Объркал е бутоните...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеКо чакаш още....Има една поговорка ....Сърдит Петко ...празна му торбичка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеКо чакаш още....Има една поговорка ....Сърдит Петко ...празна му торбичка....
....ама всеки си знае....мен5-10ст ....вообще не ги броя(на фона наръста ,който очаквам до година)
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжаLast edited by Gaki; 14.12.2011, 12:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение1,271 /преди пладне/.
Не е добре,не е добре,ще остане bate Goiko без мезе.
Ко чакаш още....Има една поговорка ....Сърдит Петко ...празна му торбичка....
....ама всеки си знае....мен5-10ст ....вообще не ги броя(на фона наръста ,който очаквам до година)
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеТъй,тъй.И пътик,пътик бавно и уверено се насочваме към бате Гойковия киртик.
Нищо лично - нито към теб, нито към мажоЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЗначи си се наточил за преди тях....трай никой да не разбере
успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеАма,разбира се.В момента,в който вляза,ще споделя и Вашата участ и Светията /"да се слави името му"-както казва Алън/ ще започне да диша във врата ми.Решил съм да не си развалям предстоящите празници.Ще оставя удоволствията за след тях.
успехЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеБи ли уточнил? Ти ли ще влизаш, или на теб ще ти влиза...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение...Предстои ми влизане....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЧе какво им пречи на купувачите да ги изкупят и по 2 по 2 тончета, защо трябва да се показва всичко???
Купувачи няма, купувачииии
Или ако има някви тренда последните 9 месеца ги научи че като изчакават ще си купят по-евтино. Докато не се обърне сантимента, така ще е.
Но доверието ще е двойно по малко.Вместо да се разбират на мениджърско ниво или поне брокерско, кои колко има, сега с години ще чакат да излизат от позиция и това ще възстанови доверието в мажо ли?Едва ли, само мажоритарите имат интерес от позициите си качени на борсата.Нас какво ни интересуват, след като имаме само по няколко хиляди бр.
Коментар
Коментар