Първоначално изпратено от toto 2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеОсобено изразът :"Ние сме ГРЪБНАК"
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТоку-що гледах рекламата на ПИБ. Уникална е - браво!!!
Не разбирам защо не се харесва на някои участници тук и защо я нападат - може би тези хора обичат да гледат как всички около тях са смачкани, без самочувствие и по този начин си задоволяват егото колко те са добре.
Нямам нито депозит там, нито акции!Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеЗащото прилича на онези реклами които се правят........ нали знаеш кога
И на мен ми хареса рекламата....
И ми напомни на една друга запомняща се реклама....
М-тел като се осра.а с отношението към клиентите си, направиха едно голямо сърце със служителите си...Демек " много ви обичаме , останете с нас "....Вълнуващо,но късно....
Та и тази реклама е супер, направо правена от световна "погребална" агенция......
пп Педалчетата, дето ми анулираха акциите от "Бороспирт" да го ду.ат....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТоку-що гледах рекламата на ПИБ. Уникална е - браво!!!
Не разбирам защо не се харесва на някои участници тук и защо я нападат - може би тези хора обичат да гледат как всички около тях са смачкани, без самочувствие и по този начин си задоволяват егото колко те са добре.
Нямам нито депозит там, нито акции!Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Нямам нито депозит там, нито акции!
Коментар
-
Току-що гледах рекламата на ПИБ. Уникална е - браво!!!
Нямам нито депозит там, нито акции!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеТова не е детска градина. Изказах твърдение, насочих те откъде да си вземеш данни в негова подкрепа... Е, за ръка ли да те държа?
Не си съгласен с моето твърдение - ок. Обоснова ли се? - Не. Празни общи приказки.
Сори на останалите за спама!
А относно балансите на банките...както вече видяхме по примера на една друга банка,те за съжаление не са показателни за нищо!
Иначе е хубаво,че имаш вяра в българските банки,твърдейки,че почти всички могат да изплатят 10 % от активите си за един ден,но човек трябва да бъде и малко реалист и да е наясно за какво говори.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеСлед като твърдиш нещо трябва да има как да го обясниш!Иначе излиза,че си говориш,колкото да не заспиш.
И това,че оспорвам твоето твърдение,няма нищо общо с това дали съм фен на някоя банка.
Не си съгласен с моето твърдение - ок. Обоснова ли се? - Не. Празни общи приказки.
Сори на останалите за спама!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениещом мислиш така
Ще се появи търгово на хоризонта и т.н.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТука трябва да се обосновеш. В повечето случаи при продажба цената скача.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеЕ, ти явно се информираш основно от този "специализиран форум", което си личи и от поредното възпяване на мантрата за уникалната, галактическа дори, мощ на най-великата банка.
В света може да се броят на пръсти тези, които могат да изплатят 10 на сто от активите си, но в България се броят на пръсти тези, които не могат. Няма как да ти го обясня, а и няма да ме изслушаш, камо ли да разбереш - все пак, ако си научил нещичко от "финанси и банково дело", то явно е ограничено до постовете на разни специалисти от форума.
Марков, това за раздвижването на цената беше забавно.
Груец, наистина ще те послушам.
И това,че оспорвам твоето твърдение,няма нищо общо с това дали съм фен на някоя банка.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеЗдравейте,
Може ли да спРем със СПАМА?!
Той с нищо не спомага на четящите, на акционерите, не помага на емитента и разводнява всичко!За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Konsultant
Здравейте,
Може ли да спРем със СПАМА?!
Той с нищо не спомага на четящите, на акционерите, не помага на емитента и разводнява всичко!
Коментар
Коментар