Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Не, никога не съм държал толкова дълго време. Средното ми държане на акции на ПИБ е сигурно под две седмици. Като вземе да върви пазара нагоре влизам и след това влизам и излизам постоянно, докато не реша че вече ме притеснява и повече не влизам, дори и пазара да върви нагоре. От първия път когато си гласуваха че могат да правят увеличение на капитала - преди вече доста години, повече тук не съм влизал. Увеличението така и не се случи, а не ме кефи начинът по който успяват да си закрепят капитала. От тук нататък за мен вече не бе спекула а хазарт.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Qino Разгледай мнение
The Market is Always Right.Е и на обратно.
Коментар
-
Не, никога не съм държал толкова дълго време. Средното ми държане на акции на ПИБ е сигурно под две седмици. Като вземе да върви пазара нагоре влизам и след това влизам и излизам постоянно, докато не реша че вече ме притеснява и повече не влизам, дори и пазара да върви нагоре. От първия път когато си гласуваха че могат да правят увеличение на капитала - преди вече доста години, повече тук не съм влизал. Увеличението така и не се случи, а не ме кефи начинът по който успяват да си закрепят капитала. От тук нататък за мен вече не бе спекула а хазарт.
The Market is Always Right.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
Значи Грую теб е визирал в долния пост .
Коментар
-
Батя аз от ПИБ само печалбите съм изкарвал, ти колко вода глътна от нея докато я чакаше да избухне
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Влез им в положение.. гледат графиката за година назад, през която все са критикували, и хич не им става приятно..
Коментар
-
Няма, няма и току се появи някой да рече ъъъъъпппппп - айде, холан, а - дори и в момента акцията е едва на 50% от цената на ИПО-то си през 2007, когато, о, чудо, акцията се презаписа 6 (шест!) пъти. Къде са сега тези хора, дето са го презаписали 6 пъти, а? Как ли се чувстват тези, дето за 10 години имат едни 50% загуба - голям келепир е за тях, че цената се е вдигнала от 2 на 6 лева, при положение че и банков депозит в пиб да бяха държали за тези 10 години, пак щяха да има 100% печалба (особено при онези лихви на пиб).
Уф, забравих, всички сте трейдъри, никой не е купил на ипо-то, или е купил, но веднага е кеширал, след това търпеливо е чакал цената да стигне левче, купил е, продал е на 4, пак е чакал да стигне 1,60 и сега е продал на 6 кинта - убеден съм, че 99% се разпознават в тази схема, като Батя е първи сред тях. Браво, дай, Боже, всекимуNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от coder Разгледай мнение
Никой не твърди подобно нещо, но "Балона се крепи на изпарения" е изключително "обоснована" критикаdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от coder Разгледай мнение
Никой не твърди подобно нещо, но "Балона се крепи на изпарения" е изключително "обоснована" критика
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
т.е. всяка критика, дори обоснована, е от злоба?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЕи пуста БГ злоба. Вложилите тук направиха за 6 месеца към 100 % .
НЕ вложилите лаят по месечината .... нищо ново под слънцето.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЕи пуста БГ злоба. Вложилите тук направиха за 6 месеца към 100 % .
НЕ вложилите лаят по месечината .... нищо ново под слънцето.
Но пък и вложилите в HDPAT направиха трицифрени проценти за броени дни преди години......докато един ден макап или нещо подобно реши да пробва дълбочината на "пазара".
Коментар
-
:Може би защото феновете тук са много по-малко и балона се крепи на изпарения
Коментар
Коментар