Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеВсе едно да кажеш - "На фурната хляба ще свърши, ако хлебаря не си зареди още брашно!.."
завие свят...
Е ама с една акция да вдигнеш Флагмана с 4 и нещо % вече е прекалено ,а тия писания вече втори ден че продавачът е свършил пакета ми звучи като влез пиле да ти отрежем главата ,иначе си играйте играта ама не така грубо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеГрешката е моя че обикновено си пиша тук пет за четири....
А иначе това надъхване за свършване на пакета и тази последна една акция ми показа положението в тази позиция....Винаги ще има някой да излиза докато няма подкрепа от мажоритар ,ДФ или ПФ....
понеже 2012 си е купил тук а ти нямаш, дай сега да четем подхвърляния за падане и ставане докато ни се завие свят...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеКой е лицето ИгнаждеН когото трябва да излъжем?
А иначе това надъхване за свършване на пакета и тази последна една акция ми показа положението в тази позиция....Винаги ще има някой да излиза докато няма подкрепа от мажоритар ,ДФ или ПФ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНямаш инфо и говориш колкото да се дразниш, нали!?
.......................... доста нервен ми се виждаш ->>>> отпусни се - идва Коледаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНямаш инфо и говориш колкото да се дразниш, нали!?
Предварително казах че може да се появи друг, няма никви гаранции...
В случая Статус инвест преебаха клиент, също както и при МСН.мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеГледам днес се качвате......
Големи смешници и манипулатори сте тук и Игнаждем няма да излъжете....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениемдааааааааааа
не са свършили акциите на продавача
дано някой не писне за манипулации по форумите
Предварително казах че може да се появи друг, няма никви гаранции...
В случая Статус инвест преебаха клиент, също както и при МСН.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеВсички свикнаха да чакат в ниското нови и нови сипвания.
Но все в един момент това свършва и на някой твърде хитри лисици им се налага да гонят влака с киселото грозде
Но такива са времената, мамка му... пусти страх. Ама и как бързо в един момент се обръща в алчност ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеВсички свикнаха да чакат в ниското нови и нови сипвания.
Но все в един момент това свършва и на някой твърде хитри лисици им се налага да гонят влака с киселото грозде
Но такива са времената, мамка му... пусти страх. Ама и как бързо в един момент се обръща в алчност ...Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
Коментар