IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Е ама с една акция да вдигнеш Флагмана с 4 и нещо % вече е прекалено ,а тия писания вече втори ден че продавачът е свършил пакета ми звучи като влез пиле да ти отрежем главата ,иначе си играйте играта ама не така грубо.
    А ти забеляза ли в рамките на 3ст какво търсене е имало....

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
      Все едно да кажеш - "На фурната хляба ще свърши, ако хлебаря не си зареди още брашно!.."

завие свят...

Е ама с една акция да вдигнеш Флагмана с 4 и нещо % вече е прекалено ,а тия писания вече втори ден че продавачът е свършил пакета ми звучи като влез пиле да ти отрежем главата ,иначе си играйте играта ама не така грубо.

Коментар

Грешката е моя че обикновено си пиша тук пет за четири....
        А иначе това надъхване за свършване на пакета и тази последна една акция ми показа положението в тази позиция....Винаги ще има някой да излиза докато няма подкрепа от мажоритар ,ДФ или ПФ....
        Все едно да кажеш - "На фурната хляба ще свърши, ако хлебаря не си зареди още брашно!.."

понеже 2012 си е купил тук а ти нямаш, дай сега да четем подхвърляния за падане и ставане докато ни се завие свят...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
          Кой е лицето ИгнаждеН когото трябва да излъжем?
          Грешката е моя че обикновено си пиша тук пет за четири....
          А иначе това надъхване за свършване на пакета и тази последна една акция ми показа положението в тази позиция....Винаги ще има някой да излиза докато няма подкрепа от мажоритар ,ДФ или ПФ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Нямаш инфо и говориш колкото да се дразниш, нали!?
            разбира се, че нямам никакво инфо и нямам за цел да дразня някого .................... още по-малко пък теб (човек когото уважавам)

.......................... доста нервен ми се виждаш ->>>> отпусни се - идва Коледа
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Предварително казах че може да се появи друг, няма никви гаранции...
              В случая Статус инвест преебаха клиент, също както и при МСН.
              Защо "Статус инвест" Батя-на мен ми продаде "Стандарт инвестмънт" при изсипването при Хима?!?!????
              мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

Гледам днес се качвате......
                Големи смешници и манипулатори сте тук и Игнаждем няма да излъжете....
                Кой е лицето Игнаждем когото трябва да излъжем?

Коментар

• Гледам днес се качвате......
                  Големи смешници и манипулатори сте тук и Игнаждем няма да излъжете....

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                    мдааааааааааа

не са свършили акциите на продавача

дано някой не писне за манипулации по форумите
                    Предварително казах че може да се появи друг, няма никви гаранции...
                    В случая Статус инвест преебаха клиент, също както и при МСН.

Коментар

• не се знае дали са свършили, но се знае че са със 100к по-малко...

Коментар

• охохо голяма веселба

Коментар

• мдааааааааааа

не са свършили акциите на продавача

дано някой не писне за манипулации по форумите
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Всички свикнаха да чакат в ниското нови и нови сипвания.
                            Но все в един момент това свършва и на някой твърде хитри лисици им се налага да гонят влака с киселото грозде
                            Но такива са времената, мамка му... пусти страх. Ама и как бързо в един момент се обръща в алчност ...
                            Зачисти си ЛС-тата, че си пълен.

Коментар

• Мдаааа...Батя....май продавачът се "изпразни" до последно....Всичко е въпрос на време....Ама да не бързаме де....С оглед на това ,което се случи преди малко с ЦКБ....очаквам някои неща

Н е е препоръка за покупко-продажба на акции

Коментар

Всички свикнаха да чакат в ниското нови и нови сипвания.
                                Но все в един момент това свършва и на някой твърде хитри лисици им се налага да гонят влака с киселото грозде
                                Но такива са времената, мамка му... пусти страх. Ама и как бързо в един момент се обръща в алчност ...
                                Абсолютно правилно. Тук скоро ще си дойдат нещата на мястото. На закупилите предлагам да послушат съвета на аватара ми
                                Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

Working...
                                X