр. щото това сега е най големия проблем за Мажо.Тогава пак ще има същата надежда.
                                Но доверието ще е двойно по малко.Вместо да се разбират на мениджърско ниво или поне брокерско, кои колко има, сега с години ще чакат да излизат от позиция и това ще възстанови доверието в мажо ли?Едва ли, само мажоритарите имат интерес от позициите си качени на борсата.Нас какво ни интересуват, след като имаме само по няколко хиляди бр.

Коментар

Working...
                                X