If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) (архив до 12.05.2014 г.)
Мммдаааа...АбсолУтно съгласен....За мен остава обаче голямата въпросителна....Кой и защо по този начин разпродаде....много лаишки ми изглеждаше...Можеше да вземе същите пари на по-високи нива...и да му останат и още акции...А натисна така,сякаш ХИМа ще фалира....а пък те се готвели да влизат в бизнеса с продажби на горива на дребно(бензиностанции)....
Ама да е жив и здрав продавачът....
При все подобни движения все такива запитвания се получават.
Да видим сега който много хитруваше и чакаше за без пари как ще гони влака по нагорнището
Мммдаааа...АбсолУтно съгласен....За мен остава обаче голямата въпросителна....Кой и защо по този начин разпродаде....много лаишки ми изглеждаше...Можеше да вземе същите пари на по-високи нива...и да му останат и още акции...А натисна така,сякаш ХИМа ще фалира....а пък те се готвели да влизат в бизнеса с продажби на горива на дребно(бензиностанции)....
Даа, тука Мажо явно може да си позволи разлика от максимална 10.2007г. от 19лв до минимална 1.14лв през 02.2009г.което си е -1566.66% и -1371.31% от текущата цена.
Това на кои ли трябва да влияе...???
Възможно ли е това на капиталов пазар???????
Грешката е моя че обикновено си пиша тук пет за четири....
А иначе това надъхване за свършване на пакета и тази последна една акция ми показа положението в тази позиция....Винаги ще има някой да излиза докато няма подкрепа от мажоритар ,ДФ или ПФ....
Коментар